Sayfa 43 / 483 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emenike
    Sezer Öztürk
    Mahmut Boz
    Serbest bırakıldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Hala boş boş yorumlar.

Başkasının görüşlerinin veya yorumlarının haklarında " boş , saçma sapan , salakça " değerlendirme yapmazsanız daha güzel bir tartışma ortamı oluşabilir. Lütfen dikkat edin İsteyen istediği yorumu yapabilir

not: yazdığım kelimelerin sadece 1 i kullanıldı ve diğer kelimeler örnektir.
    not2: Yönetici değilim ve kendimi zannetmiyorum sadece uyarmak istedim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Korcan hariç futbolcular serbest bırakılmış yani tutuksuz yargılanma değil tam olarak suçsuzlar diye savcı serbest bırakmış.Mahkemenin Korcan kararı kritik olacak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şekip Mosturoğlu'nun başını çektiği Fenerbahçeli yöneticilerin hepsi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aziz Yıldırım ve ekibinden tek bir kişi bile Fenerbahçe takımını temsil eder. Onların yapacağı herşey Fenerbahçe'ye çıkar sağladığı sürece Fenerbahçe'den bağımsızlaştırılamaz.

Aziz Yıldırım ve ekibi soruşturma devam ederken ve daha birşey belli olmamışken suçludur denemez.

Yine Aziz Yıldırım ve ekibi soruşturma devam ederken ve daha birşey belli olmamışken kesin suçsuzdur da denemez.

Fenerbahçe ligden düşerse bir yaptırım uygulanırsa (birşey ortada yokken zaten bunlar olmaz)Türk futbolunun değeri düşer ve dünyaya rezil oluruz. Doğru ama ligden düşmezse ve bir yaptırım olmazsa illegal işlere çanak tutan bir lig ve ülke olacağız. Acaba hangisi daha rezilce...

Neden geçmişteki olaylar incelenmiyor. Hukukun geriye işler bir özelliği yoktur. Hukuk daima ileriye devam eden bir prensiple çalışır.

Aziz Yıldırım hastalandı. Belki de gözaltı süresini doldurmak için birşeydi. Belki de zorla Acıbadem'e aldırmaya çalışmaları bundan dolayıydı. Firarda etmeye niyeti olabilir. Belki sadece Savcı'ya ifade verirken aynı anda Savcı'nın telefonu çalacak ve eşin çocuğun elimizde denecek. Bu planlanıyordu. Ne kadar Vadi izliyorum. Ben böyle hikayeler yazmıyorsam bu siyasi bir operasyondur. Sadece Fenerbahçe'ye yöneliktir. Hatta hükümetin milletvekilleri seçimden önce Aziz Yıldırım'ı bitecek dedi gibi hikayelerde yazılamaz.

Çok uzun oldu biliyorum ama herkes daha süreç belli olmadı. Kesin konuşmamalıyız diye birini eleştirirken kendiside %100 emin konuşuyor. O zaman konuyu kapatalım. Herşey belli olunca konuşuruz.

Biz sıklaştırmayalım diyoruz. Herkes salma peşinde. Yukarda yazdığım herşey 43 sayfanın özetidir. Bundan sonra gerekli işlemler yapılacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ntvspor son dakika:Sezer,Emenike,Mahmut Boz,Tuğrul Üzer,Mustafa Efe serbest bırakıldı 20 kişi mahkemeye sevkedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mecnun Otyakmaz da tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Korcan'da tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmiş.

Aziz Yıldırımıda tutuklayacaklar artık ligden düşürülürüz artık veya -20 puanla başlayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İbrahim Akın'la ilgili konularda vardı. O neden gözaltına alınmadı. Teşvik parası aldı demiyorum ama eğer aldığı iddia ediliyorsa sadece veren mi suçlu oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şu anki olay gösteriyor ki, olay Fenerbahçe-Sivas maçına geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şekip Mosturoğlu filan tutuklanırsa, o zaman geçmiş olsun diyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Hadi bakalım ya herru ya merru.. Hakkımızda hayırlısı inşallah..

http://papazincayiri.blogspot.com/20...aya-bilgi.html

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Şekip Mosturoğlu filan tutuklanırsa, o zaman geçmiş olsun diyebiliriz.
    Şekip Mosturoğlu'nun menajer sınavı ile alakalı alındığı söyleniyor, yanı onun tutuklanması da bir şey değiştirmez, savcılık açıklama yapmadan.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Loveforfootball: Mahkemeye sevk edilen önemli isimler İlhan Ekşioğlu, Cemil Turan, Şekip Mosturoğlu , Ümit Karan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, Korcan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur Dündar: Ali Koç daha etkin yerlerde olmalı, ilerleyen günlerde.

Korcan tutuklandıysa geçmiş olsun bize !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şekip Mosturoğlu'nun menajer sınavı ile alakalı alındığı söyleniyor, yanı onun tutuklanması da bir şey değiştirmez, savcılık açıklama yapmadan.
    Sadece o yok ki, Cemil Turan, İlhan Ekşioğlu gibi isimler de var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Korcan'ın tutuklanması diye birşey yok. Mahkemeye sevk edildiler sadece. Haa birde şunuda söyleyeyim. 2 dava var şu anda Mahkemede. 1 tanesi şike olayı, diğeride menajerlik sınavından dolayı eski TFF yöneticileri göz altında. Şekip Mosturoğlu'nun tutuklanmasıda o yüzden.

Amaa Sivassspor maçında sıkıntı var. Zaten bütün deliller o maçta elde edilmiş. Korcan'ında yakın zamanda aklanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Korcan tutuklandıysa geçmiş olsun bize !
    daha kimse tutuklanmadı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henüz tutuklanmadı kimse, tutuklanma istemiyle savcılığa sevk edildi sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Sadece o yok ki, Cemil Turan, İlhan Ekşioğlu gibi isimler de var.
    O zaman onlar için yaz, sadece Şekip Mosturoğlu deyince, ben belirtmek istedim, bu şekilde deniyor diye.

Biliyorum, her şeyi bıraktınız, Fenerbahçe küme düşürüldü haberini bekliyorsunuz ama daha bu haber 1 hafta 10 gün gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman onlar için yaz, sadece Şekip Mosturoğlu deyince, ben belirtmek istedim, bu şekilde deniyor diye.

Biliyorum, her şeyi bıraktınız, Fenerbahçe küme düşürüldü haberini bekliyorsunuz ama daha bu haber 1 hafta 10 gün gelmez.
    Şekip Mosturoğlu "filan" dedim ama.

Tabi bir de niyet okumacılık yaptığınızı da bilmiyordum. Haber bekliyor olsam bile buraya belli etmem merak etmeyin. Buraya yazarken tarafsızlığımı korumaya çalışıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arkadaşlar üzerine alınmasın ama 19 maçtan Sivas-FB ve ya Eskişehir-FB maçından birinde şike olma olasılığı yüksek...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mahkeme süresi ne kadar olur acaba ? karar hızlı çıkar mı tutuklama falan kararları.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla tutuklama kararı çıkar da, mahkumiyet ya da aklanma ne zaman çıkar bilemem. Silivri'de kaç yıldır hüküm giymeyi ya da salıverilmeyi bekleyen insanlar var.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ercan Taner az önce mahkeme devam ediyor dedi. Mahkemeye mi başlanıyor hemen? Yanlış kullandı herhalde.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Silahlah Sedat Peker'in evinde bulunmus Lugano'ya gore. Yildirim-Peker farketmez, bu da suctur ve 'alt tarafi ruhsatsiz silah para cezasi verir yae' seklinde kucultulmeye calisilmasi abes. Tamam, takiminizi seviyorsunuz vs ama bu sekilde kor kutuk fanatik olmayin yahu. Antu'da bile sike yaptiysak biz yaptik size ne diyenler var. Bu ulkede yasa var kanun var, bu kadar da fanatik olmamak lazim. Bu arada insallah acilen Korcan'in sozlesmesini fesih ederiz.....

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aziz Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkartılmış.(SKYTURK)

tribundergi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ercan Taner az önce mahkeme devam ediyor dedi. Mahkemeye mi başlanıyor hemen? Yanlış kullandı herhalde.

doğrudur, nöbetçi mahkemeye çıkarlar, dün de böye oldu zaten. 18 kişi gönderildi, 7 si tutuklandı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Aziz Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkartılmış.(SKYTURK)
    Ne yakalaması yahu. Adam hastanede yatıyor.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri