Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 306 sonuç

Konu: Copa America 2011

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Neymar felaket oynuyor.Ayağına gelen top eriyor.
    neymarın yerine giren fred hızır gibi yetişti

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ilk yariyi izlemedim. Paraguay 1-0 yenikti. 2.yari actim maci 2-1 one gectiler. SImdi de son 2 dk yayin gitti golu yemisler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

takım çok rezil oynadı. olumlu iş yapan sonradan giren elano ve fred, o kadar. pato, neymar ve ganso hayal kırıklıkları...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex çok rahat oynarmış bu takımda.
    Hulk kadroda mı acaba?Onu niye oynatmıyorlar anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hulk , Kaka , Maicon , ALEX aday kadroda değil. Nereden buluyorlar böyle teknik direktörleri anlayamıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Brezilya bu kupayı önemsemiyor sanırım bir çok yıldızı yok kadroda...Şili şampiyon olacaktır diye düşünüyorum...

Venezuela-Ecuador maçını izlmeye karar verdim. İnşallah pişman olmam Venezüela kalecisi Vega Bursaspor'da mı oynamıştı?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bizde de 1 sezon oynamış diyorlar ama hiç farketmedim valla . 1 yıl oynamış olması lazım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Venezuela-Ecuador maçını izlmeye karar verdim. İnşallah pişman olmam Venezüela kalecisi Vega Bursaspor'da mı oynamıştı?
    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bizde de 1 sezon oynamış diyorlar ama hiç farketmedim valla . 1 yıl oynamış olması lazım .

Vega 2-3 sezon oynadı Türkiye'de. FM profili çok iyi bir kaleciydi ama Türkiye'de rezalet oynadı. Bizim efsanevi 4-3'lük Denizlispor maçında ilk yarıda kalede Cenk Gönen ikinci yarı ise Vega vardı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turnuva rezalet geçiyor hakkaten. Venezüela - Ekvador maçını izliyorumda, berbat.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hulk , Kaka , Maicon , ALEX aday kadroda değil. Nereden buluyorlar böyle teknik direktörleri anlayamıyorum.
    Kaka kendi isteği üzerine turnuvaya çağırılmadı. Sakatlığını tamamiyle atlatmaya çalışıyormuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Kaka kendi isteği üzerine turnuvaya çağırılmadı. Sakatlığını tamamiyle atlatmaya çalışıyormuş.
    Hadi Maicon'da çok harika bir sezon geçirmedi orada D.Alves'de var . Hulk ve Alex niye alınmıyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hadi Maicon'da çok harika bir sezon geçirmedi orada D.Alves'de var . Hulk ve Alex niye alınmıyor ?
    Hulk'u bilemiyorumda. Alex konusunda anlamadığım Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri Milli Takım'a çağrılmıyor. Hatta Fenerbahçe'ye gelmeden önceki son turnuvası Copa America 2003'te 10 numara giyiyordu. Bir anda Milli Takım'dan kesildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mano Menezes Hulk için milli takımın aradığı hedef santrafor olamaz demişti. Valla bu milli takımda Hulk , Neymar'ın yerinde iyi iş yapardı. Ganso'yu ilk defa izledim ve Alex bu takımda olsa Ganso'dan çok daha iyi oynardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Mano Menezes Hulk için milli takımın aradığı hedef santrafor olamaz demişti. Valla bu milli takımda Hulk , Neymar'ın yerinde iyi iş yapardı. Ganso'yu ilk defa izledim ve Alex bu takımda olsa Ganso'dan çok daha iyi oynardı.
    Copa America zaten çok takılan bi kupa değil kanımca sadece Arjantin-Brezilya rekabetinden ötürü biraz ilgi görüyor o kadar .Ganso çok büyük futbolcu olabilir ilerde Kaka vs. gibi .Alex'in geleceği yok artık ondan çağırılmamış olabilir yeni jenerasyon geliyor artık Brezilyada'da Ronaldinho gibi isimlerin çağırılmamasıda ondan olabilir .

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Alex yorumlarina cok takildim. Bahsettiginiz adam 33 yasinda. Siz degil misiniz Turk milli takimi icin artik milli takim kadrosunu genclestirelim, daha dinamik olalim diye. Onlar da kadroyu revize ediyorlar iste. ALex in Fenere transfer olmasindan bagimsiz olarak cagrilmadigina inaniyorum. Gerekli katkiyi veremeyecegini dusunmuslerdir. Keza Ganso da 2003 teki Alex gibi gelecek vaad eden bir isim ancak bu performansiyla fazla devam edemez gibi ama daha cok firsati olacaktir.

Dunku macin 2.yarisini izledim. Temposu cok cok dusuk bir macti. Aslinda Guney Amerikanin tarzi bu ama Avrupa futboluna alisik oldugumuzdan bize zevksiz gorunuyor. 90 dakika tahammul etmek bu maclar icin cok guc gercekten. Maci izlerken cogu vakit baska seylere daliyor insan.

Su siralar beni en cok etkileyen ekip Sili Guney Amerikada. Zaten genc bir takim, cok yaratici ve dinamikler. Denk gelirse kesin izlicem macini Silinin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

33 yaşında falan ama liginde 28 gol atan bir adam 1 aylık turnuvada çok rahat oynardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca 5 senedir çağırmıyorlar Alex'i ve bizim 5 senedir izlediğimiz brezilya milli takımı hep rezalet oynuyor.Hadi eskiden kağıt üzerinde iyi oyuncular vardı da anlıyorduk şimdi adını sanını bilmediğimiz adamlarla dolmuş takım.Geleceğin süper star adayları da çok pasif oynuyor misal Ganso.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ganso henüz milli takım düzeyine gelememiş gibi. Dünkü maçta dolandı durdu sahada. Sorumluluk alamıyor pek fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Falcao olmasa yine düz bir maç izleyecektik. Bu maçtan sonra hangi maç var ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu gece yok 12'sinde var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

arjantin-kostarika maçı ilginç ve zevkli geçebilir.Joel Campbell için bekliycem o saate kadar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bekleme dostum boşuna bugün değil yarın 03.45te
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yarın gece bekliycem zaten ben de o kadar da değil yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bende aha şimdiden başlayacak dedim beklemeye
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    bekleme dostum boşuna bugün değil yarın 03.45te
    Saat 12'yi geçtiğine göre yarın bugün olmuştur yani bugün 03.45'te öyle mi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yok maça daha tam tamına "27" saat var
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umarım paraguay kazanır kupayı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şili maçını ve özellikle Uruguay'ın elenmesi için totem falan yaparakta Uruguay maçını izlemeyi planlıyorum inşallah sıkıntı vermeyen doğru düzgün maçlar izleriz. Barça maçlarında bile bu kadar sıkılmadım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Paraguay - Venezuela maçı süper maç oldu. Venezuela dakka 5te 1-0 öne geçti sonra Paraguay 33, 62, 84'te attığı gollerle 3-1 yaptı skoru. Venezuela 89'da 3-2 yaptı. Ardından 90+3'te kullandığı köşe vuruşunda ileri çıkan kaleci Vega indirdi Perozo son dokunuşu yaptı 3-3 bitti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri