1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda aklıma birşey geldi. Suçu sabit olan biri için hastalığı olsa bile gözaltı kalkmaz ve ek gözaltı süresi olmaz mıydı? Bu konuda bilgim yok. Anlayan birileri varsa cevaplarsa sevinirim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu anda aklıma birşey geldi. Suçu sabit olan biri için hastalığı olsa bile gözaltı kalkmaz ve ek gözaltı süresi olmaz mıydı? Bu konuda bilgim yok. Anlayan birileri varsa cevaplarsa sevinirim.
    face de ben de böyle bir şey gördüm. ama ceza hukuku görmediğim için bilmiyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    face de ben de böyle bir şey gördüm. ama ceza hukuku görmediğim için bilmiyorum.

yaw şu avatardaki resmi görünce benim gülesim geliyor Adamın şu anda gülecek hali yok.Daha hüzünlü bir fotosu varsa onu koysana.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yaw şu avatardaki resmi görünce benim gülesim geliyor Adamın şu anda gülecek hali yok.Daha hüzünlü bir fotosu varsa onu koysana.
    biz böyle iyiyiz abi. ona gülmek yakışıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Koyacağımız avatarlara da mı karışılıyor artık ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gözaltı süresi toplamda 4 gün zaten. 1 gün yetmezse 3 gün ek gözaltı isteniyor. Bugün de dördüncü gün. Gözaltı işinden geçti yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Gözaltı süresi toplamda 4 gün zaten. 1 gün yetmezse 3 gün ek gözaltı isteniyor. Bugün de dördüncü gün. Gözaltı işinden geçti yani.
    Teşekkürler. Yani 4 gün + diye birşey yok.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

daha şimdi NTV de ek gözaltı alınmadı dedi yani 4 günlük süre normal olan. Ek süre icinde olsaydı basın bas bas bagirirdi ek gözaltı alındı diye

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    daha şimdi NTV de ek gözaltı alınmadı dedi yani 4 günlük süre normal olan. Ek süre icinde olsaydı basın bas bas bagirirdi ek gözaltı alındı diye
    Yok canım 1+3, ben öyle biliyorum. Gözaltı süresi 24 saat zaten. Onun üstüne ek gözaltı süresi isteniyor o da 3 gün.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok canım 1+3, ben öyle biliyorum. Gözaltı süresi 24 saat zaten. Onun üstüne ek gözaltı süresi isteniyor o da 3 gün.
    Organize şube için bu süre 4 gün galiba.

Mesaj Yetkileri