1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Tamamen komplo teorisi. Aziz Yildirim her zaman soyledi benden sonra baskan Ali Koc olacak diye. Yonetimin icindeki cogu kisiye de bir guzel camur atilmis. Galatasaray'a da giydirilmis. Onu yazan senarist olsun, harcaniyor sozluklerde. Cihan Kamer'le Aziz Yildirim'in iliskisi de kotu degildir. Hele sanildigi gibi Aziz Yildirim'in iktidar partisiyle arasi acik hic degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Tamamen komplo teorisi. Aziz Yildirim her zaman soyledi benden sonra baskan Ali Koc olacak diye. Yonetimin icindeki cogu kisiye de bir guzel camur atilmis. Galatasaray'a da giydirilmis. Onu yazan senarist olsun, harcaniyor sozluklerde. Cihan Kamer'le Aziz Yildirim'in iliskisi de kotu degildir. Hele sanildigi gibi Aziz Yildirim'in iktidar partisiyle arasi acik hic degildir.
    Ben yazıyı okudum , benim kulağıma gelen ve bugün forumda yazdığım ve silinen şeylerle benzerlikler taşıyor , Türkiye gündemini yönlendiren insanlardan kimin kimle arasının açık olup olmadığını , kimin kimden çıkarı olup olmadığını kestirmek o gündeme çok yakın insanlar için bile anlaşılması çok zor birşeydir , söylediğiniz şeyler sadece gazetelerde yazan ve başbakanla aziz yıldırımın görüşmesi falan gibi şeylerden çıkardığınız yorumlarsa , benim yazımı dikkaete alın onun dışında birşeyse özelden görüşmek isterim

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

sen nerden biliyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    sen nerden biliyorsun ?
    Cihan Kamer aile dostumuzdur. Yanilmiyorsam Dia gelmeden once Cihan Kamer Fransa'da, oradan bir takviye olabilir demistim. Arastirirsaniz goreceksiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan Kamer aile dostumuzdur. Yanilmiyorsam Dia gelmeden once Cihan Kamer Fransa'da, oradan bir takviye olabilir demistim. Arastirirsaniz goreceksiniz.
    ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Temmuz.2011 at 13:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...
    İnanmayabilirsiniz tabii ki beni baglamaz benim bildigim bana da yeter. Kimsenin uzerinden prim yapmam, tarzim degil. Dedigim gibi zaten ben bunu Transfer Donemi'nde de soylemistim. Yeni birsey degil, siz istediginize inanmakta ozgursunuz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Temmuz.2011 at 13:28

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanmayabilirsiniz tabii ki beni baglamaz benim bildigim bana da yeter. Kimsenin uzerinden prim yapmam, tarzim degil. Dedigim gibi zaten ben bunu Transfer Donemi'nde de soylemistim. Yeni birsey degil, siz istediginize inanmakta ozgursunuz.
    dostum anlatmak istediğim aile dostunun sana anlattığının doğruluğuna inanıp inanmamam değil , sana inanıyorum , söylediğinlerin doğruluğundan en ufak bir şüphem yok ama ilk mesajındaki sana söylenen şeyden yaptığın yoruma katılamıyorum , kusuruma bakma

Mesaj Yetkileri