1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)
    Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?
    Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.
    http://gundem.milliyet.com.tr/cezaev...56/default.htm
    Trabzon taraftarı daha sonra sayıca arttı. Karşı kaldırıma aldı polis onları Birbirlerine taş attılar vs. Televizyondan da izledim.

Mesaj Yetkileri