Sayfa 75 / 483 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.

Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
    Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
    Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
    Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.

Trabzonspor resmi sitesinden açıklama.Sadri Şenerden açıklama bekleyenler okusun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben Sadri Şener'den açıklamayı olurda TFF, mahkemenin verdiği karara kadar karar vermemeyi doğru buluyoruz ve bu yüzden aynen devam etmeyi düşünüyoruz gibi bir açıklama ile fenerbahçenin şampiyonluğunu almazsa bekliyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haber 1903 11 tane soru sormuş cevap bekleyen.

Fenerbahçe Kulubü baskanı Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanmasına karar verilmesinden sonra, kafalarda bir çok yanıtsız soru birikti.

1- 2010/2011 sezonu şampiyonu değişecek mi?
    2- Trabzonspor Şampiyonlar Ligine ön eleme oynamadan mı gidecek?
    3- Geçen senenin gol kralı değişecekmi?
    4- Fenerbahçe Bank Asya Ligine düşecek mi?
    5- Olası bir durumda Fenerbahçe küme düşürülürse yerine hangi takım süper lige gelecek?
    6- UEFA kupasında oynayacak takımlar değişecek mi?
    7- Fenerbahçe küme düşerse futbolcular serbest kalacak mı?
    8- Beşiktaş Süper Kupa finalini hangi takımla oynayacak?
    9- Gecen sene iddia veya sportoto oynayanlar kayıplarından dolayı dava açabilecek mi?
    10- Borsada Fenerbahçe hisselerinde zarar edenler zararlarını kimden telafi edecek?
    11- Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde yayıncı kurumun sözleşmeyi iptal etme hakkı var mi? Yoksa yayın gelirlerinin paylaşma oranı ne olacak?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9 ve 10'a Federasyon ve Yargı'nın yapacak hiçbirşeyi yok. Şans yani o artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Federasyonun mahkemenin sonuçlanmasını bekleyecek zamanı yok.. Tahmini bir 10 gün içinde sonuçlandırmak zorundalar. Mevcut tutuklamalara bakarsak Fenerbahçe'nin bu bataklıktan kurtulma şansı yok denecek kadar az..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek

AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPTI DİYE FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    doğru bir açıklama ama bizim şu an içinde bulunduğumuz durum için geçerli değil henüz.Zaten bu haber gündüz de konuşulmuştu bu başlık altında.

Şike tamamen ispatlandığında gerekeni TFF yapmazsa onlar yapacaklardır bu çok olağan bir şey zaten ama zaten TFF ya şimdi ya da mahkeme bittiğinde karar verecektir ve şike yapıldığını düşünerek karar verirse gerekeni de yapacaktır.O yüzden türk futbolunu bir tehlike beklemiyo.Aziz Yıldırım ve diğer suçlu olduğu iddia edilen kişileri kapsıyo.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek

AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPTI DİYE FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ !
    Aziz Yıldırım şikeyi kendi halı saha takımına yapmıyor, Fenerbahçe'ye yapıyor. Galatasaray'ı mı küme düşürecekler? Fenerbahçe'yi düşürecekler tabii. Dünya'nın her yerinde şike yapan takımın cezası en az 1 lig düşmektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım şike yapmışsa ve bunun sonucunda biz bir kazanç elde etmişsek sonucunda küme düşeriz diye biliyorum yönetici olduğu için.Bunu yukarda düşürülemez yazan renkdaşıma yazdım.

Bunun dışında ben eğerki deliller TFF'ye iletilmezse gizlilikten ötürü, TFF düşürme kararı veremez diye düşünüyorum.Kimsenin böyle büyük bir kararı kaba düzen alma hakkı yoktur zaten.Bu yüzden dava sonuçlanana kadar küme düşürülme gibi bir karar çıkacağını düşünmüyorum.Çünkü daha iddianame bile yok ve TFF 2-3 gün içerisinde karar vermek zorunda.

Bursa'da saha dışı olaylar yüzünden Bursaspor'a, bir daha bu tür olayalar yaşanmasın diyerek "ibretlik" cezalar verenler, gazetelerde ve televizyonlarda Bursaspor küme düşürülmeli diyerek atıp tutanlar, maçın başlamasına yarım saat kala televizyonlara çıkıp açıklama yapan TFF yetkilileri şimdi hepsi sus pus oldular nedense. Koskoca İtalyan devi Juventus düşürülmüş, marka değerini korumak isteyenler bu olay karşında gereken cezayı vermeli. Bana kalsa geriye dönük ne var ne yok ortaya çıkarılsın ucu kime dayanıyorsa herkes hakkettiği cezaları alsın.

Aziz Yıldırım şike yaptı diyerek Fenerbahçe'yi değil Göztepe'yi mi düşürcekler !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    doğru bir açıklama ama bizim şu an içinde bulunduğumuz durum için geçerli değil henüz.Zaten bu haber gündüz de konuşulmuştu bu başlık altında.

Şike tamamen ispatlandığında gerekeni TFF yapmazsa onlar yapacaklardır bu çok olağan bir şey zaten ama zaten TFF ya şimdi ya da mahkeme bittiğinde karar verecektir ve şike yapıldığını düşünerek karar verirse gerekeni de yapacaktır.O yüzden türk futbolunu bir tehlike beklemiyo.Aziz Yıldırım ve diğer suçlu olduğu iddia edilen kişileri kapsıyo.
    Daha nasıl ispatlansın diye bekliyorsunuz?Arkadaş bu o kadar kolay iş değil neyi nasıl ispat edecen cinayet yok ortada parmak izi falan tehşis edesin test yapıp ortaya çıkarasın.Ses kayıtları resimler vs var.

Kanıtlansın diyor herkez,daha ne olacak bende onu anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Daha nasıl ispatlansın diye bekliyorsunuz?Arkadaş bu o kadar kolay iş değil neyi nasıl ispat edecen cinayet yok ortada parmak izi falan tehşis edesin test yapıp ortaya çıkarasın.Ses kayıtları resimler vs var.

hani nerde ses kayıtları ve resimler? resim dediklerin o medyada çıkanlarsa öyle delil olmaz.Zaten konuyla alakalı alakasız herkes o fotoların maç yemeği olduğunu, siyah çanta dediklerininde bilet ve davetiye ile dolu olduğunu söyledi.

misal polis baskın yapsaydı o çantanın içinde para bulsaydı somut delil olsaydı.İçinde para olduğunu iddia ediyorsa bunu yapmalıydı.

-Ne yani şu ana kadar medyada gördüğümüz, duyduğumuz şeylere bakarak fenerbahçe küme düşürülmeli mi diyorsunuz siz? Bence üzgünüm ama o haberlerin %80i'de asparagasken çok beklersiniz gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi insanın hürriyeti söz konusu bir kulübün itibarı söz konusu milyonlarca taraftarın gururu söz konusu borsada kaybedilen milyarlar söz konusu verilen emeklerin elden gitmesi söz konusu.
    o yüzden umarım deliller tatmin edicidir bizde tatmin oluruk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

daha durun bakalım federasyon başkanı görmeden görüntüleri bizim nasıl haberimiz olsun. birkaç görüntü sızdı, burada da dahil birçok arkadaş tepki gösterdi, kamuoyunda da aynı şekilde. bunun üzerine görüntüleri, ses kayıtlarını açık etmek zor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçeli arkadaşlarım maalesef çok iyimserler bu kadar kişi hapse girmiş Aziz yıldırım sayamadım kaç kez hastahaneye kaldırıldı demekki öyle deliller varki adam habire fenalaşıyor zaman kısıtlı TFF'nin delilleri görüp karar vermesi gerekiyor 19 maçta şike var demedilermi Süper Lig'de diyelim 1 maçta şike var bu maçın Fenerbahçe'ye ait olma olasılığı %70'tir...Sivasspor-Eskişehir maçında şike olacak hali yok ya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor. Sonra adaletten etten püften bahsediyorlar...

Şansal Büyükağa nerelerde yahu sesi çıkmıyor. ''hatırlarsnız bu şampiyonluk analarının süt gibi helal demişti...''

Rıdvan Dilmeden ortalılarda yok. Hepsai safa yapttı. çıkıp konuşamıyorlar....

TFF den Yunus Eğemenoğlunuda görmek istiyoruz. Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. Şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...
    Nası çıksınlarki Fenerbahçe küme düşerse daha da çıkmazlar diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kamuoyuna uyarıYaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.

Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
    Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
    Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
    Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü şlerine gelmiyor. Sonra adletten etten püften bahsediyorlar...

Şansal Büyükağa nerelerde yahu sesi çıkmıyor. ''hatırlarsnız bu şampiyonluk analarının süt gibi helal demişti...''

TFF den Yunus eğemenoğlunu görmek istiyoruz. Kendisi sözde hukukcu.Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...

Su 2ci dalga olaylari felan deniliyor bence medya bolumu cikacak bu 2ci dalga, onda karsimiza cikabilir Sansal.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü şlerine gelmiyor. Sonra adletten etten püften bahsediyorlar...

TFF den Yunus eğemenoğlunu görmek istiyoruz. Kendisi sözde hukukcu.Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...
    Bnede bunu yazacakdım.Bursa'da olaylar olduğunda Şansal sürekli sersenişlrde bulunuyordu Bursa aleyhinde ama şimdi ortalarda yok.Lig tv her zamanki yanlı tavrını zaten olayın başından beri sergiliyor.

Yukarıda alıntı yapan arkadaşlar ben maedyada olan kanıtlardan değil emniyetin yaptığı açıklamadan yola çıkarak söyledim.Hem siz anlamadınız sanırım hala bu şike ve teşvik operasyonu öyle sizin şu olayı kabullenmenizi sağlayacak sağlam delil bulmak zor.Belkide bulmuştur emniyet tabi onuda bilemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben zaten rıdvan ı silmiş durumdayım nerde bu adam? demek iyi gün dostuymuş o da. eğer 2. dalga falan olmazsa zaten boşta kalır. daha öncede dedik ya: 19 maçta şike 1 futbolcuyla yapılmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sadri şener gözaltına alındı. ntvspor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sadri Şener gözaltında.Bakalım bu sefer ateş olmayan yerden duman çıkacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aha yine karışcak ortalık.Bugün ve yarın yeni isimler görücez demek oluyor bu.Bence en iyisi ligi kapatalım oynanmasın bu sene

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

trabzonspor'un sessizliği de az buçuk anlaşıldı..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adalı diyorlar da bi türlü bulamadım ntvsporda goal com'da yazmıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

haydi şimdi gelsin yorumlar....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya ve Serdar Kulbilge de gözaltına alınmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    trabzonspor'un sessizliği de az buçuk anlaşıldı..
    evet abi bencede öyle. yoksa o yaptıkları açıklamadan olduğunu sanmıyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eger bu gozaltilar da tutuklamaya sonuclanirsa, ligde takim kalmayacak

Mesaj Yetkileri