1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Di canio "Eskişehir'in hocası, Ali Kıratlı'dan 200 bin TL aldı, 2 polis sevgili kılığında bunu kameraya çekti." bunu yazmistim haberin kaynagini buldum buyur

http://www.internetspor.com/spor/sup...l?v=1309951503
    Özellikle suçlama içeren yazılara kaynak yazılırsa daha doğru olur kanısındayım. Yoksa yazdıklarımın seninle kişisel olarak ilgisi yok. Ben itibar etmiyorum bu konuyla ilgili basında çıkan hiçbir habere şu an için. Benim için tek önemi yayın organlarının ifade ettiği anlam.

Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun sorgulanması tamamlanmış.

Düzenleme: Mecnun Odyakmaz'ın sorgusu da bitmiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Özellikle suçlama içeren yazılara kaynak yazılırsa daha doğru olur kanısındayım. Yoksa yazdıklarımın seninle kişisel olarak ilgisi yok. Ben itibar etmiyorum bu konuyla ilgili basında çıkan hiçbir habere şu an için. Benim için tek önemi yayın organlarının benim için anlamı.

Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun sorgulanması tamamlanmış.
    Zaten gosterilen kaynak da laf kalabaligindan ibaret. Bunu butun medya yapiyor. Elindekileri kusuyorlar tek tek. Tahmin ediyorum ki eldeki kanitlar hicbir sekilde disariya sizmis degiller. Kimin neyle suclandigina dair sadece ongoruleri takip ediyoruz medyadan. Yurutulen diger mahkemelerde de oldugu gibi sanik olanlarin ustune suclu damgasini hemen vuruyoruz. Allah kimseyi mahkemelere dusurmesin su Turkiye manzarasinda diyorum, ilave olarak da medyanin diline dusurmesin .

Mesaj Yetkileri