Sayfa 21 / 447 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Alex daha demin twitter hesabında bir foto paylaştı arkadaşlar , kamp güzel iyi çalışıyoruz falan dedi resimde 3 oyuncunun da saçları 3 numara böyle bir tepki olarak herkes saçlarını üçe vurdursa takımda twitterdan baskı yapsak falan veya başka birşey ? inci , avare , ekşi vb. sitelerde hesabı olanlar konular açsa böyle bir sosyal medyayı kullanarak da tepki versek
    Anlasilan yeni A takima cikanlara boyle birsey yapmislar. Yillardir Galatasaray'da da oluyor boyle yeni A takima cikanlarin saclarini keserler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Tamamen komplo teorisi. Aziz Yildirim her zaman soyledi benden sonra baskan Ali Koc olacak diye. Yonetimin icindeki cogu kisiye de bir guzel camur atilmis. Galatasaray'a da giydirilmis. Onu yazan senarist olsun, harcaniyor sozluklerde. Cihan Kamer'le Aziz Yildirim'in iliskisi de kotu degildir. Hele sanildigi gibi Aziz Yildirim'in iktidar partisiyle arasi acik hic degildir.
    Ben yazıyı okudum , benim kulağıma gelen ve bugün forumda yazdığım ve silinen şeylerle benzerlikler taşıyor , Türkiye gündemini yönlendiren insanlardan kimin kimle arasının açık olup olmadığını , kimin kimden çıkarı olup olmadığını kestirmek o gündeme çok yakın insanlar için bile anlaşılması çok zor birşeydir , söylediğiniz şeyler sadece gazetelerde yazan ve başbakanla aziz yıldırımın görüşmesi falan gibi şeylerden çıkardığınız yorumlarsa , benim yazımı dikkaete alın onun dışında birşeyse özelden görüşmek isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok hayir ben gazetelerden okuduklarimi degil, bildiklerimi soyluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Tamamen komplo teorisi. Aziz Yildirim her zaman soyledi benden sonra baskan Ali Koc olacak diye. Yonetimin icindeki cogu kisiye de bir guzel camur atilmis. Galatasaray'a da giydirilmis. Onu yazan senarist olsun, harcaniyor sozluklerde. Cihan Kamer'le Aziz Yildirim'in iliskisi de kotu degildir. Hele sanildigi gibi Aziz Yildirim'in iktidar partisiyle arasi acik hic degildir.
    sen nerden biliyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok hayir ben gazetelerden okuduklarimi degil, bildiklerimi soyluyorum.

o zaman burda paylaşmak yasak olduğundan benimle , özelden görüşüp anlatabilir misiniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Zaten iptal etmek için yer arıyodum iyi olur böyle birşey yaparlarsa.
    Aynen ben de.. Pazartesi halledeceğm hemen..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    sen nerden biliyorsun ?
    Cihan Kamer aile dostumuzdur. Yanilmiyorsam Dia gelmeden once Cihan Kamer Fransa'da, oradan bir takviye olabilir demistim. Arastirirsaniz goreceksiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman burda paylaşmak yasak olduğundan benimle , özelden görüşüp anlatabilir misiniz ?
    Ustteki mesajimda da yazdim kendisi aile dostumuzdur ve bizimle paylastigi seyi ancak yazdigim kadar paylasabilirim. Zaten siyasetcilerle arasini yazmak yasak degil forumda yorum yapmadigimiz surece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan Kamer aile dostumuzdur. Yanilmiyorsam Dia gelmeden once Cihan Kamer Fransa'da, oradan bir takviye olabilir demistim. Arastirirsaniz goreceksiniz.
    ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Temmuz.2011 at 13:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...
    İnanmayabilirsiniz tabii ki beni baglamaz benim bildigim bana da yeter. Kimsenin uzerinden prim yapmam, tarzim degil. Dedigim gibi zaten ben bunu Transfer Donemi'nde de soylemistim. Yeni birsey degil, siz istediginize inanmakta ozgursunuz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Temmuz.2011 at 13:28

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanmayabilirsiniz tabii ki beni baglamaz benim bildigim bana da yeter. Kimsenin uzerinden prim yapmam, tarzim degil. Dedigim gibi zaten ben bunu Transfer Donemi'nde de soylemistim. Yeni birsey degil, siz istediginize inanmakta ozgursunuz.
    dostum anlatmak istediğim aile dostunun sana anlattığının doğruluğuna inanıp inanmamam değil , sana inanıyorum , söylediğinlerin doğruluğundan en ufak bir şüphem yok ama ilk mesajındaki sana söylenen şeyden yaptığın yoruma katılamıyorum , kusuruma bakma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@Alex10combr kamp devam.iyi calişiyoruz!!!

Bu olumsuz havanın takıma en az derecede yansıması önemli.Aykut Kocaman ve kaptan Alex takdir edilesi bir iş çıkarıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Neyse renkdaşlarım ben yataroğlu.. Yarın Çorlu'dan takımımı desteklemeye Kadıköy'e, oradan da Topuk Yaylasına gideceğim.. Gazamız mübarek ola

Topuk yaylasında şu anda müthiş bir atmosfer var.FBTV Selçuk ile röportaj yapmaya çalıştı fakat Selçuk ağlamaklı olduğu için yapamadı.Futbolcular oldukça iyi etkilenmiş gözüküyorlar atmosferden.

Futbolcular teker teker bütün taraftarların formalarını imzalıyor neredeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Müthiş bir taraftarımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/duygu-dolu-anlar-|-topuk-yaylasindan-birlik-mesajiSXTVQ25001SXQ

Adamsın Selçuk diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/duygu-dolu-anlar-|-topuk-yaylasindan-birlik-mesajiSXTVQ25001SXQ

Adamsın Selçuk diyorum.
    hep guizadan bulaştı bu tip şeyler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Fenerbahçe taraftarı takıma güzel moral verdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeli taraftarlar, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda sabah yapılan antrenmanda büyük destek verdi.
    İstanbul'dan ve çevre illerden otobüsler ve özel otolarıyla tesislere gelen yaklaşık 2 bin taraftar, saha kenarından antrenmanı izledi.

Devamı için: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...kocaman-destek
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu taraftar olduktan sonra takımı Amatör'e düşürseler nolur?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Arkadaslar diğer konuya yazmıyorum artık, cunku bazi seyleri 328952835 kere yazmaktan sıkıldım. Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanması gayet doğaldır. Ha belki sağlık nedenlerinden dolayı içeri alınmasına karşı çıkanlar olabilir ama, yasaya göre; Sadece adlî para cezasını gerektiren veya hapis cezasının üst sınırı bir yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez. Sporda Şiddet yasasına karışanlar 5-12 yıl arası hapsi istenir. Dolayısıyla Aziz Yıldırım'ın içerisi alınması olağandır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilica'nın ne işi var orada hayla anlamadım gitti
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bilica'nın ne işi var orada hayla anlamadım gitti
    Takıma futbolcu sakatlayacak adam lazım . Daha 2.antremanda işini yaptı uğur boral'ı sakatladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni başkan ne zaman seçilir ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yeni başkan ne zaman seçilir ?
    TFF'nin kararından sonra diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

AYemeniciler Alper Yemeniciler
    2012 mayısına kadar Nihat Özdemir FB Başkanlığını sürdürecek.Ali Koç başkan olmayı istemiyor.
    (/s)

Mesaj Yetkileri