Aziz Yıldırım'ın avukatları ara verildiğini söylemiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ntvspor bitti, sporx ara verildi, rahatsızlandı diyor. Sağlık sorunları oldukça ciddi demek ki, bazı kesimlerde bilerek yaptığı ya da süreci uzatmaya çalıştığı şeklinde söylemler görüyorum. Buna katılmıyorum, bu sürecin uzaması kimseye yaramaz.
Yav takip etmiyorum pek de daha şu sorgu bitmedimi en son 10-11 gibi başlamıştı![]()
sorgu bitti savcılık kararı bekleniyor
SORGU SONA ERDİ, SAVCILIK KARARI BEKLENİYOR
İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi. 6 saat 45 dakika süren sorgunun ardından kararın verilmesi bekleniyor.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...gusu-sona-erdi
Karar bu gün verilir mi acaba ?
AYemeniciler Alper Yemeniciler
Son Dakika:Adliye saraçoğluna döndü ! 1000 taraftar inletiyor adliyeyi
zaten serbest bırakılsa her şey bitecek Başkan için. bu da imkansız. her şey onun üzerinde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çok yıprandı bu süreçte.Serbest kalsa bile başkanlığı bırakabilir.
Medyanın açık bir şekilde suç işlediği ve cezalandıralacağını bilmelisin öncelikle. Şimdi burda kafa bulandırmamak için ve anlaşılması zor olduğu için bu maddeleri buraya aktarmayacağım direkt araştır ve gör. Kaldı ki fenerium'da 3 günde 400den fazla forma satıldığı halde feneriumda iğne satılmıyor haberi çıktı yöneticinin ağzından, medya bu. YALAN DOLAN dolu. Dijitürk bir medya kuruluşudur ve herkese eşit olup TARAFSIZ, bak fenerbahçe yandaşı demiyorum, TARAFSIZ olmak zorundadır. Bizim ekmeğimizi yiyor. Üyelik bazında en fazla üyeliğe sahip Fenerbahçe taraftarıdır bu kurumda. Bu bizzat resmi bilgidir. Eğer ki medyaya gazete almayarak, dijitürk-d-smart iptal ettirerek, mail ve telefonlarla tepki verilerek güç gösterilmezse daha da fenerbahçe'nin haksız yere üstüne giderler. Fenerbahçe Futbol Kulübü şubesi olarak şike veya teşvik vardır veyahut yoktur. Görünen deliller yapılmadığı yönünde şimdilik. Juventus olayınla kıyas yapmaya kalkmayın çünkü orada resmen şifresiz konuşma delilleri ve atamaların buna uygunlukları bizzat ortaya çıkmıştı. Bu soruşturmada ise sistem avukatların açıkladığı üzere deliller üstünden değil yakıştırma ve iddalar üzerinden sürdürülüyor. Sivil güç dünyanın en büyük baskı unsurudur. Bunun kuvvetini anlamak için biraz okumak gerekir tarihi. Neleri değiştirebileceğini görmek gerekir doğru yerlere yapılan müdehalenin. Maksat Fenerbahçe suçluysa da düşürülmesin değil. Maksat herkesin eşit şartlarda, hukuka UYGUN olarak yargılanıp cezaların verilmesidir. Futbolcuya neden ikinci yarı oyundan çıktın? şike mi yaptın diye sorulmaz arkadaş. Sakattın ama oynamadın neden oynamadın denmez! hani para sayarkenki görüntüler? Yok..![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yahu parayı bizimle mi kazanıyorsunuz ki, nereye harcayacağımıza karışıyorsunuz? Fenerbahçe'siz bir lige verecek beş kuruşumuz yok. Para bizim, keyif bizim; kime ne?
fenerbahçenin durumu ne olcak acaba ???
Mahkeme böyle bir olayda yakıştırma karar ve şüpheli sıfatıyla alınan tutuklamalarda bir karar vermez genelde. 4 ay adli tatil bitene kadar içeride kalırlar ve sonrasında delil yetersizliğinden serbest bırakılırlar. Mesela ben korcanın çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Adli tatil döneminde de sadece itirazlar alınır nöbetçi mahkeme tarafından, bunlarda tatil bitince işleme konulur.
TFF ne karar verir bilemeyiz. Ama TFF kararını açıkladığında hala hukuk gereği Fenerbahçe SUÇSUZ olarak cezalandırılmış olacak.
Savcı Mehmet Berk daha idarecilerimiz ve Başkanımız sorguya girmeden medyaya " şike delillerini gösterdik hiç biri ağzını açamadı " dedi. Balık baştan kokuyor savcının derhal değişmesi gerek. Savcı medyayı da yanına çekmeye çalışıyor belli ki. Ellerinde görüntüler vardı hani Emenike para sayarken , Sezer'in bagajına paralar yüklenirken filan. Nerde ? Neyse az kaldı. Aziz Yıldırım büyük ihtimal tutuklanacak. Eminim ki ilk duruşmada delil yetersizliğinden salınacak olan kulübe olcak.
http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ile/index.html
Uefa'da Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğu 17 olarak gösteriliyor, bu da demek oluyor ki Uefa bu olayı yakından takip ediyor demek. Gerçi bunu buraya koyarken tırstım "Uefa bile 17 kez şampiyon oldugunu göstermiş, delillerde sağlam Fenerbahçe kesin şike yapmıştır" gibi yorum yapılmaz umarım, gerçi yapılırsa da şaşmam![]()
Fenerbahçe ligden çekildiği anda senin anadolu kulübün ne kadar maddi zarar yaşayacak sen biliyor musun coşkun? FB eğer bastırmasaydı imza atmayız zam yapın diye? Sen Fenerbahçe'nin anadolu kulüplerinin kalkınmas için yaptığı hamlelerden gerçekten bihabersin. kaldı ki ben senin Fenerbahçe'yi tuttuğun zamanlarıda biliyorum o zamanlarda daha farklı konuşuyordun. Gazeteler gayette sayfa sayfa bursaspor haberleri verdi şampiyon olunca. Fakat bir kaç gün sürdür bir kaç hafta yerine ki bu da normal. Tiraj peşinde medya. Ters olay çok farklıdır. Yıllarca bizim hakkımızda da yalan yanlış yüzlerce şey yazıldı kaç gazete kaç gazeteci davalık oldu. Şimdi olan bir durum değil bu. Gayette yargısız infaz olayına karşı bir baş kaldırış. Adaletten bahsediyorum.
Adalet nerede diye soramayız şimdi ama ben sana adaletsizlik olan yerleri söyleyeyim mi? Suçu sabit olmadan fotoğraflar çıkması, adlarının lekelenmesi, içeriden bilgi sızdırılması, sızan bilgilerin değiştirilmesi... Adalet kesinleşmiş ve doğruluğu kesin olan deliller ortaya konduktan sonra yerini bulacak. Mesele Aziz yıldırım ahmet mehmet değil. Hukuksuzluk görüyorum soruşturmada.
peki şimdi bu görünen duruma göre ceza verili küme düşürülür şampiyonluk alınırsa daha sonra mahkeme suçsuz bulur serbes bırakırsa buradaki arkadaşlar adaletden söz edebilecekmi?
başbakanın danışmanı bile açıklama yaptı idama değil sorguya götürülüyor diye götürürken daha suçlu havası veriliyor cengiz çandar ın yazısını ciddiye almaya başlıyorum gerçekten...
Beklediğim gibi oldu. Aziz Yıldırım tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
hem gerçek adaletten bahsedeceksek o zaman şunlarıda konuşmak gerek,medya mensubları soruyor futbolcuya bu hafta trabzonla maçınız var diye futbolcu çıkıp en şekilde oynayacağız diyor tekrar soruyorlar kimin şampiyon olmasını istersin trabzon diyor bu ne demek şimdi hatır şikeşimi.?açık e net bi şekilde görüldüki şampiyonluk yarışında ilgisi olmayan diğer takımlar bile trabzon u tuttular nasıl şimdi insanın aklına bi şey gelmesin.
Bu süreç gerçekten çok sıkıntılı, Türk Futbolu belki de en zorlu günlerini geçiriyor.. Sonucu merakla bekliyoruz, umarım Türk Futbolu bu işten alabileceği en az zararla kurtulur..
Bu büyük kulübün adını bu şekilde kirleten herkes umarım en ağır cezalara çarptırılır.. Olur da suçlamalar kanıtlanır, Fenerbahçe düşürülürse bile çabuk toparlanırlar umarım, çünkü futbol büyük rekabetlerle güzel, ve bizim de Kadıköy'den almamız gereken bir galibiyet var..