Quote Originally Posted by Varonil View Post
Şu ayrımı yapalım.Şikeli bir geçmişi hiçbir Fenerbahçe taraftarı istemez.Buna adım gibi eminim.Yalnız burada büyük Fenerbahçe taraftarının üzerine düşen bazı sorumluluklar vardır.Ben de dahil bütün Fenerbahçe taraftarı şike yapıldığına inanmadıkları için takımlarına destek olmak istiyor.Bundan doğal birşey yok sanırım.Çünkü bizim görüşümüz Aykut Kocaman,teknik ekip ve futbolcuların alın terlerine saygısızlık ediliyor.

He ne olur şike en sağlam delillerle ispatlanır,benim burada söylediklerimin hepsi patlar.O zaman büyük Fenerbahçe taraftarı yine kendine yakışacak şekilde 104 yıllık çınarın adını kirletenlere gereken tepkisini verecektir.Şahsi olarak ben de burada kendi fikirlerimi o zaman beyan ederim.
Zaten ortada resim,ses kaydı vs varmış sanırım.Bundan daha fazla delili ancak onların içinde olursa bulursun yada itiraf olursa olur.Çok sağlam delil nedir?Suç üstü yapmak.Böyle bir imkan var mı?Yok.Bu durumda eldekiler ve mevcut ifadelerle sonuca varmak zorundasınız demektir.

Peki ya Şike+Teşvik pirimi varsa(Ben olduğuna inanıyorum).Ama bu deliller yeterli bulunmayıp olay kapanırsa.Şenol Güneş,Teknik ekip ve futbolcuların alın teri ne olacak?