Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
evet yazıklar olsun...neye biliyo musun? Hala hukuksuzluğu savunanlara yazıklar olsun...Bu olay fenerbahçelilik galatasaraylılık olayı değildir... Hala fenerbahçe taraftarı çıkıp Aziz Yıldırım'ı savunuyosa onlara yazıklar olsun...Hala emniyeti, hukuğu suçlauyanlara yazıklar olsun...

Şekip mosturoğlu(soyadını yanlış yazmış olabilirim ) mecnun başkan mahmeye gönderildise tutuklanırlar...Aziz Yıldırım'da tutuklanır.ortada yasa dışı bişeler var...ama fenerbahçe eskişehir sivas küme düşer mi bilmem...o geldiği ilk gün futbolu pislikten temizleyeceğiz diyen federesyonun kararı...
Dediklerimden ne anladın acaba? Ben Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu veya diğerlerinden bahsettim mi? Ben burda sadece emniyete güvendiğimi açıklarken olayı başka yere çekmişsiniz. Ben sözde emniyetten belge aldık deyip ortalığı karıştıran basına tepki gösteriyorum. Ben de diyorumki basındaki belgelere inanıp daha birşey belli değilken kişileri ve kulüpleri suçlayan kişilere yazıklar olsun !

Ayrıca şike varsa hangi kulüp olursa olsun küme düşürülmeli. En ağır yaptırımlar uygulanmalı. Kişiler de gerekli cezaları almalı.