Sayfa 141 / 191 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yabancı sınırı sonuçlansa ve Türk takımları da karara göre genç, potansiyeli olan, ilerde iyi şeyler yapabilecek gençleri bulup alsalar şu River'dan güzel olmaz mı? Yabancı sınırı olmasa bile al, bir takıma kirala. Neden düşünülmüyor bunlar ülkemizde anlamam, işimiz gücümüz popülarizm, nerde isimli futbolcu var onun peşindeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roma ne zaman defans almayı düşünecek acaba. Sakar Burdisso ve sınırlı Juan'la zor başarılı olmaları.

bu adamlar transferden aldıkları paraları ne yapıyor merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Küme düşen bir takımdan o kadar bonservisle adam almak zor olsa gerek.Maksimum 6 milyon verirdim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

GokhanInler Gökhan Inler
    Forza Napoli! Forever!: My new life begins. To use the battle cry of the fans, those fantastic people: forza Nap..

Damarımı kesseler mavi-beyaz akar moduna girmiş Gökhan İnler. Çok iyi transfer oldu Napoli için.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

15 milyon euro bonservis.Yıllık 2 milyon euro'dan 5 yıllık imza.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Takayuki Marimoto Novara'da

Morimoto Novara'ya transfer oldu

Catania'da forma giyen Takayuki Marimoto, Serie A'nın yeni ekiplerinden Novara'ya transfer oldu.

Goal.com Türkiye

12 Tem 2011 00:40:00

Catania, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Takayuki Morimoto'nun Serie A'nın yeni ekiplerinden Novara Calcio'ya transfer olduğunu duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Takayuki Morimoto'nun transferi konusunda Novara Calcio ile anlaşılmıştır. Buna göre oyuncunun bonservisi hakları iki takımın ortaklığında bulunacaktır." ifadelerine yer verilirken, anlaşmanın fiyatı ve
    detayları ise belirtilmedi. Japon yıldızın Catania'da forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği bir süredir biliniyordu.

Daha önce Andrea Mazzarani ve Riccardo Meggiorini'yi transfer eden Novara, geçtiğimiz sezon play-off mücadeleleri sonrasında Serie A'ya yükselmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Napoli bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde ne yapar gerçekten merak ediyorum.İyi transfer kanımca.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Sheriff Misafir

Gökhan İnler'in iyi futbolcu olduğunu inkar edemem ama benim başka milli takımlarda oynayan Türk asıllı futbolculara bir antipatim var, takımımda görmek istemezdim.

Bu parayı bir Türk takımı verse kontenjandan ötürü normaldir, lakin Napoli ödüyorsa fazla derim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Default Lazio bombayı patlattı

Seria A'nın iddialı ekiplerinden Lazio, Panathinaikos'un Fransız yıldızı Djibril Cisse ile anlaşmaya vardı.

Sporx.com dış haberler

İtalya Serie A'da transferin hızlı ekiplerinden Lazio, Miroslav Klose'nin ardından bir diğer golcü Djibril Cisse'yi de kadrosuna kattı.

Yaptığı transferlerle dikkat çeken İtalyan kulübü, uzun suredir peşinde koştuğu Panathinaikos'un Fransız yıldızı Djibril Cisse'yle kesin olarak anlaşmaya vardı..

Fransız golcünün sağlık kontrollerinin ardından resmi izmayı atacağı kaydedildi

29 yaşındaki Cisse, Panathinaikos formasıyla 2 sezonda 88 maçta 55 gole imza atmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevdiğim bir futbolcuydu. Bizimle de adı anılmıştı ama kısmet olmadı. Cana-Cisse aynı takımda. FM 2012'de Lazio kariyeri farz oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Barça'nın aşkı Juve'ye doğru!
    Barcelona'nın transfer listesinde bulunan İtalyan forvet Giuseppe Rossi'ye, bu kez de Juventus kancayı taktı.

12 Temmuz 2011 Salı - 12:59
    AA

İspanyol spor basını, İtalya'nın Juventus kulübünün Villarreal'de oynayan İtalyan Giuseppe Rossi'yi transfer etmek için ön anlaşmaya vardığını yazdı.

Juventus'un, 4 yıllığına toplam 14 milyon avro ödemek şartıyla golcü futbolcu Rossi ile anlaştığı öne sürüldü. İtalyan kulübünün genel direktörü Giuseppe Marotta'nın bu hafta içinde İspanya'ya gelerek Villarrealli yöneticilerle müzakere masasına oturacağı belirtilirken, transferin gerçekleşmesi olasılığının yüksek olduğu kaydedildi. Video
    sporxtv.com

Rossi'den El Madrigal'i çıldırtan muhteşem gol
    izle

İspanyol kulübünün Rossi için 30 milyon avro bonservis bedeli talep ettiği, Juventus'un ise ilk başta 20 milyon olan önerisini daha sonra 25 milyon avroya kadar yükselttiği ifade edildi.

Atletico Madrid'in istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle Arjantinli Kun Agüero'dan vazgeçen Juventus'un, 2007 yılından bu yana Villarreal formasında iyi bir performans gösteren 24 yaşındaki Rossi'yi kadrosuna katmakta istekli olduğu ifade ediliyor.

rossi geldi heralde ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rossi'ye 25 vermeyip 40 verip Tevez'i alsak daha iyi olur bence.Kulübün maddi durumunu bilmiyorum tabiki ama Rossi çok sakatlanıyor diye biliyorum yetenek olarakta Tevez ile kıyaslamam zaten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tevez'i Juve'de görmek istemem açıkçası, beğenmem kendisini kişilik olarak. Rossi gelirse çok iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça Sanchez'i aldığına göre Rossi işi yattı. Juve alır Rossi'yi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tevez her türlü daha etkili olur. Rossi'nin çok abartıldığını düşünüyorum.

agüero madride dönmeyeceğim demiş bizim agüero işi bitti mi tamamen ya

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by yasinguzeldal View Post
    agüero madride dönmeyeceğim demiş bizim agüero işi bitti mi tamamen ya
    35 milyonluk son teklif reddedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alacaksa Tevez'i alsın derim. Rossi'yi pek fazla beğenmem hani derler ya FM'de balon diye bana görede birazcık balonluğu var

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

G.Rossi ve Vidal tamam. Bastos ikinci tercih olarak beklemede. Felipe Melo kesin olarak ayrılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    G.Rossi ve Vidal tamam. Bastos ikinci tercih olarak beklemede. Felipe Melo kesin olarak ayrılıyor.
    Sevmiyorum ben bu Rossi'yi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Giampaolo Pazzini müthiş bir forvet. Hatta Cesena maçında 90.dkdan sonra 2 gol atarak maçı kurtarmıştı.

Del Piero_10 Misafir

Default Juventus Vidal ile anlaşma sağladı

Bayern Münih ve Milan'ın da yakından ilgilendiği 24 yaşındaki futbolcunun Copa America dönüşü siyah beyazlılarla beş senelik sözleşmeye imzayı atmtı

Juventus, Bayer Leverkusen ile 10 milyon avro karşılığında el sıkışıtı.
    Last edited by Del Piero_10 : 22.Temmuz.2011 at 23:51

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Pirlo-Vidal güzel ortasaha kuruyorlar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Pirlo hiçbişey yapmaz Juve'de. Senelerdir fazla abartıldı Pirlo. Duran toptan başka bir meziyetini görmedik Milan'da. Zaten o sakatlanıp kadrodan çıktıktan sonra Milan yükselişe geçti. Koşmayan - mücadeleyi sevmeyen bir oyuncu Pirlo. Yaşıda ilerledi. Juve'ye karşı bütün rakipler ekstra motivasyon ile oynuyo. O yüzden Pirlo hiçbişey yapamaz..
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Rossi ve Vidal kesin olarak geliyorsa şimdiden yönetimin bu sezon transfer konusunda başarılı olduğunu söyleyebilirim. Bastos'un alınma ihtimali varsa gerçekten çok iyi olur. Rossi ve Vidal transferinden bağımsız olarak mı bekletiliyor yoksa alternatif olarak mı?

Mesaj Yetkileri