Sayfa 22 / 447 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım hapisten çıkınca o mu devam edecek başkanlığa ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Şikeye karışanlar ömür boyu men cezası alır. Zaten dava daha başlamadı, çok uzun sürecek. Ak/kara tam olarak orada belli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

chemedya Ahmet Ercanlar (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)

Fenerbahce takimiyla ilgili bazi bilgiler verecegim. Lak tak sonuclarina gore cristian inanilmaz bir fiziksel yukselis icinde

Cristian'in ardindan Caner, onun ardindan da Alex gecen seneye gore en cok fiziksel yukselis gosteren oyuncular

Dia sanki gecen yilki adam degil. Tank gibi olmus. Su an lig baslasa Fenerbahce lige muthis performansla baslar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu olaylardan sonra transfer olmaz zaten belki Yobo olur oda muamma.Eldeki oyunculardan max verim alması lazım Aykut hocanın,umarım Cristian artık bekleneni karşılar

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Tüzüğe göre üst üste 3 kere genel kurula mazeretsiz bir şekilde katılmassa üyeliği düşüyor.Fakat hapiste olduğu için başkanlığı devam edecektir.Yalnız yine de Fenerbahçe'yi başkansız bırakmak istemeyip istifa da edebilir.Kesin birşey söylemek zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ali koç gibi isimler varken kimlerin adı geçiyor umarım uydurmadır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ali koç başkanlığı istemiyormuş. nihat özdemir ismi ön plandaymış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ali koç gibi isimler varken kimlerin adı geçiyor umarım uydurmadır
    Bnde birkaç garip isim duydum umarım dediğin gibi uydurmadır.

Ali Koç ailesinden dolayı başkan olmaya yanaşmıyor,bildiğim kadarıyla Koç ailesi daha erken diyormuş
    godamanları yani

Evet Ali Koç için şu an erken.İleride o da bu kulübün başkanlık koltuğuna oturacak bir isim,fakat şimdi değil.Bir başkanlık değişimi olacaksa Nihat Özdemir en mantıklı gelen isim bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saadettin saran

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.
    Ben Nihat Özdemir'de lider vasfı göremiyorum açıkçası. Mevcut yönetimde kim de var dersen, hiç kimsede göremiyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben Nihat Özdemir'de lider vasfı göremiyorum açıkçası. Mevcut yönetimde kim de var dersen, hiç kimsede göremiyorum.
    Bende dediğin gibi düşünüyordum taaki borsacı amcam birgün Nihat Özdemiri anlatana kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat Ülker, Hamdi Akın'a hayır diyorsunuz. Nihat Özdemir'e evet. Bazı arkadaşlar bu bu insanlar için komplo yapıldı derken çok kulaktan dolma konuşuyorlar. Nihat Özdemir sizin size komplo yaptığını düşündüğünüz kesime gayet de yakın bir isim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Murat Ülker ve Hamdi Akın hakkında bilgim yok.Aziz Yıldırımla ilişkileri falan bilmiyorum.Nihat Özdemiri bildiğim için yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ali Koç olmayacaksa eğer Sadettin Saran olmalı.Siz ne düşünürsünüz bilmem ama Saran'ın zamanı geldi de geçiyor bile.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Federasyonun bu kararı hoşuma gitmedi benim.. Şimdi 3 ay sonra küme düşürürlerse 1 yerine 2 yılımız gidecek.. Kötü günler bizi bekliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Federasyonun bu kararı hoşuma gitmedi benim.. Şimdi 3 ay sonra küme düşürürlerse 1 yerine 2 yılımız gidecek.. Kötü günler bizi bekliyor..
    onu yapamazlar.Zaten iddianame açıklandıktan sonra disiplin soruşturmasına başlanacaktır dendi.İddianameye bakar bakmaz karar vereceğiz denmedi,süreç bir kaç aydan çok daha uzun kısacası.Bir kaç yıl karar çıkmayacaktır.Bu konuda rahat olabiliriz,sezon ortasında küme düşürülme gibi bir durumumuz olmayacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by sananes View Post
    onu yapamazlar.Zaten iddianame açıklandıktan sonra disiplin soruşturmasına başlanacaktır dendi.İddianameye bakar bakmaz karar vereceğiz denmedi,süreç bir kaç aydan çok daha uzun kısacası.Bir kaç yıl karar çıkmayacaktır.Bu konuda rahat olabiliriz,sezon ortasında küme düşürülme gibi bir durumumuz olmayacaktır.
    Bir kaç yıl sonra mı küme düşürüleceğiz suçlu bulunursak? Fatal Error

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bir kaç yıl sonra mı küme düşürüleceğiz suçlu bulunursak? Fatal Error
    o zaman şöyle yazıyım suçlu değiliz rahat ol

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yapma etme ya. niye küme düşürülceğimize bu kadar kesin bakıyorsunuz ya
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.
    Ben Sadettin Saran ile ilgili hiç olumlu şeyler düşünmüyorum maalesef.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nihat Özdemir bana hiç öyle başkanlık görevinde olabilecek bir isimmiş gibi gelmiyor.Ali Koç cuk oturur mesela ama Nihat Özdemir'i yakıştıramıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’

Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumla ilgili asbaşkanlardan Abdullah Kiğılı’yı aradım. Kiğılı’ya “Başkan tutuklandı, yönetim olarak istifa etmek, olağanüstü kongre kararı almak gibi bir düşünceniz varmı?” diye sordum. Ve çok net bir yanıt aldım: “Hayır. 10 ay daha görevimizin başındayız.”

Asbaşkan Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe tüzüğüne göre başkan istifa etmeden yeni bir başkan seçilemeyeceğini, ancak başkanın hüküm giymesi halinde seçimin söz konusu olabileceğinin altını çizdi ve devam etti: “Fenerbahçe’de yönetim kurulu ayrı, başkan ayrı seçilir. Başkan istifa ederse, istifa mektubunu gönderirse, 30 gün içinde bir başkanlık seçimi yapılır. Biz yönetim kurulu olarak istifa etmediğimiz için yeni seçilecek başkan da 10 ay boyunca (2012 Mayıs’ındaki olağan kongreye kadar) bizimle çalışır. Dolayısıyla biz bir istifa kararı almayacağız.

‘BIRAKIP KAÇMAYIZ’

Varsayalım biz de istifa kararı aldık ve olağanüstü kongre yaptık. Bu durumda da yeni seçilecek başkan ve yönetimin görev süresi 10 aydır.Mayıs ayındaki olağan genel kurulda tekrar seçim yapılır. Ancak tüm bunlar bir yana böyle bir durumda bırakıp gidiyor, görevden kaçıyor imajı vermek istemiyoruz. Biz yönetim kurulu olarak çok daha fazla çalışarak, gecemizi gündüzümüze katarak önümüzdeki

10 ayı en iyi şekilde tamamlayacağız. Bu taraftar buna layık. Haftasonu başkanın durumu ortaya çıkınca Feneriumları biraz gezeyim, çalışanlara moral vereyim istedim. Daha 1 hafta önce “İğne bile satılmıyor” dediğim Feneriumlarda inanılmaz bir satış patlaması yaşandı. Geçen yılın aynı dönemiyle kıyaslama yaptık. Ve satışların yüzde 100 arttığını gördük. Üstelik herhangi bir ürüne özel bir talep de yok. Taraftar ‘Kulübüme destek olmalıyım’ düşüncesiyle Feneriumları doldurmuş. Bu tabloyu görünce gözlerim yaşardı. Bazı arkadaşlarla birlikte ağladık. Takımına böyle destek çıkan bir taraftarın olduğu yerde biz de bırakıp kaçmayız.”

Serdar Ali Çelikler/Habertürk
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’
    borsadan kaybettiğimizi karşılar umarım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.

Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.

Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil
    Aziz Yıldırım yerine geliyosa daha temiz biri gelsin başkan olarak. Nihat Özdemir fazlasıyla kirli biri.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Aziz Yıldırım yerine geliyosa daha temiz biri gelsin başkan olarak. Nihat Özdemir fazlasıyla kirli biri.
    Zaten Nihat Özdemir gerek normal iş hayatında gerekse Fenerbahçede bulunduğu dönemde kendini önplana atan bir isim değil pek görünmemeye çalışır.Kirli olup olmadığına dair net bir bilgim yok senin varsa paylaş ancak fazlasıyla kirli biri yerine fazlasıyla güçlü biri diye yazarsak daha doğru olacak gibi.

Zaten işlerinden dolayı önümüzdeki sene sonunda görevinden ayrılacaktı,başkanlık yapmayı isteyen biri olduğunu düşünmüyorum ancak zor durumda bu görevi mecburen üstlenecektir.Söylentiler Mayısa kadar onun başkan olacağına dair,daha sonrası muamma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

başkan değişecekse aziz yıldırım'ın yanımızda olabileceği bir başkan olsun.

Mesaj Yetkileri