Bu arada yeni gordum di canio ve Burak abi yoneticilikleriniz hayirli olsun, yakismis![]()
Bu arada yeni gordum di canio ve Burak abi yoneticilikleriniz hayirli olsun, yakismis![]()
@Revolution
Sağolasın Kaan.
--------------------------------------------------------------
Kamp fotolarına bakıyorum da, Taffarel'i görmek hele ki Nezihi'nin yerine görmek gerçekten çok iyi hissettiriyor insana.![]()
Beyler burası Kafe değil![]()
Bu akşamki hazırlık maçını hangi kanal yayınlıyor?Bilgisi olan var mı?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gs Tv yayınlıyor.İzlemek isterseniz eger digitürk yoksa galatasarayın resmi face sayfasındandan izleyebilirsiniz
Adnan Ozturk Kartal'daki Pamukspor Tesisleri'ni gezmis. Galatasaray'in artik tenis takimi da olmali demis. Pamukspor gecen yil Fenerbahce'nin idaresi altindaydi. Bu yil biz mi anlastik? Eger dogruysa super haber cunku Pamukspor tesisleri muthistir.
Emre Çolak, Okan Derici ve Serkan Kurtuluş açıklamalarda bulunmuş. Resmi sitede mevcut;
http://www.galatasaray.org/galatasar...aber/10548.php
Serkan Kurtuluş bu sene kadroda olur mu olmaz mı bilmiyorum ama Emre Çolak kesinlikle şans bulacaktır. Okan Derici de yaşı itibariyle çok şans bulamaz sezonu A2'de geçirir kupa maçlarında A takıma çıkar diye düşünüyorum.
Hazırlık maçını nasıl bir kamera ile çekiyorlar?2 megapiksellik bir telefon kamerası ile çekiyorlar herhalde.
İlk hazırlık maçında Kaptanımız Semih Kaya, 26 numaralı formasıyla.
Facebook sayfasındaki yayın çok kötü yahu.
İzlemeye çalıştım 2 saniyede göz numaram büyüdü.
su ana kadar semih kaya ve okan dericiyi begendim
Mustafa sarp cok guzel bir pas atti serkan kurtulus iyi kontrol etti ve 1-0 ondeyiz![]()
Mustafa Sarp bu takıma karşı bile geri oynuyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Semih inşallah iyi bir performans gösterir.Şu ana kadar gayet iyi.Ona bu sene çok ihtiyacımız olacak.
Musa iyi başlamadı maça.Biraz ağırlaşmış sanki.Fazla top kaybediyor.
evet musa iyi baslamadi maca baya top kaybetti.
savunmadaki semih iyi. anil sahada yoklari oynuyor batdal biseyler yapmaya calisiyor
Semih kaya ve gokhan zan carpisinca Turkiyemspordaki onay kaleci ufuk ile karsi karsiya kaldi durumu 1-1"e getirdiler
Semih Kaya, Serdar Eylik iyi.
Okan Derici eh işte.
Anıl Dilaver, Mehmet Batdal kötü.
![]()
Okan naptın öyle...
Çok ilginç bir goldü kaleci genç galiba![]()
dayanamadı
![]()
kalecinin hatasi vardi nese 2-1 ondeyiz anil dilaver ile musa cagiran kotu su ana kadar
Kalecinin hatası çok büyük fakat Okan'ın topu iyi kavis aldı. Sol ayağına hakim. Oyun görüşü fena değil. Fiziğini geliştirirse iş yapabilir.
Taffarel'den kalecilerimiz, Muslera, takımın durumu ile ilgili açıklamalar gelmiş.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95070
Sonlarda verdiği Türkçe mesajlar ise harika.
"Taraftar, hepsi taraftarın, Cimbombom, bu sene garanti Galatasaray çok iyi, çok agresif, siz çok mutlu, biz galip, hep beraber tamam."![]()
Muslera Uruguay-Sili macinda cok onemli kurtarislar yapmis, adeta beraberligi kurtarmis.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95069
Bizim antrenörler basın mensuplarıyla maç yapmış. Baya eğlenceli bir video![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Nike aciklama yapmis, forma lansmani 17 Temmuz'da.