1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007

Eskiden olsa Fenerbahçe'ye birşey olmaz derdim ama şimdi benim de içimde şüphe oluştu küme düşebilir.Eğer ellerinde birşey olmasa bu kadar net bir operasyon, delil paylaşımı vs. olmazdı.Sanki birşeylere alıştırılıyoruz...

Yine de küme düşmesi zor, küme düşmesini isteyen çok kurum, insan var ama küme düşmemesini isteyen de çok kurum, insan var.Bu zor durumdan en az cezayla ayrılmasını sağlayacak icraatlar yapabilirler...

Tabii medya sorunu da var, cidden çok şey biliyorlar ve belli bir yerden sonra inanasım gelmiyor.Sadece bir medya organında çıkan haberler muhtemelen yalandır ama hepsi sözbirliği ediyorsa doğruluk payı vardır...

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Eskiden olsa Fenerbahçe'ye birşey olmaz derdim ama şimdi benim de içimde şüphe oluştu küme düşebilir.Eğer ellerinde birşey olmasa bu kadar net bir operasyon, delil paylaşımı vs. olmazdı.Sanki birşeylere alıştırılıyoruz...

Yine de küme düşmesi zor, küme düşmesini isteyen çok kurum, insan var ama küme düşmemesini isteyen de çok kurum, insan var.Bu zor durumdan en az cezayla ayrılmasını sağlayacak icraatlar yapabilirler...

Tabii medya sorunu da var, cidden çok şey biliyorlar ve belli bir yerden sonra inanasım gelmiyor.Sadece bir medya organında çıkan haberler muhtemelen yalandır ama hepsi sözbirliği ediyorsa doğruluk payı vardır...
    İlk mesajım bu konudaki. Vay be ne kadar ileri görüşlüymüşüm Son paragraf hakkındaki görüşüm değişti ama diğerleri aynı...

Bu saatten sonra da ceza falan gelmez. Klüp yöneticisine ceza verip klübe ceza vermeyen tek ülke olarak tarihe geçtik zaten, bu gurur bize yeter UEFA'dan ceza gelir mi bilmiyorum ama kendi kendimize bir işi beceremiyorsak başkasından medet ummayalım boşuna.

Normal ülkelerde şike cezaları birkaç ayda verilir bizim ülkede bir yıl sürer. Haliyle bir yıl boyunca futboldan çok daha farklı şeyler konuştuk artık yeter. Seneye futbol konuşmak istiyorum şike değil. Bu bakımdan şu lanet yılın bitmesine çok sevindim.

Mesaj Yetkileri