Originally Posted by
kalemci
Ama bu iptal isi yanlis bi mantik degil mi eger sike varsa dusurulur fener ligde olmadigi icin kapatirsin digiturku ama anladigim kadariyla cogu kisi toz konduramiyor takimina yoktur karalamadir diyor ve iptal ettiriyor..ayrica yonetim bu sayfaya yazmayi kapatsa iyi olacak sadece kendileri bilgi vermek icin yazsa filan sitede adam kalmayacak yoksa ceza yemekten

Bir önceki sayfada aşağıdaki mesajı yazmıştım. Tepkinin iptal nedeninin sadece Fenerbahçe'nin küme düşeceğine inanmak olmadığıyla ilgili.

Originally Posted by
di canio
Bana göre tepki göstermek amaçlı iptallerin hedefi doğrudan Digiturk değil de Digiturk üzerinden yayını satılan sistem ve yayını satanlar. Fenerbahçe taraftarının birçoğu operasyon sürecinde yaşananları, yapılanları haksız bulduğu için bu tepkiler çıkıyor. Tepkiler sadece Digiturk'e de değil. D-Smart iptali de Fenerbahçe platformlarında konuşulanlar arasında. Hem de Digiturk'ten daha ağır kelimeler kullanılarak. Ayrıca tepkilerin boyutu iyi gününde Fenerbahçe ile ilgili her konuda konuşurken, görüş bildirirken, tepki gösterirken, överken, eleştirirken, televizyon ekranlarından düşmezken; yaşanan zor günlerde ortalıkta gözükmeyen Fenerbahçeliliği ile öne çıkmış isimler de tepki gösterilenler arasında.
Bu tepkileri sadece Fenerbahçe'nin küme düşeceğine inanmak olarak ele alınmayıp, daha geniş çerçeveden bakmak daha sağlıklı olur kanısındayım.
Bunu yazdıktan sonra Avea'nın sponsorluk sözleşmesini feshedeceği ile ilgili dedikoduları okudum. Bu bahsedilen tepkiler bu açıdan da çok önemli. Ne kadar fazla tepki olursa, sponsorlar da yapmayı düşündükleri, yapmak istedikleri eylemleri ona göre ölçüp, biçerler.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...