1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    -30 olsa ligden düşeriz arkadaşlar kurtulma ihtimali yok hangi oyuncu o moralle oynar her galibiyet -3 e yaricak bari türkiye kupasını alalım artık ya düştük yada - 15,30 arası falan başlarız.
    Bu sene kume dusme baraji 27 puandi, evvelki sene 28,ondan evvel 39, ondan evvel 30. Yani ortalama olarak 30 puan alabiliriz. Bu da demek ki FB 61 puan aldigi takdirde ligde kalacak, bu cok da ufak bir ihtimal degil. Tabii oyuncu kadrosundan kimler gider, o moral bozukluguyla ne olur vs bilinmez, ama matematiksel olarak bakarsak -30 ile kesinlikle dusmez FB. Ki boyle sacma bir ceza da olmaz, 7-8 mac sike yapacaksin ve marka degeri (!) dusmesin diye 7-8 mac sike yapmis bir takimi affedeceksin, ama sike yapan takimin ligde elini kolunu sallaya sallaya kalmasi marka degerini (!) zedelemeyecek. Boyle bir karar cikarsa sike serbest demektir benim gozumde....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Bence hala küme düşmeyecek diyorum. Kişisel görüş olarak
    bence de hala küme düşmeyeceğiz. garip şeyler oluyor ama ne. çok değişik sonuçlar çıkabilir. Fenerli futbolcuların emekleri (umuyorum) boşa gitmeyecektir.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu sene kume dusme baraji 27 puandi, evvelki sene 28,ondan evvel 39, ondan evvel 30. Yani ortalama olarak 30 puan alabiliriz. Bu da demek ki FB 61 puan aldigi takdirde ligde kalacak, bu cok da ufak bir ihtimal degil. Tabii oyuncu kadrosundan kimler gider, o moral bozukluguyla ne olur vs bilinmez, ama matematiksel olarak bakarsak -30 ile kesinlikle dusmez FB. Ki boyle sacma bir ceza da olmaz, 7-8 mac sike yapacaksin ve marka degeri (!) dusmesin diye 7-8 mac sike yapmis bir takimi affedeceksin, ama sike yapan takimin ligde elini kolunu sallaya sallaya kalmasi marka degerini (!) zedelemeyecek. Boyle bir karar cikarsa sike serbest demektir benim gozumde....
    7-8 maç olduğunu nerden biliyorsun.

Ayrıca; biz bize yeteriz. kimse bize ne yapacağımızı söylemesin. avatarımda istediğim kişinin resmini koyarım, istediğimi desteklerim. içeri alınanların ve BAŞKANIMIZIN sonuna kadar arkasındayız. keşke istanbulda olsaydım da o 500.000 kişiden biri olsaydım. HEP DESTEK TAM DESTEK...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri