TFF bugün karar vermeyeceğini açıkladı.
TFF bugün karar vermeyeceğini açıkladı.
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Besiktas yoneticisi Serdar Adali, ifadesi alinmak üzere İstanbul'a cagrildi.
SON DAKIKA - Besiktas yoneticisi Serdar Adali, ifadesi alinmak üzere İstanbul'a cagrildi.
Bu kadar iddaanın arasında 4 büyük takımdan sadece Galatasaray'ın adının geçmemesi şahsen beni sevindiriyor ama bu büyük kuluplerin adının geçmesi ise üzüyor.Umarım akda karada ortaya çıkar ve Türk Futbolu kurtulur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=95157
Sadri başkanın avukatından.
Valla topluca Bank Asya ile Spor Toto Süper ligdekiler degisicek sanırım![]()
Daha öncede yazmıştım Beşiktaş olaylarla alakamız olduğunu zannetmiyorum. Belki de Korcan ile ilgili çağırmış olabilirler diye düşündür Adalı'yı. Ama yinede adımızın geçmesi bir şüphenin olması hoş bir şey değil.
Neyse en kötü Demiören'den kurtuluruz![]()
Aslında Galatasaray da şike yaptı 18. olacakken yukarıya çıktı.![]()
Helal olsun Galatasaray taraftarına.
![]()
Serdal Adalı için yakalama emri veya gözaltı kararı yok.
Büyük ihtimalle sadece ifadesine başvurulup gönderilecek.
Şahsen ben çok rahadım Serdal Adalı ve Beşiktaş'ın temiz çıkacağına adım gibi eminim(tıpkı fenerbahçeli arkadaşların kendi takımları ve başkanlarında olduğu gibi).
Bu arada bu kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yaptiklari yanlislar var ise cekelim cezasiniTurk futbolu kazansin, takimlar degil.
Başında sonuna tüm fenerbahçelilerin yorumlarını okuyun %80in dile getirmeye çalıştığı senin yazdığının aynısı. Tek farkı aziz başkana yapılan insanlık dışı olayın tepki görmesi.
Sadri başkan sanırım 5 saatten fazladır sorguda yanılıyor muyum?
Ve tek bir görüntü tek bir haber bile yok. İşte olması gereken buydu. Şimdi bir de Aziz Başkan'ın gözaltı zamanlarını düşünün.
Cavcav'ın açıklamasından anladığım kadarıyla:Kulüpler başta Fenerbahçe olmak üzere adı geçen kulüplerin küme düşmesini istemiyorlar.Fakat buna rağmen - puanla başlatmak gibi bir öneri getirmiş olabilirler federasyona.
bende öyle anladım ama bu kararda ne kadar etkili olacak derseniz etkili olacağını sanmıyorum
daha önce de dediğimiz gibi - puanı kesinlikle kabul etmemeliyiz. varsa şike düşürsünler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yildirimdaki suclamalar ayri br boyutta. Tabi haliyle Turkiyenin en buyuk klubunun baskani ve son sampiyonun baskani.
Ha bide Aziz Yildirim yaptiysa o ceksin, Fenerbahce onun cezasini cekmesin dusunceleride vardi. Sonra Aziz Yildirima destek cikilanlarda vardi.
Bilmiyorum yaslari kac yas bu adamlarin ama bence polis sabahin 6 sinda her 2 dalgadada bu adamlari almasi ilgincti. Ki aliyorsan beraber alda medya 1 hafta ortaligi gersin 2 ci haftaya durulsun heryer. Tam sular durulcak derken bide buAslinda iyide oldu, suclu succuz Fenerli arkadaslar onlara yapilanlari bizim sebep oldugumuzu dusunuyordu sanki.
hiçbirşey çıkmaz 2. dalgadan.
(/s)
Ben en cok Senol Gunesi cileden cikartan Hurriyet gazetesini merak ediyorum![]()
Ben en çok Fotospor'u merak ediyorum![]()
Bence de, Aziz yıldırım tutuklandı çünkü yurt dışına kaçma, delil karartma gibi şeylere önlem alınmak istendi. Suçlu bulunduğu için tutuklanmadı. Eh 1 haftadır suçlu bile olanlar delil melil bırakmamıştır ortada. Emniyetteki her şeyide temizlemişlerdir. Dışarı bu kadar rahat bilgi sızan bir emniyetin içine sızmakta bir o kadar kolaydır.
İlk operasyon sürecinde yaşananlar, maruz kalınanlar standartlar dışında, rutin olmayan eylemler olduğu için aynı şeyleri ya da benzerlerini beklememek gerekir. O zaman öyle yapılmıştı, şimdi niye aynısı yapılmıyor yanlış bir düşünce olacaktır. O zaman yapılan yanlıştı, hukuksuzdu. Bir daha yanlış ya da hukuka aykırı bir eylem tekrarlanmaz umarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...