Sayfa 77 / 483 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Renkdaşlarım sakin olun lütfen.Günlerdir suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzduru savunduk yine öyle yapalım. Sadri Şener belkide savcıdan sonra direkt serbest kalacak bu bile belli değil ki oldu da azizm yıldırım gibi tutuklandı, bu bize hiç bir şey ifade etmez.Yargılama süreci bitmeden kimseyi suçlu ilan edemeyiz.Her ne kadar günlerdir bize aynı şeyler yapılarak sinirlerimiz alt üst edilmiş olsa da.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.
    Yanlış düşünüyorsun. Aziz Yıldırım alındığında Trabzonspor Kulübü de arandı, Serdal Adalı'nın ofisi de. Teknik takip aylardır sürüyormuş. Ortada birşey varsa, Sadri Şener veya Serdal Adalı da belgeleri yok etmeye kalktıysa/ettiyse, delil karartmadan ekstra ceza yerler. Ne emniyet ne savcılık Fenerbahçelilerin gönlünü almaya çalışmakla vakit geçirmez. Sadri Şener'le Serdal Adalı iskele babası mı da Fenerbahçeliler'in gönlünü almak için bu adamları maşa yapsınlar?

Şu sözümü üzerinize alınmayın genele söylüyorum. Bu ülkede Fenerbahçe aleyhine işleyen herşeye, herkese "Fenerbahçe Düşmanı" etiketini yapıştırmayın. Antipatik ve komik oluyor ziyadesiyle. Hatasız kul olmaz. Aziz Yıldırım da hata yapabilir, taraftar da. Önceden yazdığımı tekrar yazıyorum emniyetin bu adamları içeri aldıktan sonra "pardon" deme şansı yoktur. Koskoca camiayı temsil eden isimler bunlar. Seni-beni içeri alır gibi alamazlar. Orgeneraller içeride diyorsunuz, orgeneraller içeri alındığında kim yürüyüş yaptı? Kim böylesine organizasyonlar yaptı? Sadece 50ye yakın içeri alınanların yakınları Beşiktaş'ta trafiği kapatıp ufak çaplı protesto yaptılar o kadar. Belki de çoğunuzun bundan haberi dahi yok. Anlatmak istediğim bu adamları içeri aldığınızda rahatsız edebileceğiniz kitle. Orgeneraller "pardon" denip salınsa, karşı dava açılır ama yakınları da kendileri de "yarabbi şükür" derler, çok da üzerine gitmezler. Aziz Yıldırım'ı hele bir salsınlar bakalım "pardon" deyip o zaman neler oluyor görelim. Türkiye'deki bütün Fenerbahçeliler Adliye Sarayı'ndan o savcıyı da mahkeme heyetini de alır, emniyete girer emniyet müdürünü de alır denize dökerler. Barınamaz o adamlar Türkiye'de.

Uzun lafın kısası; Fenerbahçeli olmayanların sabretmesi gerektiği kadar Fenerbahçeliler de sabretmeli net konuşmak için. Ama görünen köy kılavuz istemez. Bu ülkenin gerçeklerini, sistemini masaya yatırdığınız zaman, herşey daha netleşecektir. Bu konunun başından beri sağduyulu olduğumu da konuyu takip edenler bilirler zaten. Ama bana da Fenerbahçe düşmanı diyenler çıkacaktır. Başım gözüm üstüne.
    Last edited by Revolution : 11.Temmuz.2011 at 13:54 Reason: ekleme, yazım yanlışı düzeltme

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon'da bir gözaltı daha!

Futbolda teşvik ve şike iddialarına yönelik devam eden operasyonlarda Trabzon'da kimliği açıklanmayan bir şahıs gözaltına alındı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamı Zeki M, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzon'da gözaltına alınan ve ilk etapta adı açıklanmayan iş adamı Zeki M, evinde yapılan aramanın ardından Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Özel güvenlik şirketi bulunan Zeki M'nin, Trabzonspor'un bazı kuruluşların özel güvenlik işlerini yürüttüğü öğrenildi.

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dalga yeni başlıyor bence bunun sonucunda her şey meydana çıkacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşların yorumlarını beğeniyle takip ediyorum.Polis kötü, savcılık kötü, siyasettekiler kötü, medya kötü, diğer takımlar kötü, o kötü bu kötü ama Fenerbahçe temiz.
    yada şöyle söyleyelim fenerbahçe pislik içinde diğer kulüpler tertemiz zemzem suyuyla yıkanmış

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Elde bazı deliller varsa, bu deliller kişilerin tutuklanmasına yetmiyorsa, bu o kişinin yasal olarak suçsuz olduğunu gösterebilir ama vicdanen suçu yine büyük olacaktır. Yasalar cansızdır ama duygularımız canlı, o yüzden bu olayda adı geçen ve kendisi hakkında somut deliller bulunan hiç kimse artık futbol içine girememeli, bunların futbol ile bütün bağlantıları kesilmelidir. Aksi halde toplumun vicdanında bir yara olarak kalacaktır.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yada şöyle söyleyelim fenerbahçe pislik içinde diğer kulüpler tertemiz zemzem suyuyla yıkanmış
    Onu kastetmedim.Objektif düşünemiyorlar sadece.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.

Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.

Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.

Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Topuk Yaylasında Galatasaray'lı birkaç taraftar Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte takıma destek veriyorlar.

Yaşanan süreçte hiçbir gsli arkadaşımın dalga geçtiğini görmedim,aksine onlarında yüzünde bir tedirginlik,şaşknlık var bunlar güzel şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Topuk Yaylasında Galatasaray'lı birkaç taraftar Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte takıma destek veriyorlar.

Yaşanan süreçte hiçbir gsli arkadaşımın dalga geçtiğini görmedim,aksine onlarında yüzünde bir tedirginlik,şaşknlık var bunlar güzel şeyler.
    arkadaş çevrenle gurur duyabilirsin benim çevrem nedense öyle değil
    ama ben kendi takımımla dalga geçtiğim için onların dalga geçmesi bir şey ifade etmiyor benim için

http://www.facebook.com/CimbomSayfasi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    arkadaş çevrenle gurur duyabilirsin benim çevrem nedense öyle değil
    ama ben kendi takımımla dalga geçtiğim için onların dalga geçmesi bir şey ifade etmiyor benim için

http://www.facebook.com/CimbomSayfasi
    Cemal Nalga olayında Fenerbahçeliler sağduyunun s'sini göstermedi. Facebook'ta kart cezalısı Milan Baros'un Gökhan Zan formasıyla saha çıkacağı öğrenildi diye birşey vardı herkes paylaşıyordu. Herkesten aynı sağduyuyu beklemeniz hayalcilik. Dalga geçen çok insan olacak, sağduyululardan kat kat fazla hem de. Dünya'nın neresine giderseniz gidin bu böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Cemal Nalga olayında Fenerbahçeliler sağduyunun s'sini göstermedi. Facebook'ta kart cezalısı Milan Baros'un Gökhan Zan formasıyla saha çıkacağı öğrenildi diye birşey vardı herkes paylaşıyordu. Herkesten aynı sağduyuyu beklemeniz hayalcilik. Dalga geçen çok insan olacak, sağduyululardan kat kat fazla hem de. Dünya'nın neresine giderseniz gidin bu böyle.
    aynı şeyi söylüyoruz zaten yani problem yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu olmadı bu. E şmdi Trabzonspor başkanı da gözaltında. Bursaspor'u da kutlayacaklar mı acaba?

Last edited by ForsakeN : 11.Temmuz.2011 at 15:13

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çarşı adlı grup kendine göre şampiyonu Trabzon yapmış olabilir ciddiye alınacak bir durum değil.Herkez kendi işine bakmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

işler çok farklı boyut kazandı. ben tff nin bir şeye karışacağını sanmıyorum. mahkeme kararını bekleyecektir. feneri düşürür ve ts'yi şampiyon ilan edemez şu durumda. tff'nin kararını şu durumda kestirmek zor değil bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.
    Aynen abi yaptıysa çeksinler cezalarını her kim olursa olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beyler konuyla alakasız muhabbetler olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bende Hayrettin abi gibi dusunuyor ve katiliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

TFF şuanda herşey kaldığı yerden devam demeli ki öyle diyecektir.

Yargının sonucu beklenmeli buda uzun bir süreç demek.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor başkanı tutuklandı da bizim mi haberimiz yok...Serbest bırakılmayacağı ne malum Özgeneri bile almışlar sadece ifade alabilirler...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sadri Şener esprilerini polis sorgusunda yapmaz umarım

Birkaç yerde,kara para aklama ve tehdit yüzünden alındı diye okudum.Bazı gazteciler öyle mi ne söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener de tutuklama istemiyle savcılığa sevk edilirse, iş içinden çıkılmaz hale gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kimi yerde Özgener'in kendisinin emniyete gelip ifade vermek istediği yazıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonluk Bursa'ya kalır

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/03/gnd114.html

İçeri alınan iş adamıyla ilgili bir haber.Bu adam kulüple alakalı değil.Olgun Pekerle alakalı sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek

AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPTI DİYE FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ !

O nasıl oluyor ya. Başkan yapsın asbaşkan yardımcı herhangi biri yapsın yine küme düşüyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zaten pek bir değeri olmayan borsa kagıtlar bugün %15 düşüşteymiş oh ohhh.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şampiyonluk Bursa'ya kalır
    Şampiyonluk Trabzona kalmazsa lig tescil edilmez Bursaya falan kalmaz yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

işin garibi bursanın 1-2 mmaçıda şüpheli antepe flan gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    SON DAKİKA: Eski MHK başkanı Ufuk Özerten Bodrum'da gözaltına alındı.

_____

Bir sonraki dalga futbolcu veya hakemlere olabilir.

Mesaj Yetkileri