Evet ya sabah gazetede gördüm ''Fener Totti İle Anlaştı'' yazıyor.Enteresan..![]()
Evet ya sabah gazetede gördüm ''Fener Totti İle Anlaştı'' yazıyor.Enteresan..![]()
Vatan Gazetesi'nde gördüm ben de, Totti ile 4 milyon euro'dan 3 yıllığına anlaşıldı yazıyordu![]()
Birde Totti geliyormuş![]()
![]()
yok daha neler![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
zico transferi kamptan sonra takımı gördükten sonra yapacağız demişti. sanırım bi 10 gün daha bekleyeceğiz transferler için...
"YÜCE ATATÜRK"
Roma satılır, Totti satılmaz![]()
ya düşünsenize bi fener tottiyi alırmış ortasahadan kimi keser çok merak ediyorum tuncayı mı ?
Totti İle İlgilenmiyoruz
Perşembe günü Fotomaç Gazetesi’nde Galip E. Öztürk tarafından kaleme alınan “Gülmek için yapmadım” başlığını taşıyan köşe yazısında ısrarla kulübümüzün İtalyan futbolcu Totti’nin menajeri ile görüştüğü yazılmaktadır.
Bir kaç gün önce bu konuda aynı gazetenin yayınladığı haberlerin asılsız olduğunu açıklamamıza rağmen, yazar bu ayrıntıya dikkat etmeden kendisinin bu konuda sağlam kaynak bulduğunu, ancak bu kaynağın kim olduğunu şimdilik açıklamayacağını bildirmektedir.
Aslında yazarın dikkat çektiği bu ayrıntı bile, Mehmet Demirkol’un kahkahalarla gülmesine, Kemal Belgin’e de yeni malzeme olmaya yetecektir.
Bugüne kadar yaptığı bütün transferlerde önce oyuncu daha sonra da oyuncunun kulübüyle görüşmeyi prensip haline getirmiş kulübümüz “adı geçen menajer ile görüşmüyoruz” dediği halde, yazar, sağlam olarak gördüğü haber kaynaklarının aslında çürük olduğunu ne zaman anlayacaktır?
Kısaca! Totti ile ilgilenmiyoruz.
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
fenerbahce.org
demekki totti almışsız şuan hangi oyuncuyu alırsak bir iki gün önceden transferi yalanlanıyor en iyi örnek tümer
allah harbiden aldılar mı acaba??
Dostum bu haberin orijinal linki : http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2545Originally Posted by senderson
Ve bu haber çok eski. Yeni değil...
Belki şimdi ilgileniyorlardır, bilemeyeceğim. Ben olsam FB'yi şöyle oynatırım.
4 - 2 - 1 - 2 - 1 (Gündemdeki isimlere göre kadro oluşturuldu.)
---------Volkan--------------
Hamit-Önder-Campbell-R.Carlos
Appiah - Aurelio
----- Alex -----
?---------Tuncay
----Crespo----
Sol Campbell Takımdan Resmen Ayrıldı Acaba Bize Mi Gelecek ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin İtalya Milli Takımı’nın ve Juventus’u yıldızı Fabio Cannavaro’yla anlaştığı ileri sürüldü. 100. yılda Avrupa’da ve ligde büyük hedefler ortaya koyan Fenerbahçe yönetiminin, 33 yaşındaki başarılı savunma oyuncusuyla söz kestiği kaydedildi. Dünya Kupası’nda finale çıkan İtalya’nın kaptanı Fabio Cannavaro’nun şampiyona sonrası resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
09.07.2006
Kaynak : Hürriyet
onu yanlıslıkla actım![]()
Tamam düzeltmişsin..![]()
campell Ingılterede bir takımla anlaşmak uzreydı ama takımı unuttum![]()
Bu haberı Kım Çıkardı? Cannavaronun pesındekı kluplerden fıyatından haberınız varmı. güldürmeyın Insanları üstümüze
komik haber![]()
yine sallamış basın
[SIGPIC][/SIGPIC]
hani campbell i alıyodu bunlar![]()
Sapanca Gölü’nde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Sampiyonası’nın 2’nci gününü izleyen kulübümüz Asbaşkanı Mahmut Uslu, İtalya milli takımının gözde oyuncusu Totti’nin transferiyle ilgilenmediklerini söyledi.
Mahmut Uslu, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Doğru değil. Bugüne kadar 60 oyuncu, 20 teknik direktör transfer ettiğimiz öne sürüldü. Böyle bir şey yok“ dedi.
Yabancı futbolcu transferine de değinen Uslu, “Bir kişi alabiliriz. Bununla ilgili olarak ta teknik direktörümüz çarsamba günü, karar verecek“ diye konuştu.
Mahmut Uslu, kürekte Galatasaray’la aralarındaki ezeli rekabeti değerlendirirken, “Biz amatör sporlara yatırım yapıyoruz. Su anda amatör sporlarda 2000 sporcumuz var. Tabi ki başarı gelecek“ dedi.
cannavaro'nun fenerbahçeye gelebileceğini sanmıyorum..
ben bu habere hade len derim
So what?
Saike
valla zor bır transfer hem capello onu real e getırmeyı dusunuyormus
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe Transfer Haberleri diye bir bölüm niye var?
Konu ilgili yere taşınır..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
25 Temmuz a kadar bitircekler transferi(leri) sanırım. ve tek bi yabancı alcaz hep öle diyorlar..
fenerbahcenin 2 yabancı hakkı var bence bir tanesi dünya çapında tanımmış birisi olmalı diğersi ise geleceğe yatırım amaclı 17-18 yaşında birisini almalılar
Eger Totti ile anlasılamazsa Luis Fabiano alıncak mıs. VE Cannavaro ile de imza atılcakmıs. Alsak ne super olurdu Cannavaro 'yu.
yav ne totti siadam(aziz yıldırım)açıklama yaptı ilgilenmiyoruz diye
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved