Sayfa 69 / 483 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Doğan medya grubunu yazmamış eleman. Neden yazmadı ki acaba aklına mı gelmedi? Hani en büyük çığırtkan onlardı en başta? Hani bütün fenerbahçeliler ilk günlerde onlara sallıyordu?
    Hala Doğan Grubu'na büyük tepki gösteriyor Fenerbahçe taraftarları. Çeşitli platformlarda gördüğüm kadarıyla bugün yapılacak yürüyüşte de Doğan Grubu'na bağlı olan basın mensuplarına yönelik büyük tepki olacağı yazılıp çiziliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın şekeri 240'a çıkmış sorguda ve hastaneye kaldırılmasına karar verilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ne olduğu ne olacağı önemli değil artık bu saatten sonra yazıktır günahtır, suçluda olsa suçsuz da olsa bu kadar eziyet edilmez bi adama.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hiçbirşeyi yok gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MasAllahi var 1 gun daha dinlensin bakalim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bir şeyinin olup olmadığına bırakın da doktorlar karar versin. gerektiğinde savcı, gerektiğinde hakim, gerektiğinde polis, gerektiğinde medya, şimdi de herkes doktor olmuş. bence de gayet kötü gözüküyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar bu operasyon süresince bu konu başlığı altında polis gibi davranıldı, basın mensuplarının yaptığı gibi sözde deliller yayınlandı, savcı gibi deliller yorumlandı, kesin ve ciddi oldukları hükmü verildi, kişiler daha hakim karşısına çıkmadığı halde suçlu ilan edildi. Sıra doktorluğa mı geldi? Sadece televizyonda ya da birkaç fotoğrafta gördüklerinizle teşhiste mi bulunuyorsunuz? Herşeyden önce insan gelir benim için. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığını bir kenara bırakarak önce insan olduğunu göz önünde bulunduralım lütfen. Adalet, herkes için gerekli dedik. Sağlık da öyle. Aziz Yıldırım'ın rahatsızlıkları bu operasyon öncesinde de az çok biliniyordu. Daha yeni anjiyo da oldu. Kolay mı sanıyorsunuz bu durumda o stresi kaldırmak. Gazete okuyor diye hasta olmadığını ima etmek çok basit ve kolay olmuyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Her konuda ahkâm kesiyorsunuz maşşallah. Bi doktor olmadığınız kalmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dedem de ciddi sekilde seker hastasidir, Aziz Yildirim'in isi cok zor allah acil sifalar versin. Gecmis olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Babam bu şeker hastalığının henüz başlarında. Şekeri düştüğü sürece istediği şeyi okuyabilir yahu. Sonuçta Aziz Yıldırım'da senelerdir var bu hastalık ve alışmıştır heralde. Bu kadar büyütülecek bişey olduğunu sanmıyorum.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sadece şeker hastalığı değil, kalbinde de problem var başkanın. Tetikleyici olmaması için kontrol altında tutmak lazım. Hatırlarsanız bir çok maçı tamamlamadan bırakır giderdi. Hep hastalığıyla ilgili şeyler bunlar.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Başkan zaten hastalık abidesi böbreğinde kist kalbinde problem şeker hastası tansiyon hastası e bi zahmet kontrol altında tutulsun adam .

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Taraftarlar akın akın topuk yaylasına gidiyor. Yoldayız

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

şimdi olumsuz yorum yapan arkadaşlara soruyorum siz zor bir durumda kalsanız yapabileceğiniz bişeyler var ise onları değerlendirmeye çalışmazmısınız kendinizi savunmak için, en basitinden burada askerliğini yapan herkes mutlaka askere giderken bile işte bir tanıdık varmı bişey yapılıkabilirmi diye bi araştırma yapar.)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aziz Yıldırım'ın ciddi sayılabilecek 5 sağlık sorunu var. Şeker, karaciğerindeki kist, tansiyon, kalbinde stent takılı ve damarlarında tıkanıklık var. Lütfen bunların üstüne bali doktor olmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    FB Topuk Yaylasi tesislerinde taraftari ile kucaklasan FB'li futbolcular gözyaslarini tutamiyorlar.

tribundergi Tribun Dergi
    Guiza: "Bu taraftar ilk defa bize böyle seyler yasatiyor."

tribundergi Tribun Dergi
    Güiza: "Taraftarimiz bizi sampiyon takim olarak desteklemeye devam etsinler. Alnimizin akiyla geldik buralara"

tribundergi Tribun Dergi
    Alex de Souza: "Dünyada takimina bu kadar bagli ask dolu taraftar bulamazsiniz. Istanbul'dan buraya kadar geldiler. Tebrik ediyorum"

Ayrıca;

Başkan Ünal Aysal’dan Günlük Basınımızda Yer Alan Talihsiz Bir Yorumla İlgili Açıklama

Fenerbahçe dahil bir çok kulübümüzün yaşadığı olaylar böylesine sıcak bir dönemdeyken ve Galatasaray Spor Kulübü olarak bu konuda pek çok yanlışı önleyecek örnek bir tavrı daha ilk günlerde almışken, Genel Kurul’umuzdaki “Galatasaray’ın böyle bir ortamda hiç bir leke almamasını sağlayan geçmiş tüm Başkanlarımıza, Yöneticilerimize, Sporcularımıza şükranlarımı sunarım” sözlerimi “ÜNAL AYSAL AZİZ YILDIRIM'A GÖNDERME YAPTI. KÜRSÜDEN ŞİKE GOLÜ ATTI” şeklinde yorumlayan gazetecilik anlayışını esefle karşılıyor ve kınıyorum.

Kamuoyunu yanıltabilecek nitelikteki böyle bir yorum spor dünyasında zaten zayıflamış olan dostluk kavramının iyiden iyiye yok olmasına, yerine düşmanlık kavramının güçlenmesine yol açabilir.

Bir kez daha açıklıkla belirteyim: Hiç bir kulüp bizim düşmanımız değildir. Her kulüp gibi Fenerbahçe de bizim saygı duyduğumuz şerefli bir rakibimizdir. Yaşadıkları talihsiz olaylar karşısında rekabet duygularımızı da bir kenara bırakmış durumdayız. Bizim amacımız tüm rakiplerimize yeşil sahada gol atmaktır, başka sahalarda değil.

Galatasaray kültürünün böyle bilinmesini ve benimsenmesini tüm medyamızdan bir kez daha önemle rica ediyorum.

Ünal Aysal
    Başkan
    Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

aziz yıldırım hastaneye şeker hastalığı yüzünden kaldırılmıyor kapalı yerde kalma fobisi var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an caddede 350 civarı Fenerbahçeli varmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şu an caddede 350 civarı Fenerbahçeli varmış.
    yaklaşık bin kişiyi geçmiş kadıköydeki renkdaşlarım aldığım bilgiye göre bende birazdan yola çıkacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    yaklaşık bin kişiyi geçmiş kadıköydeki renkdaşlarım aldığım bilgiye göre bende birazdan yola çıkacağım.
    Ben de Fenerbahçeli bir arkadaşımdan almıştım haberi kendisi caddedeymiş, belki o kadar zamanda gitmiştir insanlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben de Fenerbahçeli bir arkadaşımdan almıştım haberi kendisi caddedeymiş, belki o kadar zamanda gitmiştir insanlar.
    dağınık olarak çok dolaşan insan var daha saat 6ya çok var malum. Gerçi topuk yaylasından dönen arkadaşlar 7de anca burda olur gibi gözüküyor. Bu arada ben 350 değil demek için değil sayının arttığını söylemek için alıntı yaptım senden yanlış anlama.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Topuk Yaylası'nda da büyük bir kitle var. Akşamüzeri iyice kalabalıklaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    dağınık olarak çok dolaşan insan var daha saat 6ya çok var malum. Gerçi topuk yaylasından dönen arkadaşlar 7de anca burda olur gibi gözüküyor. Bu arada ben 350 değil demek için değil sayının arttığını söylemek için alıntı yaptım senden yanlış anlama.
    Yok yahu yanlış anlamam ve arkadaşımla şu an irtibat halindeyiz her geçen dakika gelen insanlar oluyormuş, 5-6ya kadar feci kalabalık olur diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

milliyetcomtr milliyet.com.tr
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yeniden adliyeye götürülüyor http://www.milliyet.com.tr/d/r.aspx?q=www--14-1412596-

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ntv NTV
    FIFA: Şike yapanlar ömür boyu men edilecek... bit.ly/pVLqQA

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Artık bi sonuca bağlasınlar şunu !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İlhan Cavcav: "F.Bahçe'nin küme düşürülmesi ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Yoksa tüm Türkiye'deki kulüplerimizin akibeti meçhul olur"
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yillar once neler demisti Ilhan bey ?

Ilhanin isi gucu para, satsin alsin oyunculari. Aziz Yildirimin csbasi sonucu yukselen ligtv gelirlerinden toplasin. Yoksa hic bi hedef yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alman ZDF kanalında altyazı geçmiş, eğer şike ispatlanır da prosedür uygulanmazsa(küme düşürülmezse) Türkiye Avrupa Kupaları'ndan bir süre men edilebilirmiş.

Mesaj Yetkileri