Bu arada sızdırılmaması gereken bir takım görüntüleri sızdıran polis memuru da gözaltına alınmış.
Arkadaşlar Digiturk iptalinin sebebi digiturk'e bi tepki değil.. Digiturk vasıtasıyla Türk Futbol kamuoyuna bir tepkidir.. Abonelerin %45'inin fenerbahçe taraftarı olduğu bir ortamda en etkili tepki bu şekilde verilir..
Bu %45 lik kısım %30 kadarı iptal etsin, siz sanıyomusunuz ki aynı parayı ödeyecek digiturk. Fenerbahçe'nin olmadığı bir ortamda Digiturk bu parayı veremez..
Bu arada eğer Fenerbahçe küme düşürülürse, Süper ligde Galatasaray'ın şampiyonluğunu destekleyeceğimi söylmek isterim.. Çünkü adam gibi başkanları var..
Lig Tv'leri iptal ettirmemizin nedeni zannımca şu olacaktır. Şahsen sekreter sorduğu zaman vereceğim tek bir cevap olacak:
-"NEYLEYİM FENERBAHÇE'siz LİGİ!"
Şu Avea haberi doğruysa da bu akşam üstü hem kendimin, hemde hanımın Avea'sını başka bir operatöre taşıtacağım.
Orası doğru kesinlikle. Fenerbahçe giderse büyük düşüş olacak Digiturk'un verdiği parada. Ama henüz hiçbir şey belli değil. Ortalık gün geçtikçe daha çok kaynıyor.
Digitürk bir çok kişiye taahhütname imzalatmış, çoğu kişi iptal ettirse sözleşme feshi nedeniyle bir bedel ödemek zorunda, öyle kolay kolay geri iade edileceğini düşünmüyorum. Ben taahhüdüm bitince kapatmak istedim, tamam diyorlar ama öyle kolay iptal ettirilmiyor, ilk başvurumda en az 2-3 ay uzattılar işi, 2 ay fatura çıkartmışlar kavga gürültü ettim son olarak ben yurt dışına taşınıyorum dedim, 3 ayda kaç kez arandım, donduralım, daha ucuza izleyin, şu kanalıda verelim, tanıdığınıza transfer edelim, ailenize verin kullansınlar vs vs bir sürü teklifle geldiler kabul etmedim, en sonunda 5-6 ay gibi bir sürüde kabul ettiler, dekoder kartını iade etmeniz için biz sizi ararır dediler, arayan soran yoktu, sonra ben gittim ve teslim ettim, neyse ki kapattırabildim.![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Digitürk'ü kapatma niyetiyle aradın mı seni kaç defa arıyorlar bir sürü teklifle en son bunalıp baya laf etmiştik öyle kapattılar kene gibiler![]()
Ama bu iptal isi yanlis bi mantik degil mi eger sike varsa dusurulur fener ligde olmadigi icin kapatirsin digiturku ama anladigim kadariyla cogu kisi toz konduramiyor takimina yoktur karalamadir diyor ve iptal ettiriyor..ayrica yonetim bu sayfaya yazmayi kapatsa iyi olacak sadece kendileri bilgi vermek icin yazsa filan sitede adam kalmayacak yoksa ceza yemekten
4 yil once bzide bi kapatmak istemistik 3 2 lik trabzon maciydi heralde rahmetli kazim kanat maci yorumluyordu mactan sonra babam cildirdi yorumlarina aradi baya baya sovdu beni canli yayina baglayin o adamin diye girdi en sonda alin makineniziii diye kapatti iptal ettirdik 4 haftalik sonra dayanamdik tekrar actirdik![]()
Last edited by di canio : 08.Temmuz.2011 at 15:53 Reason: Ardarda yazılan mesajlar birleştirilmiştir.
eto'o bitmiş.
Bir önceki sayfada aşağıdaki mesajı yazmıştım. Tepkinin iptal nedeninin sadece Fenerbahçe'nin küme düşeceğine inanmak olmadığıyla ilgili.
Bunu yazdıktan sonra Avea'nın sponsorluk sözleşmesini feshedeceği ile ilgili dedikoduları okudum. Bu bahsedilen tepkiler bu açıdan da çok önemli. Ne kadar fazla tepki olursa, sponsorlar da yapmayı düşündükleri, yapmak istedikleri eylemleri ona göre ölçüp, biçerler.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tamam da ya gercekten olmussa sike bu sefer kime tepki gosterilecek yada olmamissa..avea konusunda anladim ve hak verdim ama digiturk konusunda anlayamadim malesef..digiturk genel anlamda fenere daha yakin duruyor bana gore ama su son olaylardan sonraki durumu bilmiyorum ama ilk gun bilgi kirliligi adi altinda haber yayinlamiyorlardi
eto'o bitmiş.
Sponsorların olası kötü durumlarda sponsorluktan çekilmeleri gayet normaldir. Fenerbahçe'nin Avrupa'da boy gösterirken yapacağı anlaşmaların fiyatı farklı olur şayet olurda düşme kararı çıkarsa anlaşmalarda gelecek fiyatlar farklı olur. Avea ya da bir başka şirket takımları değil getireceği katkıyı düşünür.
Digiturk konusuna takılan rakip takım taraftarı arkadaşları anlamıyorum.Sonuçta fenerbahçe küme düşecek deniyor, iptal ettiriyoruz biz de.düşmez ve kamuoyu yanılmış olursa tekrar abone olmak zor değil.Fenerbahçe'nin olmadığı bir ligi izlemek için para ödemek istememek kadar doğal bir şey var mıdır bizim için?
Sponsor olayına gelince gayet tabi kötü durumlarda sponsorluktan çekilebilirler.Biz de kötü durumumuzda yanımızda durmadıkları için tepki olarak o firmayı daha az kullanabiliriz.Bu da çok doğal aslında.
Böyle ufak şeylere takılan ve bizi yargılayan zihniyeti anlayamıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Böyle bi düşme olayı olursa trt-1 çalışanlarıyla beraber bayram eder.
Aziz Yıldırım mahkemeye akşam çıkacak. TRT Metris cezaevi önüne şimdiden bütün canlı yayın düzeneğini kurmus; kamera sıstemlerını filan... Vay bee! Artık şu tiyatro bir an önce sona ersin; kurban "tanrılara" sunulsun! Bu ayin kabak tadı vermeye başladı.
Şimdi savcı Aziz Yıldırım'ın ya tutuklanmasını yada tutuksuz yargılanacak olmasını mı açıklayacak ?
Konuyla alakası yok ama, Avrupa Kupaları'na katılacak takımlar en son 15 temmuza kadar bildirilmek zorundaydı değil mi?
G.Antep'in ilk maçı 14 temmuz da o tarihe kadar belli olması gerek yoksa Antep oynar ve biz küme düşürülürsek işler karışır.
Fatih Tekke ve Hakan Arıkan’ın transferlerinde, menajerlik yetkisi olmayan Olgun Peker’in şirketiyle sözleşme yapılması Beşiktaş Başkanı’nı ‘şüpheli’ durumuna düşürdü.
ŞİKE soruşturması kapsamında hazırlanan dosyada ismi geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, Fatih Tekke ve Hakan Arıkan’ın transferlerinde yapılan sözleşmeler nedeniyle ‘şüpheli’ sıfatına düştüğü ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında tutuklanan ve Sedat Peker’e yakınlığıyla bilinen eski Giresunspor eski başkanı Olgun Peker’in bürosunda yapılan aramada, Beşiktaş’a transfer edilen Fatih Tekke ve kaleci Hakan Arıkan’ın sözleşmeleri ele geçirildi.
Suç örgütüne gelir
Yapılan araştırmalarda Peker’in yasalara aykırı olarak menajerlik şirketi kurduğu, bu şirket sayesinde usulsüz transferler yaptığı belirlendi. Peker’in bu transferlerden kazandığı para da ‘liderliğini yaptığı suç örgütüne gelir’ olarak değerlendirildi. Usulsüz sözleşmelerde “Refleks Menajerlik Ltd. Şti.” kaşesi altında olduğu ve Olgun Peker’in imzası bulunduğu tespit edildi. Bunun üzerine gözaltındaki Peker’e, “Bu transferleri yapmak için menajerlik yetkiniz var mıydı? Eğer yoksa bu transferi ne şekilde gerçekleştirdiniz?” sorusu yöneltildi. Peker soruya yanıt vermedi.
Sözleşmedeki diğer imzanın ise, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. kaşesi üzerine yapıldığı görüldü. Bu imzanın kimin olduğu tespit edilemediği için Yıldırım Demirören sorumlu tutularak dosyaya şüpheli olarak girdi. Peker’in BJK’ye kestiği 106 bin TL’lik fatura ise “örgüte haksız kazanç sağlamak” olarak nitelendiriliyor. Demirören’e, Fatih Tekke ve Hakan Arıkan’ın transferleri için hazırlanan sözleşmeye kimin imza attığı sorulacak.
Kaynak: Hürriyet
-------------------------------------------------------------------------
FENERBAHÇE yöneticileri Nihat Özdemir, Ali Koç ve Cihan Kamer, dün sabah Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne giderek, şike soruşturmasını yürüten özel yetkili cumhuriyet savcısı Mehmet Berk’i ziyaret etti.
Berk’le yaklaşık 2 saat görüştükten sonra adliyeden ayrılan Özdemir, Koç ve Kamer, buradan Fenerbahçe Kulübü’ne giderek, diğer yöneticilerle bir araya geldi. Toplantı sırasında Aziz Yıldırım’la ilgili gelişmeleri televizyondan takip eden sarı lacivertliler, başkanlarının mahkemeye çıkarılıp serbest bırakılmasını bekledi. Fakat mahkemenin bugüne ertelenmesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan ve karamsarlığa kapılan yöneticiler, ‘Aziz Yıldırım’ın tutuklanması halinde’ olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.
Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunları nedeniyle ara verilmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"