1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotospor'un onceki mansetleriyle ilgili forumda bir takim paylasimlar yapmistim Arastiran kisiler ne demek istediklerimi anlayacaklar, Fenerbahce aleyhine duduk calan bir hakeme mansetten "Hirsiz" diyecek kadar tarafsiz(!) bir gazete Fotospor.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fotospor'un onceki mansetleriyle ilgili forumda bir takim paylasimlar yapmistim Arastiran kisiler ne demek istediklerimi anlayacaklar, Fenerbahce aleyhine duduk calan bir hakeme mansetten "Hirsiz" diyecek kadar tarafsiz(!) bir gazete Fotospor.
    Taraflı veya tarafsız olmaları önemli değil, önemli olan son yazdıkları. Eğer herhangi bir yanlış yapmışlarsa buyrun.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Taraflı veya tarafsız olmaları önemli değil, önemli olan son yazdıkları. Eğer herhangi bir yanlış yapmışlarsa buyrun.
    Şimdi önemli değil dersiniz yarın "tarafsız değil" dersiniz. Görmediğimiz şeyler değil bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Şimdi önemli değil dersiniz yarın "tarafsız değil" dersiniz. Görmediğimiz şeyler değil bunlar.
    Anlatamadım. Orda yazanlar önemli benim için, hangi soruya cevap verebiliyorsunuz? Ben Fotospor'u hayatımda almadım, almamda.

Mesaj Yetkileri