Beni bilenler bilir ne kadar koyu bir Galatasaray'li oldugumu ancak su anda cok buyuk bir uzuntu duymaktayim.

Bugun kabullenmemiz gereken bazi gercekler var. Bunlar;

Fenerbahce sadece Futbol klubu degildir. Spor klubudur ve son yillarda sporun her alanina damgasini vurmuslardir. Yani bir baska deyis ile Turk Sporuna cok buyuk katkilar saglamaktadir. Spor oyunlarinda her zaman sike vardi ama bunu delillendirmek cok mumkun degildi.

Bu katkiyi saglarken her alanda sike yapmistir diyemezsiniz. Sonucta bir nokta da Aziz Yildirim 13 yilda sadece FB’ye degil, tesislesme konusunda Turkiye’deki bircok klube (bize onculuk etmemistir diyen kisiler kendi takimlarini bu cogunlugun disinda tutabilirler) onculuk etmistir.

30 yildan beri sikenin ve tevsik priminin hep oldugunu bilen unlu spor adamlarinin soyledigi seyi biz GS’li, BJK’li ve diger takimli arkadaslar yanlis anliyoruz. Soyle ki; otoriteler sike ve tevsik primi var diyor. Sadece FB yapiyor demiyorlar. Bunu herkesin iyice algilamasi gerekiyor.

Bu nedenle bu operasyonun FB’ye yada Aziz Yildirim’a yapilmis bir operasyon gibi algilanmamasi gerekiyor diye dusunuyorum. Cunku Aziz Yildirim Fenerbahce’dir. Yani takimina cok buyuk ask ile bagli yoneticidir. Bazen asklar hatali isler yaptirabiliyor. Bunun bilincinde olarak Turkiye’ye her anlamda, yani sadece spor anlaminda degil, her anlamda hizmet eden ve Turkiye’de cok Saygin bir yer edinen cok sayin Aziz Yildirim hakkinda lutfen daha iyi temennilerde bulunalim…

Buradan Fenerbahce’li bazi arkadaslara seslenmek istiyorum, ozellikle “eger sucluysa biz gerekeni yapariz” diyen arkadaslara. Bence Aziz Yildirim suclu olsa bile bagriniza basin. Cunku o adam Fenerbahce’nin en buyuk asigi ve ne yaptiysa Fenerbahce icin yapmistir. Zaten en buyuk asklar en buyuk hatalari beraberinde getirebiliyor…

Emniyet 10 numara bir is cikarmis ve bu isi sadece FB’ye yapmamis, Turk Futbolunu temizlemeye yardimci olmak icin yapmislar. FB ise yasalastiktan sonra bu olaya sadece kurban gitmistir. Simdi TS’li arkadaslar cikipta biz neden yapmadik hakkimizla almaya calistik diyebilirler ama bununda bir garantisi yok. TS hakkinda henuz kesinlik kazanmamis iddaalar mevcut yerini koruyor gundemde…

Simdi herkes yasalari kanunlari bir kenara biraksin ve kendisine sorsun; Takiminiz sike yapmamismidir?

Ben bir Galatasaray’li olarak elimi vicdanima attigimda, Galatasaray kesinlike Sike yapmistir diyorum. Bunu belki zorbalikla parayla degil ama hatir gonul ile muhakkak yapmistir. Malum, BJK ve TS, FB’yi sevmez, yada bir baska deyisle GS’yi daha cok severler J Bu nedenle sampiyonluk sadece GS ve FB arasinda kalsa ve diger takimlarin iddasi kalmazsa BJK ve TS her zaman GS’ye karsi maclarinda toleransli davranmislardir. Aynisinin GS’ninde BJK ve TS’ye yaptigi yatsinamaz bir gercek.

Benim sahsi istegim, bu iddaalarin asilsiz cikmasi ve bu isten en az hasar ile Turk Futbolu’nun cikmasidir… Cunku boylesine buyuk bir global spor organizasyonunda Turkiye’nin yukselen bir Yildiz oldugunu dusunursek dunya imajinda cok ciddi bir parlaklik kaybi ile karsi karsiya kalacagiz.

Sahada gladyatorler gibi mucadale edelim ama formalari cikardigimizda amacimizin sadece Turk Sporuna hizmet etmek oldugunu bir an olsun aklimizdan cikarmayalim lutfen …Bu olay zaten butun kluplere ibret olmustur. Bundan sonra kimsenin kolay kolay cesaret edipte boyle islere girecegini zannetmiyorum..

Son olarak ta ben bir GS’li olarak FB’nin icinde olmayacagi herhangi bir spor dalini izlemekten kesinlikle zevk alamayacagimi biliyorum…