Aziz Yıldırım hapisten çıkınca o mu devam edecek başkanlığa ?
Aziz Yıldırım hapisten çıkınca o mu devam edecek başkanlığa ?
chemedya Ahmet Ercanlar (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)
Fenerbahce takimiyla ilgili bazi bilgiler verecegim. Lak tak sonuclarina gore cristian inanilmaz bir fiziksel yukselis icinde
Cristian'in ardindan Caner, onun ardindan da Alex gecen seneye gore en cok fiziksel yukselis gosteren oyuncular
Dia sanki gecen yilki adam degil. Tank gibi olmus. Su an lig baslasa Fenerbahce lige muthis performansla baslar
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu olaylardan sonra transfer olmaz zaten belki Yobo olur oda muamma.Eldeki oyunculardan max verim alması lazım Aykut hocanın,umarım Cristian artık bekleneni karşılar
ali koç başkanlığı istemiyormuş. nihat özdemir ismi ön plandaymış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Evet Ali Koç için şu an erken.İleride o da bu kulübün başkanlık koltuğuna oturacak bir isim,fakat şimdi değil.Bir başkanlık değişimi olacaksa Nihat Özdemir en mantıklı gelen isim bana göre.
Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.
Murat Ülker, Hamdi Akın'a hayır diyorsunuz. Nihat Özdemir'e evet. Bazı arkadaşlar bu bu insanlar için komplo yapıldı derken çok kulaktan dolma konuşuyorlar. Nihat Özdemir sizin size komplo yaptığını düşündüğünüz kesime gayet de yakın bir isim.
Murat Ülker ve Hamdi Akın hakkında bilgim yok.Aziz Yıldırımla ilişkileri falan bilmiyorum.Nihat Özdemiri bildiğim için yazdım
Ali Koç olmayacaksa eğer Sadettin Saran olmalı.Siz ne düşünürsünüz bilmem ama Saran'ın zamanı geldi de geçiyor bile.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Federasyonun bu kararı hoşuma gitmedi benim.. Şimdi 3 ay sonra küme düşürürlerse 1 yerine 2 yılımız gidecek.. Kötü günler bizi bekliyor..
onu yapamazlar.Zaten iddianame açıklandıktan sonra disiplin soruşturmasına başlanacaktır dendi.İddianameye bakar bakmaz karar vereceğiz denmedi,süreç bir kaç aydan çok daha uzun kısacası.Bir kaç yıl karar çıkmayacaktır.Bu konuda rahat olabiliriz,sezon ortasında küme düşürülme gibi bir durumumuz olmayacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.
Nihat Özdemir bana hiç öyle başkanlık görevinde olabilecek bir isimmiş gibi gelmiyor.Ali Koç cuk oturur mesela ama Nihat Özdemir'i yakıştıramıyorum ben.
‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’
Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumla ilgili asbaşkanlardan Abdullah Kiğılı’yı aradım. Kiğılı’ya “Başkan tutuklandı, yönetim olarak istifa etmek, olağanüstü kongre kararı almak gibi bir düşünceniz varmı?” diye sordum. Ve çok net bir yanıt aldım: “Hayır. 10 ay daha görevimizin başındayız.”
Asbaşkan Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe tüzüğüne göre başkan istifa etmeden yeni bir başkan seçilemeyeceğini, ancak başkanın hüküm giymesi halinde seçimin söz konusu olabileceğinin altını çizdi ve devam etti: “Fenerbahçe’de yönetim kurulu ayrı, başkan ayrı seçilir. Başkan istifa ederse, istifa mektubunu gönderirse, 30 gün içinde bir başkanlık seçimi yapılır. Biz yönetim kurulu olarak istifa etmediğimiz için yeni seçilecek başkan da 10 ay boyunca (2012 Mayıs’ındaki olağan kongreye kadar) bizimle çalışır. Dolayısıyla biz bir istifa kararı almayacağız.
‘BIRAKIP KAÇMAYIZ’
Varsayalım biz de istifa kararı aldık ve olağanüstü kongre yaptık. Bu durumda da yeni seçilecek başkan ve yönetimin görev süresi 10 aydır.Mayıs ayındaki olağan genel kurulda tekrar seçim yapılır. Ancak tüm bunlar bir yana böyle bir durumda bırakıp gidiyor, görevden kaçıyor imajı vermek istemiyoruz. Biz yönetim kurulu olarak çok daha fazla çalışarak, gecemizi gündüzümüze katarak önümüzdeki
10 ayı en iyi şekilde tamamlayacağız. Bu taraftar buna layık. Haftasonu başkanın durumu ortaya çıkınca Feneriumları biraz gezeyim, çalışanlara moral vereyim istedim. Daha 1 hafta önce “İğne bile satılmıyor” dediğim Feneriumlarda inanılmaz bir satış patlaması yaşandı. Geçen yılın aynı dönemiyle kıyaslama yaptık. Ve satışların yüzde 100 arttığını gördük. Üstelik herhangi bir ürüne özel bir talep de yok. Taraftar ‘Kulübüme destek olmalıyım’ düşüncesiyle Feneriumları doldurmuş. Bu tabloyu görünce gözlerim yaşardı. Bazı arkadaşlarla birlikte ağladık. Takımına böyle destek çıkan bir taraftarın olduğu yerde biz de bırakıp kaçmayız.”
Serdar Ali Çelikler/Habertürk
Fenerbahçe Cumhuriyeti
borsadan kaybettiğimizi karşılar umarım‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’
Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.
Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil![]()
Zaten Nihat Özdemir gerek normal iş hayatında gerekse Fenerbahçede bulunduğu dönemde kendini önplana atan bir isim değil pek görünmemeye çalışır.Kirli olup olmadığına dair net bir bilgim yok senin varsa paylaş ancak fazlasıyla kirli biri yerine fazlasıyla güçlü biri diye yazarsak daha doğru olacak gibi.
Zaten işlerinden dolayı önümüzdeki sene sonunda görevinden ayrılacaktı,başkanlık yapmayı isteyen biri olduğunu düşünmüyorum ancak zor durumda bu görevi mecburen üstlenecektir.Söylentiler Mayısa kadar onun başkan olacağına dair,daha sonrası muamma.
başkan değişecekse aziz yıldırım'ın yanımızda olabileceği bir başkan olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.