öarghhhh . Sivas maçında şut çekememiş adamlar![]()
öarghhhh . Sivas maçında şut çekememiş adamlar![]()
Sorma
Last edited by 24kobebryant : 05.Temmuz.2011 at 13:12
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
Tekrar kusura bakmayın.
Last edited by 24kobebryant : 05.Temmuz.2011 at 13:15
STSL 26.HAFTA
STSL 27.HAFTA
STSL 28.HAFTA
STSL 29.HAFTA
Romelu Lukunku - Dk 1
Vaclac Kadlec - Dk 64
Güzel bir galibiyet.İnşallah deplasmanda sürpriz yaşamayız.
http://www.gamefront.com/files/20516...+v+Chelsea.pkm
Sergio Canales - Dk 28
Jan Vartonghen - Dk 43
Vaclav Kadlec - Dk 44
Andy Carroll - Dk 88
Geçtik mutluyuz.Üstümüze düşeni yaptık sadece.
http://www.gamefront.com/files/20516...alatasaray.pkm
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Lyon çantada keklik![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İnşallah Roma gelir.
İnşallah![]()
ZTK YARI FİNAL 1. MAÇ
Yine ilk 11 in hepsi Türk tü.1-0 öne geçtik.2-1 e döndü sonra.
Hazard ı sürdük oyuna.Ve gerçekten jeneriklik bir gol attı.
http://www.youtube.com/watch?v=MdR75gOxwVs
Ahmet Ayhan'ı Ayhan Akman olarak gördüm bi an![]()
3. kez Şampiyonlar Ligi'ni alacağız gibiSüpersin Yarkın.
hazard asmış yeminle
Yorumlar için teşekkürler
Rakip 10 kişi kalınca atağa geçtik.Ancak elimizde patladı.Az daha veriyorduk maçı.
http://www.gamefront.com/files/20516...alatasaray.pkm
ÇOK HARİKA !!!
FİNALDEKİ RAKİBİMİZ
Bu kupayı en çok kazanan takım.İşimiz çok zor.inşallah yenebiliriz.
Real Madrid CF ya da daha yaygın bilinen adıyla Real Madrid, İspanya'nın Madrid şehrinde kurulmuş olan spor kulübüdür. İsminde bulunan "Club de Fútbol" ibaresine rağmen sadece futbol değil basketbol takımı da mevcuttur. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen Real Madrid tarihi boyunca 31 La Liga, 18 İspanya Kral Kupası, 9 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 3 Kıtalararası Kupa şampiyonluğu yaşamıştır. Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyelerinden biri olan Real Madrid, eski G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden birisidir. Kulübün isminde bulunan "Real" kelimesi İspanyolca'da "kraliyet" anlamına gelmektedir ve bu unvan logosunda bulunan kraliyet tacı ile birlikte 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından kulübe verilmiştir. Real Madrid; Real Sociedad, Real Unión, Real Betis ve Real Zaragoza ile birlikte isminde "Real" unvanını kullanma ve logosunda kraliyet tacını taşıma yetkisini direkt olarak kraldan alan ender kulüplerden biridir.
1902 yılında kurulan kulüp tarihi boyunca hiç küme düşmemiştir. 1950'li yıllarda hem Avrupa hem de İspanya futbolunda önemli bir güç haline gelmiş, 1980'li yıllarda kazandığı iki UEFA Kupası, beş La Liga şampiyonluğu, bir İspanya Kral Kupası şampiyonluğu ve üç İspanya Süper Kupası ile La Quinta del Buitre olarak anılır olmuştur.
Kulüp kurulduğu ilk dönemlerde beyaz üzerine çapraz lacivert çizgili forma giymekte iken özellikle seslerini duyurmaya başladıkları 1950'li yıllarda giydikleri düz beyaz formalar sebebi ile "Beyazlar" anlamına gelen "Los Blancos" lakabı ile tanınmaya başlamışlardır. Kulübün stadyumu olan Santiago Bernabéu, 1947 yılında açılmıştır. Kapasitesi ilk dönemlerde 120.000 kişi olmasına rağmen UEFA standartlarına uyması için sonraki yıllarda kapasitesi düşürülmüştür. Bernabéu, 1957, 1969, 1980 ve 2010 yıllarında UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finallerine evsahipliği yapmıştır.
Real Madrid'in ezeli rakiplerinden olan FC Barcelona ile oynadığı karşılaşmalar "El Clásico" olarak nitelendirilmektedir ve bu rekabet tüm dünyadaki futbolseverler tarafından takip edilmektedir.
Kulüp, 401.000.000€ gelirle dünyanın en zengin futbol kulübü olmakla birlikte, 2010 itibariyle 1.323.000$ marka değeriyle en değerli ikinci futbol kulübüdür.
hadi madrid'i utandır
Yenersin Madrid'i Yarkın. Öyle defansıf çıkayım falan deme sakın![]()
Ben de katılabilir miyim?![]()
STSL 32-33-34. HAFTALAR
PUAN TABLOSU
ZTK YARI FİNAL 2.MAÇ
ZTK FİNAL MAÇI
Geçen sezon kaptırmıştık.Bu sene aldık şükür.
Sıradaki Maç Real Madrid maçı.Gece arkadaşlarla beraber oynayacağız.İnşallah kupayı alırda kapatırız
ŞL'yide alırsın![]()
Kadlec vurdu , şampiyonluk geldi.Tebrikler ortak.
Maç gerçekten çok zevkliydi.Birsürü pozisyon harcasa da Neymar yine kurtaran isimlerin başında geldi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
maçı izleyemedim ama 1-0'dan çevrilmiştebrikler tekrardan
Teşekkürler gülüm izlediğin için
Artık load hile vs de diyemeyeceksiniz![]()
(oğulcan her türlü der lakin
![]()
Club World Championship Şampiyonluğu | 2 Kez
Süper Toto Süper Lig Şampiyonluğu | 7 Kez
Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu | 4 Kez
Türkiye Süper Kupası Şampiyonluğu | 5 Kez
İndirip incelerseniz sevinirim.Benden bu kadar
Saygılarımla
Tam anlamıyla muhteşem bir kariyer olmuş senin adına devam edicek inş ?![]()
Üzerinde uğraşılan bi kariyer olmuş ve ayın kariyeri ödülünü hakederek almışsın.
maşallah çok başarılı bir kariyer![]()
Fena değil![]()
Yarkın 97 save ne demek? Çok az değil mi? Ben her maç öncesi veya sonrasi save ederim maçı. Ben mi anormalim sen miEvet bu konuda psikopatım. Hata alırım falan diye 50 farklı save dosyam var
Bu arada maça gelemediğim için çok pardon. Çok uykum gelmişti. Ben uğursuzluk getirirdim zaten. İyi ki gelmemişimBaşarılar süper, sunum süper, keşke 1 - 2 sezon daha devam etsen. Umarım bu kariyerindeki başarıları diğer kariyerlerinde de gösterirsin kardeşim.
Yok devam etmeyeceğim.Yeter artık başka işlerime zaman ayırmam lazım.Teşekkürler
Çok teşekkürler eray
Teşekkürler.
Sağol kanka
Biraz az save ledim.Çok save yapınca millet yanlış anlayabiliyor
Keşke gelseydin.1 de evdeydim 1 den 2 ye kadar seni ve Furkan ı bekledim.İkinizde gelmeyince [Rec]ep imle yaptık.
Sunumumu vb. beğendiyseniz ne mutlu bana.Tamamen hilesiz bir kariyer yaptım.Emeklerimle elde ettik bu başarılar.Artık devam etmeyeceğim.Bir yerde bırakmak lazım.
İlginiz için teşekkürler
Konu 1-2 gün açık kalacak inceleyen arkadaşların görüşlerini belirtmesi için.