Acaba serbest bırakılan futbolcular bazı şeyleri itiraf ettiği için yani ettiyse serbest bırakılmış olabilirler mi?
Originally Posted by bursa_mc Acaba serbest bırakılan futbolcular bazı şeyleri itiraf ettiği için yani ettiyse serbest bırakılmış olabilirler mi? Mynette buna benzer bir haber var. Siyasi terimini unuttum her şeyi itiraf ediyomuşsun bir şekilde serbest kalıyomuşsun
turksportal...
Originally Posted by Mert Kurtoglu Mynette buna benzer bir haber var. Siyasi terimini unuttum her şeyi itiraf ediyomuşsun bir şekilde serbest kalıyomuşsun Pişmanlık yasası gibi birşey olabilir belki diye düşündüm
Originally Posted by bursa_mc Pişmanlık yasası gibi birşey olabilir belki diye düşündüm yok o olamaz çünkü soruşturma yapılmadan daha gelen itiraflarda geçerli o.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Originally Posted by Mert Kurtoglu Mynette buna benzer bir haber var. Siyasi terimini unuttum her şeyi itiraf ediyomuşsun bir şekilde serbest kalıyomuşsun şike yaptığını kabul eden serbest mi bırakılıyor. ee bizimkiler niye bu kadar uğraşıyor ki ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Forum Rules