Sayfa 60 / 483 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ancar View Post
    bitti diye biliyorum ama ben
    ....bitti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatları ara verildiğini söylemiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ntvspor bitti, sporx ara verildi, rahatsızlandı diyor. Sağlık sorunları oldukça ciddi demek ki, bazı kesimlerde bilerek yaptığı ya da süreci uzatmaya çalıştığı şeklinde söylemler görüyorum. Buna katılmıyorum, bu sürecin uzaması kimseye yaramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Digiturk konusuna takılan rakip takım taraftarı arkadaşları anlamıyorum.Sonuçta fenerbahçe küme düşecek deniyor, iptal ettiriyoruz biz de.düşmez ve kamuoyu yanılmış olursa tekrar abone olmak zor değil.Fenerbahçe'nin olmadığı bir ligi izlemek için para ödemek istememek kadar doğal bir şey var mıdır bizim için?

Sponsor olayına gelince gayet tabi kötü durumlarda sponsorluktan çekilebilirler.Biz de kötü durumumuzda yanımızda durmadıkları için tepki olarak o firmayı daha az kullanabiliriz.Bu da çok doğal aslında.

Böyle ufak şeylere takılan ve bizi yargılayan zihniyeti anlayamıyorum.
    galiba banaydı bu.Yada ben üzerime alındım.Eğer banaysa yazdığım 2 mesajı tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
    eto'o bitmiş.

Yav takip etmiyorum pek de daha şu sorgu bitmedimi en son 10-11 gibi başlamıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sorgu bitti savcılık kararı bekleniyor

SORGU SONA ERDİ, SAVCILIK KARARI BEKLENİYOR

İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi. 6 saat 45 dakika süren sorgunun ardından kararın verilmesi bekleniyor.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...gusu-sona-erdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Karar bu gün verilir mi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

AYemeniciler Alper Yemeniciler
    Son Dakika:Adliye saraçoğluna döndü ! 1000 taraftar inletiyor adliyeyi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    sanırım aynı kuşku bende de var. garip bir durum
    Arkadaş kararsız belli.

Aziz Yıldırım'ın serbest kalacağına dair zerre umudum yok. Daha karar çıkmadan devletin yayın organları cezaevinin önünde tüm teşkilatı kurdu bile. Belli ki içeri alınacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

zaten serbest bırakılsa her şey bitecek Başkan için. bu da imkansız. her şey onun üzerinde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Çok yıprandı bu süreçte.Serbest kalsa bile başkanlığı bırakabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fener şike yapmışsa siz tepki gösterdiniz diye ligdemi kalcak yani ? ki tepki gösterilcek son kurumdur digitürk
    Medyanın açık bir şekilde suç işlediği ve cezalandıralacağını bilmelisin öncelikle. Şimdi burda kafa bulandırmamak için ve anlaşılması zor olduğu için bu maddeleri buraya aktarmayacağım direkt araştır ve gör. Kaldı ki fenerium'da 3 günde 400den fazla forma satıldığı halde feneriumda iğne satılmıyor haberi çıktı yöneticinin ağzından, medya bu. YALAN DOLAN dolu. Dijitürk bir medya kuruluşudur ve herkese eşit olup TARAFSIZ, bak fenerbahçe yandaşı demiyorum, TARAFSIZ olmak zorundadır. Bizim ekmeğimizi yiyor. Üyelik bazında en fazla üyeliğe sahip Fenerbahçe taraftarıdır bu kurumda. Bu bizzat resmi bilgidir. Eğer ki medyaya gazete almayarak, dijitürk-d-smart iptal ettirerek, mail ve telefonlarla tepki verilerek güç gösterilmezse daha da fenerbahçe'nin haksız yere üstüne giderler. Fenerbahçe Futbol Kulübü şubesi olarak şike veya teşvik vardır veyahut yoktur. Görünen deliller yapılmadığı yönünde şimdilik. Juventus olayınla kıyas yapmaya kalkmayın çünkü orada resmen şifresiz konuşma delilleri ve atamaların buna uygunlukları bizzat ortaya çıkmıştı. Bu soruşturmada ise sistem avukatların açıkladığı üzere deliller üstünden değil yakıştırma ve iddalar üzerinden sürdürülüyor. Sivil güç dünyanın en büyük baskı unsurudur. Bunun kuvvetini anlamak için biraz okumak gerekir tarihi. Neleri değiştirebileceğini görmek gerekir doğru yerlere yapılan müdehalenin. Maksat Fenerbahçe suçluysa da düşürülmesin değil. Maksat herkesin eşit şartlarda, hukuka UYGUN olarak yargılanıp cezaların verilmesidir. Futbolcuya neden ikinci yarı oyundan çıktın? şike mi yaptın diye sorulmaz arkadaş. Sakattın ama oynamadın neden oynamadın denmez! hani para sayarkenki görüntüler? Yok..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    AYemeniciler Alper Yemeniciler
    Son Dakika:Adliye saraçoğluna döndü ! 1000 taraftar inletiyor adliyeyi
    Ne diye bağırdıklarını duydunuz mu?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yahu parayı bizimle mi kazanıyorsunuz ki, nereye harcayacağımıza karışıyorsunuz? Fenerbahçe'siz bir lige verecek beş kuruşumuz yok. Para bizim, keyif bizim; kime ne?

fenerbahçenin durumu ne olcak acaba ???

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    fenerbahçenin durumu ne olcak acaba ???
    Mahkeme böyle bir olayda yakıştırma karar ve şüpheli sıfatıyla alınan tutuklamalarda bir karar vermez genelde. 4 ay adli tatil bitene kadar içeride kalırlar ve sonrasında delil yetersizliğinden serbest bırakılırlar. Mesela ben korcanın çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Adli tatil döneminde de sadece itirazlar alınır nöbetçi mahkeme tarafından, bunlarda tatil bitince işleme konulur.
    TFF ne karar verir bilemeyiz. Ama TFF kararını açıkladığında hala hukuk gereği Fenerbahçe SUÇSUZ olarak cezalandırılmış olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Savcı Mehmet Berk daha idarecilerimiz ve Başkanımız sorguya girmeden medyaya " şike delillerini gösterdik hiç biri ağzını açamadı " dedi. Balık baştan kokuyor savcının derhal değişmesi gerek. Savcı medyayı da yanına çekmeye çalışıyor belli ki. Ellerinde görüntüler vardı hani Emenike para sayarken , Sezer'in bagajına paralar yüklenirken filan. Nerde ? Neyse az kaldı. Aziz Yıldırım büyük ihtimal tutuklanacak. Eminim ki ilk duruşmada delil yetersizliğinden salınacak olan kulübe olcak.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ile/index.html

Uefa'da Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğu 17 olarak gösteriliyor, bu da demek oluyor ki Uefa bu olayı yakından takip ediyor demek. Gerçi bunu buraya koyarken tırstım "Uefa bile 17 kez şampiyon oldugunu göstermiş, delillerde sağlam Fenerbahçe kesin şike yapmıştır" gibi yorum yapılmaz umarım, gerçi yapılırsa da şaşmam

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ile/index.html

Uefa'da Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğu 17 olarak gösteriliyor, bu da demek oluyor ki Uefa bu olayı yakından takip ediyor demek. Gerçi bunu buraya koyarken tırstım "Uefa bile 17 kez şampiyon oldugunu göstermiş, delillerde sağlam Fenerbahçe kesin şike yapmıştır" gibi yorum yapılmaz umarım, gerçi yapılırsa da şaşmam
    * Last updated on 12 July 2010
    uefa için fenerbahçe şu an suçsuz konumdadır. Kesinleşmiş bir cezası yok çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ne varki bunda insanları bilgilendirmek için orda bulunmak suç mu? Ağrına giden durum nedir...

Bizler Anadolu kuluplerinin taraftarı ve yöneticilerinin yaptıkları iyi şeyleri 'basın'' yıllarca hep 2. plana iterken bir Allahın kulu diğer istanbul takımlarından tepki gelmiyordu. Sizlere göre En büyük traja sahip sizin takımlarınız olduğu için en ön planda siz vardınız. Pireyi deve yaparak gösteren bir basının kaymağını yıllarca yediniz. Yoksa bu kadar populerlik sadece sportif başarıyla olunmadıgını basınında bunda payını oldugunu bu kadar populer takım ünvanlarına sahip oldugunun bu yoldan da geçtiğinizi bilmeniz gerekiyordu. Biz şampiyon oldugumuzda gazetlerde şampiyonlugumuza ufak bir eyr ayırmışlardı, yerel gazteler hariç.. Kanallar üstün körü geşiştirdi. Neden çünkü büyük traj getirecek bir durum yotuk.. Biz yıllarca arka plana itilirken kimsenın umrunda olmadı. Şimdi basın sizin kulubunuze ters birşey yapmaya başlayınca nasılda çıldırıyorsunuz. Adeletten bahsediyorsunuz.
    Fenerbahçe ligden çekildiği anda senin anadolu kulübün ne kadar maddi zarar yaşayacak sen biliyor musun coşkun? FB eğer bastırmasaydı imza atmayız zam yapın diye? Sen Fenerbahçe'nin anadolu kulüplerinin kalkınmas için yaptığı hamlelerden gerçekten bihabersin. kaldı ki ben senin Fenerbahçe'yi tuttuğun zamanlarıda biliyorum o zamanlarda daha farklı konuşuyordun. Gazeteler gayette sayfa sayfa bursaspor haberleri verdi şampiyon olunca. Fakat bir kaç gün sürdür bir kaç hafta yerine ki bu da normal. Tiraj peşinde medya. Ters olay çok farklıdır. Yıllarca bizim hakkımızda da yalan yanlış yüzlerce şey yazıldı kaç gazete kaç gazeteci davalık oldu. Şimdi olan bir durum değil bu. Gayette yargısız infaz olayına karşı bir baş kaldırış. Adaletten bahsediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ben Aziz Yıldırım zaten hiç sevmedim. Buradaki tüm postlarımı geçmişe dönük araştırırsan zten görebilirsin Eren. Aziz Yıldırım neden dedim. Çünkü F.Bahçenin başında kendisi var. Eğer bu iddaalar doğru olursa ki bu insan bu kulubu yakmayacak mı? Ben maddiyatı işin içine katmadım. Benım için şuan o durum 2/3. plandadır... Geçmişte Fenerbahçe 10 alırken yayın gelirnden Anadolu takımları 1 alıyordu. Ozamandan bu zamana nasıl kendilerini kalkındırmaya çalıştılarsa, şimdi 3 aşağı almak pekte problem değil. Hatta Lig havuzunun tamamen kendilerine göre şekillendirilmesini isteyende F.bahçeydi. Ben farklı konulara değeniyorum sen daha farklı konulara. F.Bahçenin başına bişey gelmesi takımları etkiler diyorsun. Benım bu umrumda değil. Ben adelet istiyorum. Temiz bir lig istiyorum. Yoksa FB düşmanı falan değilim. İddalar doğruysada adelet bunun neresinde kardeş...
    Adalet nerede diye soramayız şimdi ama ben sana adaletsizlik olan yerleri söyleyeyim mi? Suçu sabit olmadan fotoğraflar çıkması, adlarının lekelenmesi, içeriden bilgi sızdırılması, sızan bilgilerin değiştirilmesi... Adalet kesinleşmiş ve doğruluğu kesin olan deliller ortaya konduktan sonra yerini bulacak. Mesele Aziz yıldırım ahmet mehmet değil. Hukuksuzluk görüyorum soruşturmada.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

peki şimdi bu görünen duruma göre ceza verili küme düşürülür şampiyonluk alınırsa daha sonra mahkeme suçsuz bulur serbes bırakırsa buradaki arkadaşlar adaletden söz edebilecekmi?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

başbakanın danışmanı bile açıklama yaptı idama değil sorguya götürülüyor diye götürürken daha suçlu havası veriliyor cengiz çandar ın yazısını ciddiye almaya başlıyorum gerçekten...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    peki şimdi bu görünen duruma göre ceza verili küme düşürülür şampiyonluk alınırsa daha sonra mahkeme suçsuz bulur serbes bırakırsa buradaki arkadaşlar adaletden söz edebilecekmi?
    O zaman denilecek tek bir şey var. PARDON

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beklediğim gibi oldu. Aziz Yıldırım tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

hem gerçek adaletten bahsedeceksek o zaman şunlarıda konuşmak gerek,medya mensubları soruyor futbolcuya bu hafta trabzonla maçınız var diye futbolcu çıkıp en şekilde oynayacağız diyor tekrar soruyorlar kimin şampiyon olmasını istersin trabzon diyor bu ne demek şimdi hatır şikeşimi.?açık e net bi şekilde görüldüki şampiyonluk yarışında ilgisi olmayan diğer takımlar bile trabzon u tuttular nasıl şimdi insanın aklına bi şey gelmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu süreç gerçekten çok sıkıntılı, Türk Futbolu belki de en zorlu günlerini geçiriyor.. Sonucu merakla bekliyoruz, umarım Türk Futbolu bu işten alabileceği en az zararla kurtulur..

Bu büyük kulübün adını bu şekilde kirleten herkes umarım en ağır cezalara çarptırılır.. Olur da suçlamalar kanıtlanır, Fenerbahçe düşürülürse bile çabuk toparlanırlar umarım, çünkü futbol büyük rekabetlerle güzel, ve bizim de Kadıköy'den almamız gereken bir galibiyet var..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by EreN View Post
    O zaman denilecek tek bir şey var. PARDON

evet PARDON birde GEÇMİŞ OLSUN....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tutuklanma isteğiyle mahkemeye sevk edildi metris yolu gözüktü sanırım başkana

Mesaj Yetkileri