Quote Originally Posted by kalemci View Post
öncelikle okumuyorum son mesaja göre yazıyorum ve gereken cezayı siz değil gerekli kurumlar verir zaten benim demek istediğim o değildi.Şuanda suçu ispat edilmediği için suçlu değil ve arkasındasınız ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz hele hele böyle alev almaz.Benim düşüncem yüzde yüz suçsuz olduğuna henüz emin olmadığınız halde çok arkasında duruyorsunuz suçlu çıkarsa çok kötü bi durum içine düşüceksiniz.Umarım suçsuz çıkar.
Burada herkese ayrı ayrı birşeyleri anlatmak zorunda değiliz.Biz şikeyle ilgili suçsuz olduğuna eminiz,fakat buna rağmen suçlu bulunurlarsa da düşeceğimiz kötü duruma da biz düşeceğiz,sizi ilgilendirmez.Ayrıca utanması gereken bizler değil,kulübü o noktalara sürükleyen insanlar olur.Bizler sadece bu insanların güvenlerimizi boşa çıkardığını görmüş oluruz.Cezayı gerekli kurumlar verecektir fakat o zaman bizim de bir tepkimiz olacaktır.Bizim Fenerbahçe'ye olan sevgimiz sizin hayal dünyanızın da ötesindedir,sonsuzdur.Futbol takımımızı sokaklara düşürseler kaldırımları doldurur yine yanlarına koşarız.