Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
121. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

80 66.12%
  • İyi

24 19.83%
  • Vasat

7 5.79%
  • Hayal kırıklığı

10 8.26%
1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Neymar| St | 18

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Doğrudur. Hulk'u ben AML oynattım, 38 maç 22 gol 26 asist gibi insanlık dışı bir istatistik yakaladı. Hulk bu oyunda harika.
    Sadece istatistikleri değil oyunu da zevk veriyor. Arkasında koşan adamın Hulk'u durduramayıp yere serilmesini, düşüp çaresiz kalmasını görmek paha biçilemez. =)

Neymar da çok iyi bir futbolcu ama güçlü defanslar karşısında çok çaresiz kalıyor. Bence Neymar'a uygun en iyi rol Trequarista.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Sadece istatistikleri değil oyunu da zevk veriyor. Arkasında koşan adamın Hulk'u durduramayıp yere serilmesini, düşüp çaresiz kalmasını görmek paha biçilemez. =)

Neymar da çok iyi bir futbolcu ama güçlü defanslar karşısında çok çaresiz kalıyor. Bence Neymar'a uygun en iyi rol Trequarista.
    Neymar veya Hulk'la ilgili yorum yapmayacağım. Fakat ilk söylediğine kesinlikle katılıyorum

Adanaspor kariyerimde Konyaspor'dan Grajciar'ı aldım, bazı maçlarda adamlar Grajciar'a geçildiklerinde onu sırtından çekiyorlar, fakat durduramayınca resmen yere kapaklanıyorlar ve oyundan düşüyorlar.

Bunu görmek inanılmaz bir zevk
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri