Sayfa 585 / 1204 İlkİlk ... 854855355755835845855865875956356851085 ... SonSon
17,521 ile 17,550 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Antremanda as kadro ile yapılan hazırlık maçın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe küme düşerse biz kesinlikle çok daha düşük performans göstereceğiz. Rekabetin azalmasından dolayı. Ben düşmeleri taraftarı değilim, şampiyon olacaksak Fenerbahçe'yi alt edip olmalıyız. Yoksa ligin tadı tuzu kalmaz bence. Ortasaha-Forvet şart. Türk bir kanat da alsak iyi olacak. Ama iyi bir kamp dönemi geçirirsek Arda-Aydın-Serdar-Pino-Kazım yeter. Serdar'dan çok şey bekliyorum. Bu senenin sürpriz ismi kimsenin konuşmadığı Yekta olacaktır, nazar değmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kanatlar ters değil mi? Arda sağda Kazım solda mı denemiş hoca?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yok, ben onları rastgele yazdım. Arda solda, Kazım ise sağ kanatta oynadı. Culio ile Selçuk'ta orta alanda.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

serdar eylik'tek çok şey bekliyorum...yok kanata oyuncu istemiyorum ben...Serdar eylik,okan derici,aydın,kazım,pino,arda,culio,emre çolak,bazen sabri...genç oyunculara güvenmek lazım.bence tam zamanı.hazır avrupada değilkeb ve Terim varken...Güvenelim oynasınlar...Ben bi tane adam gibi orta saha ama harbiden çok iyi olacak oyuncuyla(cambiasso,lucho vs...)bide şöyle böyle bi forvetle(olmasada olur) yeterli diyorum.ama orta saha çok önemli gerçekten.devamlılığı olan birisi lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Fatih Terim Cambiasso diyor başka da birşey demiyor. Bunun yanında stoper mevkiine transfer lazım. Servet'in yanına ne zamandır adam gibi bir stoper bulunamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ufulaji varya zemlinskis ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

ujfalusi stoper değil sağ bektir . hiçbir zamanda güven vereceğini düşünmemekteyim. servet'le birleşif ortalıkta sert hareketlerden başka birşeyde bulunmaz. bol bol kırmızı kart yer. daha güvenebileceğimiz bir stoper olmalıydı. mesela serdar kesimal 'i fenere kaptırdığımız için çok üzülüyorum şu an.
    Last edited by uAburak89 : 10.Temmuz.2011 at 20:55

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sol bek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    ujfalusi stoper değil sağ bektir . hiçbir zamanda güven vereceğini düşünmemekteyim. servet'le birleşif ortalıkta sert hareketlerden başka birşeyde bulunmaz. bol bol kırmızı kart yer. daha güvenebileceğimiz bir stoper olmalıydı. mesela serdar kesimal 'i fenere kaptırdığımız için çok üzülüyorum şu an.
    Öncelikle kelime seçimine biraz dikkat edelim, lütfen.

Ujfalusi hem stoper hem de sağ bek olarak oynayabiliyor, kariyerinin belirli bölümlerinde bu mevkilerde oynamıştır. Oyun tarzı konusunda haklısınız, katılıyorum. Serder Kesimal konusuna gelince, anlatım tarzınızda hata var, Galatasaray'lı herhangi bir yetkili, yönetici ya da teknik direktör Fatih Terim Serdar ismini telaffuz dahi etmedi. Haliyle ortada ne kaptıran var, ne de kapan. Serdar Kesimal'i transfer etmeliydik diyerek gayet güzel anlatma fırsatınız var, bu konuda insanlar olumlu bakmaya çalışıyor, siz de biraz yapıcı olun lütfen.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ufjalusi sağ bek mi Allahta seni güldürsün kardeşim bu adam defansın Allah'ını yapar nam-ı diğer Gladyatördü bol bol kırmızı yemez rahat ol geçen sezon La Liga'da 30 maça çıkmış bu adam Serdar Kesimal'ı kaptırdığımızı kim söylemiş teklif bile yapmamışız...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ujfalusi sag bekmis oda guzel ujfalusi"nin asil mevkisi defans gobek(dc)"dir sag bek oynamadimi ? tabiki oynadi yeri geldiginde.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ona bakarsak Serdar Kesimal'da aynı özelliklerde hem sağ bek oynar hem stoper zaten defans oyuncuların çoğu böyle Orhan Şam stoper oynar sağ bek vs...Ayrıca ben sol bek almamız gerektiğini düşünüyorum ancak başkanın açıklamalarına bakarsak orta saha ve forvet alınacak...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sol bek"e gerek yok lig"de hakan ve caglar goturur.

kallstrom yada cambiasso gelse yeterli kaleciyi aldik galiba muslerayi forvetede bence gerek yok stancu iyiydi bence bugun kendini baya gostermeye calisti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler işi kişisel tartışmaya döndürmeyin.Herkesin fikri aynı olacak diye bir kaide yok.Gereken uyarıları veriyoruz ve uyarıların işe yarayıp yaramadığının takibini yapıyoruz.Bizlerin görevini sizin üstlenmenize gerek yok.Rica ediyorum rahatsız olduğunuz mesajları sadece raporlayın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Peki tartışmayalım ama bu mesajımı bir yerlere kaydedin. Bu sezon Ujfalusi çok canımızı yakacak benden söylemesi ...
    Last edited by di canio : 10.Temmuz.2011 at 22:07 Reason: uygunsuz kelime silinmiştir

Peki tartışmayalım ama bu mesajımı bir yerlere kaydedin. Bu sezon Ujfalusi çok canımızı yakacak benden söylemesi ...
    Boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsun. Ujfalusi bize değil de Udinese'ye Lazio'ya falan gitse taş gibi defans aldılar muhabbeti yapılırdı burda çok eminim. Ujfalusi'yi yıllardır izliyoruz biz yahu. Fiorentina'da da Atletico Madrid'de de gayet başarılıydı. tek tük hatalar her oyuncunun başına geliyor kariyeri boyunca, onları bir kenara bırakırsak gayet sağlam bir "stoper" bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bize ortalama bir sol bek bile yeter yahu. Keşke zamanında Ferhat Öztorun veya Anıl Karaer'i göndermeseydik. Berk Neziroğulları nasıl acaba?

Berk'te pek iş yok gibi. Ferhat serbest kalınca almamız lazımdı Trabzon kapmadan. Şu an sadece orta saha gerekiyor bence bize adam akıllı. Bekler 2.planda olmalı. Muntari'yi falan alabilsek çok iyi olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ujfalusi profesyonel futbol kariyeri boyunca oynadığı 425 resmi maçta 79 sarı 5 tane de kırmızı kart görmüş. Bu adam mı başımızı yakacak, çok fazla oyundan atılacak hemde Türkiye'de ortamı germek için söylemiyorum ama ben bu lafa anca gülerim. Büyük konuşmayayım belli olmaz ama biz ne oyuncular gördük göz göre göre oyuncuyu sakatlayan tekme yetmeyip dirsek falan atan. Ujfalusi bu ülkede sürekli kart görürse isyan çıkar. Ki bizim Servet ve FB'li Lugano'da az hırçın değil. Ayrıca Servet kariyerinde 282 maçta 3 kırmızı kart görmüş bunların sadece 1 tanesi Türkiye'de 2'si CL'de, Lugano'da 227 maçta 6 kırmızı kart görmüş bunların 5'i Türkiye'de. Buyrun beni ikna edin Ujfalusi'nin başımıza iş açacağı konusunda. Sakatlanmazsa bu adam ligde 30 maç oynar.
    Last edited by di canio : 11.Temmuz.2011 at 04:05 Reason: uygunsuz kelimeler değiştirilmiştir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ujfalusi taş gibi defanssa Pique falan altından falan sayılmalı değil mi ? Kendisinden pek haz etmem . EURO 2008 ' de milli takımımıza karşı oynadığı maçta yaptığı çirkeflikler hala gözümün önünde. İstanbul'a da içmeye gelmiş gibi bir hali var. Her ne kadar Servet ve Ujfalusi ikilisinin korkunç görünümü bir avantaj olsa da sezon boyunca çok can yakma ihtimalinden söz ediyorum.

Ujfalusi taş gibi defanssa Pique falan altından falan sayılmalı değil mi ? Kendisinden pek haz etmem . EURO 2008 ' de milli takımımıza karşı oynadığı maçta yaptığı çirkeflikler hala gözümün önünde. İstanbul'a da içmeye gelmiş gibi bir hali var. Her ne kadar Servet ve Ujfalusi ikilisinin korkunç görünümü bir avantaj olsa da sezon boyunca çok can yakma ihtimalinden söz ediyorum.
    Pique falan altından sayılmıyor mu zaten?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ujfalusi'yi ezdik ya helal olsun bize Tamam bi Real-Barca falan kalitesinde biri değil, zaten o kalitede olsa bizde ne işi var. Fazla zorlamayalım abi adamı sevmiyosun diye küçültmene gerek yok, Ujfalusi iyi defanstır, yırtıcıdır, çirkeftir ki bu defanslar için iyi bir özelliktir rakibi yıldırır hem Neill da çirkefti ama onu bağrımıza bastık yani.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ujfalusi Pique'den daha iyi stoper, Pique sadece daha genç. Ujfalusi daha hızlı, daha teknik ve daha saldırgan.
    k i m k i m l e d a l g a g e ç i y o r g ö r e c e ğ i z

Stoper dediğin Pique gibi soft olmaz. Tam bir overrated.
    Last edited by Revolution : 11.Temmuz.2011 at 03:04

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@Revolution

az daha einstein kesiliyodum
    Last edited by Facx : 11.Temmuz.2011 at 14:36

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Hadi ama ! Ujfalusi Pique'den iyiyse o zaman cimbomda ne işi var ? Hem tekrar söylüyorum Ujfalusi sağ bektir .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi ama ! Ujfalusi Pique'den iyiyse o zaman cimbomda ne işi var ? Hem tekrar söylüyorum Ujfalusi sağ bektir .
    Dedigim gibi yaslandi. Ujfalusi aykiri tarzi yuzunden her kulup tarafindan hos karsilanmadi bu yuzden buralara geldi. Lutfen arastirin, Ujfalusi'nin asil mevkiisi on liberodur bu arada bu sene herkes gorecek bunu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

lutfen fm"deki bilgilerler buraya cevap atmayin

ujfalusi Dc dedigimiz defans gobektir atletico madridde sag bekte sakatliklar vs oldugu icin ujfalusi ara ara sag bekte oynamistir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Temmuz.2011 at 13:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ujfalusi Puyol'un Çek versiyonudur. Daha iyisidir aslında da dediğim gibi, aykırı tarzı çoğu kulübün gözünü korkuttu. Hatırlatırım Puyol da arada bek oynardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim:''Gidecek adamların yerine adam almıyoruz,giden her şekilde gidecektir.Gidecek futbolcular belli kamuoyuyla paylaşacağız.İçlerinde yabancı da var.Transferde kimsenin beklemediği şeyler olabilir.''

Fatih Terim:"Taraftarın çok sevdiği oyuncular da gidebilir."

Mesaj Yetkileri