Emenike
Sezer Öztürk
Mahmut Boz
Serbest bırakıldı.
Emenike
Sezer Öztürk
Mahmut Boz
Serbest bırakıldı.
Başkasının görüşlerinin veya yorumlarının haklarında " boş , saçma sapan , salakça " değerlendirme yapmazsanız daha güzel bir tartışma ortamı oluşabilir. Lütfen dikkat edinİsteyen istediği yorumu yapabilir
not: yazdığım kelimelerin sadece 1 i kullanıldı ve diğer kelimeler örnektir.
not2: Yönetici değilim ve kendimi zannetmiyorum sadece uyarmak istedim![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Korcan hariç futbolcular serbest bırakılmış yani tutuksuz yargılanma değil tam olarak suçsuzlar diye savcı serbest bırakmış.Mahkemenin Korcan kararı kritik olacak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şekip Mosturoğlu'nun başını çektiği Fenerbahçeli yöneticilerin hepsi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Aziz Yıldırım ve ekibinden tek bir kişi bile Fenerbahçe takımını temsil eder. Onların yapacağı herşey Fenerbahçe'ye çıkar sağladığı sürece Fenerbahçe'den bağımsızlaştırılamaz.
Aziz Yıldırım ve ekibi soruşturma devam ederken ve daha birşey belli olmamışken suçludur denemez.
Yine Aziz Yıldırım ve ekibi soruşturma devam ederken ve daha birşey belli olmamışken kesin suçsuzdur da denemez.
Fenerbahçe ligden düşerse bir yaptırım uygulanırsa (birşey ortada yokken zaten bunlar olmaz)Türk futbolunun değeri düşer ve dünyaya rezil oluruz. Doğru ama ligden düşmezse ve bir yaptırım olmazsa illegal işlere çanak tutan bir lig ve ülke olacağız. Acaba hangisi daha rezilce...
Neden geçmişteki olaylar incelenmiyor. Hukukun geriye işler bir özelliği yoktur. Hukuk daima ileriye devam eden bir prensiple çalışır.
Aziz Yıldırım hastalandı. Belki de gözaltı süresini doldurmak için birşeydi. Belki de zorla Acıbadem'e aldırmaya çalışmaları bundan dolayıydı. Firarda etmeye niyeti olabilir. Belki sadece Savcı'ya ifade verirken aynı anda Savcı'nın telefonu çalacak ve eşin çocuğun elimizde denecek. Bu planlanıyordu. Ne kadar Vadi izliyorum. Ben böyle hikayeler yazmıyorsam bu siyasi bir operasyondur. Sadece Fenerbahçe'ye yöneliktir. Hatta hükümetin milletvekilleri seçimden önce Aziz Yıldırım'ı bitecek dedi gibi hikayelerde yazılamaz.
Çok uzun oldu biliyorum ama herkes daha süreç belli olmadı. Kesin konuşmamalıyız diye birini eleştirirken kendiside %100 emin konuşuyor. O zaman konuyu kapatalım. Herşey belli olunca konuşuruz.
Biz sıklaştırmayalım diyoruz. Herkes salma peşinde. Yukarda yazdığım herşey 43 sayfanın özetidir. Bundan sonra gerekli işlemler yapılacaktır.
Ntvspor son dakika:Sezer,Emenike,Mahmut Boz,Tuğrul Üzer,Mustafa Efe serbest bırakıldı 20 kişi mahkemeye sevkedildi.
Mecnun Otyakmaz da tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Korcan'da tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmiş.
Aziz Yıldırımıda tutuklayacaklar artık ligden düşürülürüz artık veya -20 puanla başlayabiliriz.
İbrahim Akın'la ilgili konularda vardı. O neden gözaltına alınmadı. Teşvik parası aldı demiyorum ama eğer aldığı iddia ediliyorsa sadece veren mi suçlu oluyor.
Şu anki olay gösteriyor ki, olay Fenerbahçe-Sivas maçına geldi.
Şekip Mosturoğlu filan tutuklanırsa, o zaman geçmiş olsun diyebiliriz.
Hadi bakalım ya herru ya merru.. Hakkımızda hayırlısı inşallah..
http://papazincayiri.blogspot.com/20...aya-bilgi.html
Loveforfootball: Mahkemeye sevk edilen önemli isimler İlhan Ekşioğlu, Cemil Turan, Şekip Mosturoğlu , Ümit Karan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, Korcan
Uğur Dündar: Ali Koç daha etkin yerlerde olmalı, ilerleyen günlerde.
Korcan tutuklandıysa geçmiş olsun bize !
Korcan'ın tutuklanması diye birşey yok. Mahkemeye sevk edildiler sadece. Haa birde şunuda söyleyeyim. 2 dava var şu anda Mahkemede. 1 tanesi şike olayı, diğeride menajerlik sınavından dolayı eski TFF yöneticileri göz altında. Şekip Mosturoğlu'nun tutuklanmasıda o yüzden.
Amaa Sivassspor maçında sıkıntı var. Zaten bütün deliller o maçta elde edilmiş. Korcan'ında yakın zamanda aklanacağını düşünüyorum.
Henüz tutuklanmadı kimse, tutuklanma istemiyle savcılığa sevk edildi sadece.
Arkadaşlar üzerine alınmasın ama 19 maçtan Sivas-FB ve ya Eskişehir-FB maçından birinde şike olma olasılığı yüksek...
Mahkeme süresi ne kadar olur acaba ? karar hızlı çıkar mı tutuklama falan kararları.
Valla tutuklama kararı çıkar da, mahkumiyet ya da aklanma ne zaman çıkar bilemem. Silivri'de kaç yıldır hüküm giymeyi ya da salıverilmeyi bekleyen insanlar var.![]()
Ercan Taner az önce mahkeme devam ediyor dedi. Mahkemeye mi başlanıyor hemen? Yanlış kullandı herhalde.
TariboWest
Silahlah Sedat Peker'in evinde bulunmus Lugano'ya gore. Yildirim-Peker farketmez, bu da suctur ve 'alt tarafi ruhsatsiz silah para cezasi verir yae' seklinde kucultulmeye calisilmasi abes. Tamam, takiminizi seviyorsunuz vs ama bu sekilde kor kutuk fanatik olmayin yahu. Antu'da bile sike yaptiysak biz yaptik size ne diyenler var. Bu ulkede yasa var kanun var, bu kadar da fanatik olmamak lazim. Bu arada insallah acilen Korcan'in sozlesmesini fesih ederiz.....
Aziz Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkartılmış.(SKYTURK)
tribundergi