Ben yazıyı okudum , benim kulağıma gelen ve bugün forumda yazdığım ve silinen şeylerle benzerlikler taşıyor , Türkiye gündemini yönlendiren insanlardan kimin kimle arasının açık olup olmadığını , kimin kimden çıkarı olup olmadığını kestirmek o gündeme çok yakın insanlar için bile anlaşılması çok zor birşeydir , söylediğiniz şeyler sadece gazetelerde yazan ve başbakanla aziz yıldırımın görüşmesi falan gibi şeylerden çıkardığınız yorumlarsa , benim yazımı dikkaete alın onun dışında birşeyse özelden görüşmek isterim
Yok hayir ben gazetelerden okuduklarimi degil, bildiklerimi soyluyorum.
ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...
Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Temmuz.2011 at 13:29
Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Temmuz.2011 at 13:28
Bu olumsuz havanın takıma en az derecede yansıması önemli.Aykut Kocaman ve kaptan Alex takdir edilesi bir iş çıkarıyorlar.
Neyse renkdaşlarım ben yataroğlu.. Yarın Çorlu'dan takımımı desteklemeye Kadıköy'e, oradan da Topuk Yaylasına gideceğim.. Gazamız mübarek ola![]()
Topuk yaylasında şu anda müthiş bir atmosfer var.FBTV Selçuk ile röportaj yapmaya çalıştı fakat Selçuk ağlamaklı olduğu için yapamadı.Futbolcular oldukça iyi etkilenmiş gözüküyorlar atmosferden.
Futbolcular teker teker bütün taraftarların formalarını imzalıyor neredeyse.
Müthiş bir taraftarımız var.
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/duygu-dolu-anlar-|-topuk-yaylasindan-birlik-mesajiSXTVQ25001SXQ
Adamsın Selçuk diyorum.
Yalnız Fenerbahçe taraftarı takıma güzel moral verdi.
Fenerbahçeli taraftarlar, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda sabah yapılan antrenmanda büyük destek verdi.
İstanbul'dan ve çevre illerden otobüsler ve özel otolarıyla tesislere gelen yaklaşık 2 bin taraftar, saha kenarından antrenmanı izledi.
Devamı için: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...kocaman-destek
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu taraftar olduktan sonra takımı Amatör'e düşürseler nolur?
Arkadaslar diğer konuya yazmıyorum artık, cunku bazi seyleri 328952835 kere yazmaktan sıkıldım. Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanması gayet doğaldır. Ha belki sağlık nedenlerinden dolayı içeri alınmasına karşı çıkanlar olabilir ama, yasaya göre; Sadece adlî para cezasını gerektiren veya hapis cezasının üst sınırı bir yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez. Sporda Şiddet yasasına karışanlar 5-12 yıl arası hapsi istenir. Dolayısıyla Aziz Yıldırım'ın içerisi alınması olağandır.
Bilica'nın ne işi var orada hayla anlamadım gitti![]()
eto'o bitmiş.
Yeni başkan ne zaman seçilir ?
AYemeniciler Alper Yemeniciler
2012 mayısına kadar Nihat Özdemir FB Başkanlığını sürdürecek.Ali Koç başkan olmayı istemiyor.
(/s)