Tyson Chandler Serbest Kalmayı Düşünüyor

NBA Lokavtının sona ermesinin ardından serbest oyuncu dönemi başladı.Tyson Chandler ve menejeri Jeff Schwartz,kendisine önemli takımlardan,iyi teklifler gelmesini bekliyor.

Chandler çarşamba günkü telefon konuşmasında şunları söyledi ''Basketbol hayatımın en önemli ve en güzel anlarını Dallas'ta yaşadım,ve şimdi serbest oyuncu olmayı düşünüyorum,çünkü orada bir sürü büyük takım var ve bir sürü şans var.Kısacası bu takımları değerlendireceğim.Tüm takımların tekliflerini dikkatli bir şekilde değerlendireceğim,ve en sonunda benim için en iyi olanı seçeceğim.İnanılmaz bir sene geçirdim''

Chandler ayrıca ''Ailemi mutlu etmek istiyorum,ve takım seçerken ailemi iyi bir duruma ve mutlu olacakları bir şehire götürmeyi istiyorum.Çocuklarımın okullarına rahatça gidebilmesini sağlayacağım.Bu benim 1. önceliğim.Benim çevrem,takım arkadaşlarım,organizasyon,takımın tarihi,şansımız,patlamayı yapabileceğim bir oyun stili.Bu saydıklarım benim takım seçerken dikkat edeceğim şeyler.'' dedi

NBAtrky

Nuggets ve Nene Anlaşmaya Yakın

Bu sezon serbest kalan 28 yaşındaki brezilyalı oyuncu Nene Hilario ile takımı Denver Nuggets anlaşmaya yakın . Şu an lokav olduğundan dolayı anlaşmalar ve görüşmeler yapılamaz hale geldi . Lokavtan önce her iki tarafında anlaşmak için istekli olduğu biliniyordu . Nene'nin takımda mutlu olduğu ve bu takımda devam etmek istediğini temsilcisine söylediği öğrenildi .
ı Denver Nuggets'ında Nene'yi takımda tutmak konusunda hemfikir olduğu ve bunun için çalıştığı biliniyor .Lokavt bittikten sonra her iki tarafında anlaşması bekleniyor .

nbakabasketbol

Bulls ve Mavericks Jason Richardson 'ı İstiyor

Bu sezon serbest kalan ve son olarak takasla geldiği Magic'le anlaşmayı düşünmeyen Jason Richardson Lokavt sonrası takımının belli olmasını bekliyor . Beklerken de kariyeri ve hayatı için önemli bir aşamada. Jason Richardson ya parayı seçecek ve iyi bir kontrat alacak ya da az para + yüzüğü seçecek . Eğer yüzüğü seçerse geçen senenin Doğu Finaline çıkan Bulls ve Şampiyon Mavericks onu istiyor .Bu takımların Jason Richardson gibi bir skorer'e ihtiyacı olduğu biliniyor. Özellikle Bulls'un Rose'dan sonra 2. skor üreticisi eksikliği herkes tarafından biliniyor . Jason Richardson şuan itibariyle kararını vermiş durumda değil .

nbakabasketbol