Sayfa 49 / 483 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bazı arkadaşlar halen delil yok diyorlar. İyide kardeşim sizin en önemli yöneticilerinizden Şekip Mosturoğlu gibi bir adam tutuklanmış içeri atılıyor. Faso fiso dan alınmadığına göre bu adamlar büyük ihtimalle şike var. Adam gibi bir sonuçlansaydı şu iş iyi olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bu şartlar altında fenerbahçe için kurtuluş yolunun çok uzaklarda olduğunu düşünüyorum. Bir yasa var şike yapıldıysa küme düşürülür. Eğer yapıldıysa klüplerin eksi puanla lige başlamsını değil küme düşürülmesini istiyorum ki saten böyle olucak gibi
    turksportal...

Adana-Kartal maçı 2-0dan dönmüştü galiba. Hatırlıyorum o maçı.

Korcan ile ilgili ellerinde nasıl bir delil varmış da bu kararı vermişler cidden çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence hala küme düşmeyecek diyorum. Kişisel görüş olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Korcan, otobüse bindirilirken kafasını sağa sola sallıyordu üzgün bir biçimde. Üzüldüm gerçekten. Zor durum bunlar. Ama şike de varsa ortaya çıkmalı. Yapacak birşey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Düşürmeseler bile en az -30 yani bu sezon hedefimiz türkiye kupası olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Düşürmeseler bile en az -30 yani bu sezon hedefimiz türkiye kupası olmalı
    farketmez ZTK olsun ne biliyim genede lig olsun (zorda olsa)

Nesil
    2007

Eskiden olsa Fenerbahçe'ye birşey olmaz derdim ama şimdi benim de içimde şüphe oluştu küme düşebilir.Eğer ellerinde birşey olmasa bu kadar net bir operasyon, delil paylaşımı vs. olmazdı.Sanki birşeylere alıştırılıyoruz...

Yine de küme düşmesi zor, küme düşmesini isteyen çok kurum, insan var ama küme düşmemesini isteyen de çok kurum, insan var.Bu zor durumdan en az cezayla ayrılmasını sağlayacak icraatlar yapabilirler...

Tabii medya sorunu da var, cidden çok şey biliyorlar ve belli bir yerden sonra inanasım gelmiyor.Sadece bir medya organında çıkan haberler muhtemelen yalandır ama hepsi sözbirliği ediyorsa doğruluk payı vardır...

-30 olsa ligden düşeriz arkadaşlar kurtulma ihtimali yok hangi oyuncu o moralle oynar her galibiyet -3 e yaricak bari türkiye kupasını alalım artık ya düştük yada - 15,30 arası falan başlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eskişehirspor Ümit Karan , Mehmet Yıldız ve Bülent Uygun'la yollarını ayırma kararı almış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

-30'la başlatacaklarına alt ligde paşa paşa oynarız. ancak büyük ihtimalle şampiyonluk alınıp ligde tutacaklar gibi. bunu kabul etmemeli kimse.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    -30 olsa ligden düşeriz arkadaşlar kurtulma ihtimali yok hangi oyuncu o moralle oynar her galibiyet -3 e yaricak bari türkiye kupasını alalım artık ya düştük yada - 15,30 arası falan başlarız.
    Bu sene kume dusme baraji 27 puandi, evvelki sene 28,ondan evvel 39, ondan evvel 30. Yani ortalama olarak 30 puan alabiliriz. Bu da demek ki FB 61 puan aldigi takdirde ligde kalacak, bu cok da ufak bir ihtimal degil. Tabii oyuncu kadrosundan kimler gider, o moral bozukluguyla ne olur vs bilinmez, ama matematiksel olarak bakarsak -30 ile kesinlikle dusmez FB. Ki boyle sacma bir ceza da olmaz, 7-8 mac sike yapacaksin ve marka degeri (!) dusmesin diye 7-8 mac sike yapmis bir takimi affedeceksin, ama sike yapan takimin ligde elini kolunu sallaya sallaya kalmasi marka degerini (!) zedelemeyecek. Boyle bir karar cikarsa sike serbest demektir benim gozumde....

Bir gazete var aziz yıldırımın fotoğrafını koymuşlar baş sayfaya ......gazete hangisi göremedim ama fotomaç yada fanatik neyin ne olduğunu bilmeden daha emniyet suçsuz olmadan bu fotorafı bir yere veremez.
    Last edited by Vieri : 07.Temmuz.2011 at 12:21 Reason: forum diline dikkat edin lütfen!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Su Genclerbirligi'li oyuncularin Trabzon konusu bana garip geliyor. Sonucta para aldik vs denmiyor, sadece aslen Trabzon'lu oldugu icin kendini ekstra tesvik etmis oluyor, ben bunda sorun goremiyorum. Bazi oyuncular bu derbi mac icin ekstra hazirlandik ekstra motive olduk diyince o da mi suc oluyor? Diger olaylari bir kenara koyuyorum, bu olayda hicbirsey goremiyorum ben.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Lütfen forum diline uygun, diğer takım taraftarlarını tahrik etmeden dikkatli cümleler kullanın.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu bırak allah aşkına bujsas. FB lehine hataları koyarak bir metin ve video hazırlansa 3 kitap 2 CD olur Hala "bize oyun oynuyorlar" demeye getiriyorsunuz. 2 gün sonra bu tutuklananların hepsi hakkında deliller çıksa da hala aynı şeyi yaparsanız zaten ben bunu yapanların Fenerbahçeli olduklarından bile şüphe duyarım. Tutuklanan kişiler sizin 100 yılı aşkın süredir dimdik duran başınızı yere düşürmek üzere ve siz hala olayda asıl kızılması gerekenlere değil, yeşil sahalardaki rakiplere ve türk emniyetine kızgınsınız.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

futbolculardan sadece korcan'a tutuklama kararı çıktı ama hesapta bir sürü maçta şike var. mantıklı mı bu? kaldı ki korcan'ın avukatı da herhangi bir somut delil olmadığını söylüyor. telefon kayıtlarına göre başkanına "ne zaman zam olacak?" diye sormuş. futbol federasyonu da delillere göre karar verecek. hangi delil? şekip mosturoğlu'nun tutuklama kararının da şikeyle ilgisi olmadığını düşünüyorum.

bir sürü maçında şike var denen takımın sadece son maçıyla ilgili oyuncusuna tutuklama kararının çıkması mantıksız. korcan'la ilgili somut bir delilin olmaması da mantıksız. demek ki minareyi çalan kılıfı da hazırlamış. bizi bitirmeyi kafaya koymuşlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post

İşte o maçlar:

1.5.2011, Fenerbahçe 1-0 İstanbul BB

9.4.2011, Eskişehirspor 1-3 Fenerbahçe

8.5.2011, Karabükspor 0-1 Fenerbahçe

22.5.2011, Sivasspor 3-4 Fenerbahçe

24.4.2011, Bucaspor 3-5 Fenerbahçe
    1. O maçta Stoch atmıştı golu yanlış hatırlamıyosam, sezonun en iyi futbolunu oynamıştı. İBB'yi ortasahada hapsetmişti yaptığı baskıyla. Şike kapsamına neye göre alındı ?

2. Maçın temposunu hatırlayan varsa, top 1 Volkan'ın kucağında 1 İvesa'nın kucağındaydı. Eskişehir attı ilk golu. Alex olmasa bu maçta puan kaybı kaçınılmazdı. Attığı paslarla açtı oyunu.

3. Bu maçın alınma sebebi ne acaba ? Son dakikalarda atılan golmu, kaleci Tomic'in hayatının maçını çıkarmasımı. Karabükspor'lu oyuncuların Stoch'un bileğini kıracak derecede müdahele yapmalarımı, Bülent Ataman'ın yaptığı hareketlermi ? nee. O kadar konuşan BÜlent Ataman nerde ? Yücel İldiz nerde ? Kaleci Tomic nerde ? Son maçta önünden geçen topa dokunmayan, Jaja'nın vurduğu kafa vuruşunda müdahele bile etmeyen Deumi nerde ?

4. bu maçı yazmayı düşünmüyorum. Şike yapılan maç 4-3 bitermi ? Şike yapan takımın kalecisi, şike yaptırılan takımın kalecisinden daha berbat goller yermi ? Mehmet Nas'ta alınsın o zaman. Selçuk'un attığı golde topu Emre'nin önüne indirmişti Mehmet. Sedat Bayrak alınsın.

5. Şike yaptı denilen Musa Aydın takımında gol attı yanlış hatırlamıyosam. Maç 3-1 giderken kim derdiki Güiza gol atacak. Trabzon maçında yerden giden topa " kafayla " evet " kafayla " müdahele yapmaya çalışan oyuncu, bu maçta aslan kesilmişti. Semih'i maç boyu ezdiler ceza sahasında. Hem öyle gol attıktan sonra santradan direk gitmediler hiçbir golde. Hepsinde aslanlar gibi mücadele edip, paslaşıp attılar golu.

Haa varsa birşeyler, küme düşürülsün takım. Şampiyonluk alınıp TSL'de bırakılacaksa hiç gerek yok. En anlamlı şampiyonluktu bu.
    Diego Alfredo Lugano Moreno - 1980/ November / 2 - Canelones, Uruguay.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    futbolculardan sadece korcan'a tutuklama kararı çıktı ama hesapta bir sürü maçta şike var. mantıklı mı bu? kaldı ki korcan'ın avukatı da herhangi bir somut delil olmadığını söylüyor. telefon kayıtlarına göre başkanına "ne zaman zam olacak?" diye sormuş. futbol federasyonu da delillere göre karar verecek. hangi delil? şekip mosturoğlu'nun tutuklama kararının da şikeyle ilgisi olmadığını düşünüyorum.

bir sürü maçında şike var denen takımın sadece son maçıyla ilgili oyuncusuna tutuklama kararının çıkması mantıksız. korcan'la ilgili somut bir delilin olmaması da mantıksız. demek ki minareyi çalan kılıfı da hazırlamış. bizi bitirmeyi kafaya koymuşlar.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu,
    Fenerbahçeli Yönetici İlhan Ekşioğlu,
    Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan,
    Fenerbahçe Kulübü Muhasebecisi Tamer Yelkovan,
    Ali Kıratlı,
    Bülent İşçen,

Maviye aldığım düşünce nasıl bir düşüncedir? yahu 1 değil 2 değil bu adamların hepsi de Fenerbahçe ile ilgili kişiler.Fenerbahçe yönetiminden göz altına alınıp serbest kalan oldu da ben mi kaçırdırm ?Hala olaya bir yerden bakmakta ısrar ediyorsunuz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu bırak allah aşkına bujsas. FB lehine hataları koyarak bir metin ve video hazırlansa 3 kitap 2 CD olur Hala "bize oyun oynuyorlar" demeye getiriyorsunuz. 2 gün sonra bu tutuklananların hepsi hakkında deliller çıksa da hala aynı şeyi yaparsanız zaten ben bunu yapanların Fenerbahçeli olduklarından bile şüphe duyarım. Tutuklanan kişiler sizin 100 yılı aşkın süredir dimdik duran başınızı yere düşürmek üzere ve siz hala olayda asıl kızılması gerekenlere değil, yeşil sahalardaki rakiplere ve türk emniyetine kızgınsınız.
    Birşey varsa ortaya çıksın.Biz de cezamızı çekeriz,camiamızdan kim ne pislik yapmışsa camiamız içinde temizleriz siz merak etmeyin.Ayrıca buradaki Fenerbahçelilerin Fenerbahçeliliklerini sorgulamak da sizin haddinize değildir.

Gözaltında olan tek futbolcu Korcan.Fakat onu orada tutmak için ellerinde yeterli delil yok,kızdığımız nokta budur.(Avukatının yaptığı açıklama üzerinden bu yorumu yapıyorum).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o fotoğrafları nasıl basına verebiliyorlar ? şike varsa düşelim , umrumda değil , biz Fenerbahçeliyiz takımımızı asla yalnız bırakmayız , zaten hep tek olup , günah keçisi olmaya alışkınız , gider daha güçlü döneriz ama bu fotoğraflar Aziz Yıldırım'ın eşkal fotoğrafları falan basına yansıyor ki bu fotoğraflar sanık olan birinin savcılığa gitmeden önce çektirmesi gereken fotoğraflar yani bir insan sanık olduğunda çekilir , suçlu olmasına gerek yok ama bunların basına verilmesi ? daha bir çok şeyin basına böyle sızması , böylesine büyük olduğu iddia edilen bir operasyonda ? bu olay Fenerbahçe'den , şikeden çok daha büyük , "kanıtlamaya" bizim gücümüz yetmez ama belki her zaman elimizde kanıtlar var çok büyük kanıtlar var diyip yıllarca hiçbir kanıt ortaya çıkarmayan devletimiz'in içeride tuttuğu insanlar ileride kanıtlayabilir belki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

biz ne bilelim, yöneticiler kendi aralarında şike yapmış demek; hava şartlarını, kale direklerini, çimleri neyin satın almışlar. işin içinde ne hakem var, ne de korcan haricinde futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bekle bizi bank asya gümbür gümbür geliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ancar View Post
    bence de hala küme düşmeyeceğiz. garip şeyler oluyor ama ne. çok değişik sonuçlar çıkabilir. Fenerli futbolcuların emekleri (umuyorum) boşa gitmeyecektir.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu sene kume dusme baraji 27 puandi, evvelki sene 28,ondan evvel 39, ondan evvel 30. Yani ortalama olarak 30 puan alabiliriz. Bu da demek ki FB 61 puan aldigi takdirde ligde kalacak, bu cok da ufak bir ihtimal degil. Tabii oyuncu kadrosundan kimler gider, o moral bozukluguyla ne olur vs bilinmez, ama matematiksel olarak bakarsak -30 ile kesinlikle dusmez FB. Ki boyle sacma bir ceza da olmaz, 7-8 mac sike yapacaksin ve marka degeri (!) dusmesin diye 7-8 mac sike yapmis bir takimi affedeceksin, ama sike yapan takimin ligde elini kolunu sallaya sallaya kalmasi marka degerini (!) zedelemeyecek. Boyle bir karar cikarsa sike serbest demektir benim gozumde....
    7-8 maç olduğunu nerden biliyorsun.

Ayrıca; biz bize yeteriz. kimse bize ne yapacağımızı söylemesin. avatarımda istediğim kişinin resmini koyarım, istediğimi desteklerim. içeri alınanların ve BAŞKANIMIZIN sonuna kadar arkasındayız. keşke istanbulda olsaydım da o 500.000 kişiden biri olsaydım. HEP DESTEK TAM DESTEK...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Türk Futbolu Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile temizlenecekse ben de varım. Objektif ol diyeceksiniz. Olmuyorum kardeşim. Turksportal Yönetimi de istediği cezayı verebilir. Bizim bu olayları yaşarken ellerini avuşturanları gördükçe daha da kahroluyorum. Elde belgeler varken yaptırım uygulanmazken şimdi somut deliller var deye tutuklama yapıldı. Avukatları da kesin birşey yok diyor. İnşallah Türk Futbolu bundan sonra temiz olur. Yöneticiler de suçlu çıkarsa, bu işlere ne gerek vardı. Taraftarı kahrettiler. Benim gibi bütün Fenerbahçe camiası da kan ağlıyor. Ama Fenerbahçe küme düşse de şike yaptı dense de kişilerin kurbanı olacak. Bizim Fenerbahçe sevgimizden birşey eksilmeyecek. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe !
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligi bilen futbolcumuzda var : Emenike. Kaptan bizi bırakmaz 1 sene de bank asyada oynar, Bir tane daha kalmak isteyen yabancı bulduk mu bitti bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Komplo mu? Emniyet demek ki satilmis oyle mi?
    ben konuya attığım ilk mesajdan beri olayın siyasi olduğunu söylüyorum yani evet bana göre bir komplodur, aziz yıldırım'ı bitirme operasyonudur.

bunun dışında gözü kör cahilde değilim ben yani polis 19 maçta şike var diyebildiği gibi şikeyi ispat edecek kanıtlar servis ederse medyaya(insanlar toplu halde yemek yerken değil daha somut) yanılmışım şike yapmış fenerbahçenin de içinde bulunduğu bazı takımlar derim olur biter.ama şu aşamada; avukatlar somut delil yok diye bas bas bağırırken,tvler büyük kanıtlar diye saçma sapan fotoğrafları yayınlarken, ben fenerbahçenin tüm maçlarını 90 dakika izlemişken şike yaptık diyemiyorum.Yapmadığımızı düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Türk Futbolu Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile temizlenecekse ben de varım. Objektif ol diyeceksiniz. Olmuyorum kardeşim. Turksportal Yönetimi de istediği cezayı verebilir. Bizim bu olayları yaşarken ellerini avuşturanları gördükçe daha da kahroluyorum. Elde belgeler varken yaptırım uygulanmazken şimdi somut deliller var deye tutuklama yapıldı. Avukatları da kesin birşey yok diyor. İnşallah Türk Futbolu bundan sonra temiz olur. Yöneticiler de suçlu çıkarsa, bu işlere ne gerek vardı. Taraftarı kahrettiler. Benim gibi bütün Fenerbahçe camiası da kan ağlıyor. Ama Fenerbahçe küme düşse de şike yaptı dense de kişilerin kurbanı olacak. Bizim Fenerbahçe sevgimizden birşey eksilmeyecek. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe !
    Budur abicim.

Mesaj Yetkileri