Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Ben Aziz Yıldırım zaten hiç sevmedim. Buradaki tüm postlarımı geçmişe dönük araştırırsan zten görebilirsin Eren. Aziz Yıldırım neden dedim. Çünkü F.Bahçenin başında kendisi var. Eğer bu iddaalar doğru olursa ki bu insan bu kulubu yakmayacak mı? Ben maddiyatı işin içine katmadım. Benım için şuan o durum 2/3. plandadır... Geçmişte Fenerbahçe 10 alırken yayın gelirnden Anadolu takımları 1 alıyordu. Ozamandan bu zamana nasıl kendilerini kalkındırmaya çalıştılarsa, şimdi 3 aşağı almak pekte problem değil. Hatta Lig havuzunun tamamen kendilerine göre şekillendirilmesini isteyende F.bahçeydi. Ben farklı konulara değeniyorum sen daha farklı konulara. F.Bahçenin başına bişey gelmesi takımları etkiler diyorsun. Benım bu umrumda değil. Ben adelet istiyorum. Temiz bir lig istiyorum. Yoksa FB düşmanı falan değilim. İddalar doğruysada adelet bunun neresinde kardeş...
Adalet nerede diye soramayız şimdi ama ben sana adaletsizlik olan yerleri söyleyeyim mi? Suçu sabit olmadan fotoğraflar çıkması, adlarının lekelenmesi, içeriden bilgi sızdırılması, sızan bilgilerin değiştirilmesi... Adalet kesinleşmiş ve doğruluğu kesin olan deliller ortaya konduktan sonra yerini bulacak. Mesele Aziz yıldırım ahmet mehmet değil. Hukuksuzluk görüyorum soruşturmada.