Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
İyi hoş avukat gibi sayfaLarca yazmışsında benim bir sorum oLacak sana ve tüm Fenerbahçe taraftarına ?

Eğer savcı Başkanı içeri atarsa ki asLında attı ama şu anda Hastane oLayına yine uzadı süreç ve Fenerbahçe küme düşürüLse kabuLLenmeyecekmisiniz ? Yine haLa çıkıp biz şike yapmadık, şaibe yapmadık, haksızLık yapıLdı bize mi diyeceksiniz ? Bu havayı seziyorum ben bütün Fenerbahçe taraftarında.
Valla istediğini sezebilirsin. Önemli olan senin sezginlerin değil mahkemenin sonucudur. Şuan içerde bulunanların tedbiren mahkemeye kadar tutuklu kalmalarının onların suçlu olduğu anlamına gelmediğini bilmek için avukat olmaya gerek yok. Mahkeme sonuçlanır, Fenerbahçe ve yöneticileri suçlu bulunur biz de çıkar gerekli tepkimizi gösteririz. Öyle birileri bize yaptınız da yaptınız diye empoze etmeye çalışıyor diye evet sizin dediğiniz olsun diyecek değiliz.

Karşı görüşte akıllarında soru kalanlar da yazar, konuşuruz. Forumlar tartışmak içindir. Varsa aklınızı kurcalayan sorular, şüpheler siz de yazarsınız. Sizin aklınızda soru var diye düşündüklerimizi yazmaktan vazgeçecek değiliz.

Edit: Bildiğim kadarıyla TSI'de twitter gibi harf kısıtlaması yok.