1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eğer iddialar doğrulanır da Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Trabzonspor'a verilirse, çok yazık olacak Trabzon'a. Eminim ki Trabzon şampiyon olsa Egemen, Selçuk, Ceyhun, Umut, Jaja hiçbiri gitmezdi.
    Ben yazık olacağını düşünmüyorum...Bu kadronunda bi eksigi yok aslında hazırlık kampıda çok iyi geçiyor takımın tabii o oyuncular gitmese daha da iyi bir Trabzon olabilirdi ama ben bu Trabzonun da başarılı olacağını düşünüyorum...Bu arada Celustka FM'de çok iyi bir oyuncu olarak görünüyor bakalım gerçekte neler yapacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ben yazık olacağını düşünmüyorum...Bu kadronunda bi eksigi yok aslında hazırlık kampıda çok iyi geçiyor takımın tabii o oyuncular gitmese daha da iyi bir Trabzon olabilirdi ama ben bu Trabzonun da başarılı olacağını düşünüyorum...Bu arada Celustka FM'de çok iyi bir oyuncu olarak görünüyor bakalım gerçekte neler yapacak...
    Kaan abi bir düşünsene saydığım oyuncuların da kadroda olduğunu. İnanılmaz rotasyonlu bir kadro olurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kaan abi bir düşünsene saydığım oyuncuların da kadroda olduğunu. İnanılmaz rotasyonlu bir kadro olurdu.
    Evet Avrupada başarı çok rahat gelirdi...Bakalım bu kadro neler yapacak Avrupada...Bu arada yeni transfer Celustka 28 numaralı formayı giyecekmiş...

Forma yakışmış

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kadronun bencede Egemen dışında aşağı kalır yanı yok.Ancak şöyle de bir durum var.Giden oyuncular takımda belli süre oynamış ve birbirleri ile uyum sağlamış isimler.Kim nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyordu.Şimdi yeniden aynı süreci yaşayacağız.

Şenol hocada bundan dert yanıyordu zaten.

Mesaj Yetkileri