Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 232 sonuç

Konu: Gençlerbirliği Transfer Haberleri | Hopf, Spellman

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Crystal Palace Mile Jedinak ile anlaştı. http://www.cpfc.co.uk/page/News/0,,1...390328,00.html

Tum çok gereksiz bir transfer olmuş bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by vego View Post
    Crystal Palace Mile Jedinak ile anlaştı. http://www.cpfc.co.uk/page/News/0,,1...390328,00.html
    Jedinak'ı ben çok beğeniyorum. Bir önceki sezon Antalyaspor'da çok etkiliydi. O yüzden sempatim de var. Keşke ligimizde kalsaydı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Jedinak, Skoko'nun izinden gidiyor. Ligimize renk katan adamlardan birisiydi.

Tum içinde çok olumluyum ben. Zec'e partner olacak, rakibi yoracak bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tum alternatif açısından fena olmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    TRANSFER: Gençlerbirliği, Bundesliga 3. Lig takımlarından VfR Aalen’de forma giyen Aytaç Sulu ile anlaşmaya vardı.

Aytaç Sulu nihayet geldi demek ki Türkiye'ye.Çoğu fm serisinde alt lig takımlarında sürekli transferini yaptığım bir oyuncuydu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilhan cavcav yada scoutlari fm oynuyor galiba :F

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gökhan Tokgöz yeniden G.Birliği'nde
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, eski kalecisi Gökhan Tokgöz ile yeniden anlaşmaya vardı.

29 Temmuz 2011 Cuma - 16:21
    AA

Gençlerbirliği, eski kalecisi Gökhan Tokgöz ile yeniden anlaştı.

Alınan bilgiye göre teknik direktör Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda kaleci arayışlarını sürdüren kırmızı siyahlı kulüp yöneticileri, eski kalecileri Gökhan Tokgöz ile anlaşmaya vardı.

Profesyonel futbol kariyerine Boluspor'da başlayan, 1979 doğumlu Gökhan Tokgöz, Yimpaş Yozgatspor'dan sonra 2002 yılında Gençlerbirliği'ne transfer oldu.

2009-2010 sezonunda Ankaraspor forması giyen Tokgöz, mavi beyazlı takımın küme düşürülmesi üzerine Diyarbakırspor'a gitti. Diyarbakırspor'dan geçen sezon kalesini koruduğu Konyaspor'a transfer olan Gökhan Tokgöz, milli takımlar formasıyla 21 karşılaşmada görev aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gökhan Tokgöz yalanlanmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ali Kuçik Gençlerbirliği'nde sorun oldu

2 Ağustos 2011 11:40 | NTV Spor ve Ajanslar
    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, genç oyuncunun bonservisinin elinde olduğunu, ancak bu saatten sonra gelse de almayacağını belirtti.

Gençlerbirliği'nin başarılı golcüsü Mustafa Pektemek'in Beşiktaş'a transferinde, siyah-beyazlılardan alınan Ali Kuçik, başkente uğramadı.

Transfer sırasında, para artı Ali Kuçik şeklinde anlaşma olmasına karşın genç oyuncu, Gençlerbirliği ile hiçbir çalışmaya katılmadı.

CAVCAV: ARTIK GELSE DE ALMAM
    Yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yapan kulüp başkanı İlhan Cavcav, genç oyuncunun bonservisinin elinde olduğunu, ancak bu saatten sonra gelse de almayacağını belirterek, ''Transfer sırasında Beşiktaş Kulübü Ali Kuçik'i de bize verdi. Kendisi şu ana kadar hiçbir antrenmanımıza katılmadı. Bu süreçten sonra gelse de zaten almam. Ancak bizler Beşiktaş Kulübü'ne bunun karşılığında 400 bin lira istediğimizi ilettik. Şu anda onlardan gelecek tavrı bekliyoruz'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Aydın Karabulut vol2...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bonservisiyle yollanacak bir golcü değil benim gözümde Ali Kuçik. Şayet transfer gerçekleşmezse biz alalım ve bir takıma kiralık yollayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ergün Teber, Gençlerbirliği'nde

20 Aralık 2011 16:58 | NTV Spor ve Ajanslar
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, İsveçli oyuncu Labinot Harbuzi ile yollarını ayırırken, Samsunspor forması giyen Ergün Teber'i renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
    Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki çalışma, yardımcı antrenörler Eric Hellomens ve Bülent Kayıtken ile kaleci antrenörü Levent Zorluer yönetiminde yapıldı. Çok neşeli geçen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanda, sakatlığı süren Özgür takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Sakatlığı devam eden Emre ve izin alarak Almanya'ya giden Serkan ise idmana katılmadı.
    Başkent ekibi oyuncuları, idmanın ilk bölümünde pas kontrol çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular, kaleciler Özkan, Ramazan ve Ferhat'ın koruduğu kaleye şut attı.
    Bu arada, teknik direktör Fuat Çapa'nın babasının rahatsızlığı nedeniyle Belçika'ya gittiği öğrenildi. Başarılı teknik adam, yarın dönerek, takımın idmanında yer alacak.
    Öte yandan, teknik kadronun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından futbolculara 3-4 gün izin vereceği öğrenildi.
    HARBUZİ GÖNDERİLDİ, ERGÜN TEBER ALINDI
    Gençlerbirliği, takımda sürekli sorun yaratan İsveçli oyuncu Labinot Harbuzi ile yollarını ayırdı.
    Kulüp yönetimi, Harbuzi ile bugün görüşüp, maaş alacağı olan ücreti kendisine ödeyerek, sözleşmesini fesih etti. Labinot Harbuzi'ye kulüp tarafından 67 bin 500 Euro ücret ödendiği öğrenildi.
    Başkent ekibi, devre arası transferlerine başlarken, ilk icraatını Samsunspor'dan Ergün Teber'i alarak gerçekleştirdi. Tecrübeli sol bek ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı bildirildi. Futbolcunun transferinde ödenen ücret ise açıklanmadı.

15. Default

Gençlerbirliği Ante Kulusic ile 2 yıllık sözleşme yenilemiş . Bunun yanında Beşiktaş'dan Onur Bayramoğlu , Mainz 05'den Deniz Yılmaz ve Honved'den Danilo Da Silva ile anlaştığı dedikoduları var .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Murat Duruer ve Onur Bayramoğlu hayırlı olsun.

Bana kalırsa kalabalık ortasahada Onur ve Murat forma şansı bulamaz. Muratı bekte kullanabilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen İsveç'te oynayan, Türk pasaportlu futbolcular Jimi Durmaz ve Mervan Çelik'i transfer ettiklerini söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kimmis o adamlar ne ara gs ve fb nin gündemine girmisler? basinin yazdigi her habere inansaydik biz oooo... anadolü kulüplerinin böyle adi sani duyulmamis oyuncu alip gs fb bjk de ilgileniyordu oyuncu bizi tercih etti laflarina doyduk artik.. sanirsin 7 yasinda cocugu kandiriyorlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kimmis o adamlar ne ara gs ve fb nin gündemine girmisler? basinin yazdigi her habere inansaydik biz oooo... anadolü kulüplerinin böyle adi sani duyulmamis oyuncu alip gs fb bjk de ilgileniyordu oyuncu bizi tercih etti laflarina doyduk artik.. sanirsin 7 yasinda cocugu kandiriyorlar..
    Mervan Çelik'in ismi G.Saray ile baya baya anılıyordu ama geçen sezonki transfer döneminde. Hatta, ismi üzerinden yorumlar, analizler bile yapılmıştı burada. Diğer futbolcuyu ben de tanımıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Mervan Çelik'in ismi G.Saray ile baya baya anılıyordu ama geçen sezonki transfer döneminde. Hatta, ismi üzerinden yorumlar, analizler bile yapılmıştı burada. Diğer futbolcuyu ben de tanımıyorum.
    ismi anilmasi baska bir olay, gs ve fb nin gündemindeydi diyorlar her ismi anilan oyuncu takimlarin gündeminde olmuyor maalesef basinin uydurmasida olabiliyor onun icin isminin anilmasi birsey ifade etmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İyi de bu 1-2 defa değil; günlerce, haftalarca yazılıp çizildi. Yoksa medyanın ne derece kolpa olduğunu ben de sizin kadar iyi biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dusko Tosici almislar Adamin gecmisi pek ic acici degil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir an bir ara Manu'da oynayan Tosic sandım,sonra onun Zoran Tosic olduğunu anımsadım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Gençlerbirliği Transfer Haberleri

Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Dejan Lekic'i almış Gençler

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26059

Bence çok iyi transfer hatta Galatasaray Lekic, Lamah, Nekounam üçlüsünü alsa keşke diye yazmıştım sezon sonunda. Biz fıldır fıldır yakışıklı golcü ararken helal olsun valla...

Geçen sezon 3-2'lik Barcelona maçında 2 gol atmıştı. La Liga özetlerinden izlediğim kadarıyla çok beğendim, hayırlı olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gençler'in bu politikası çok iyi işliyor beleşe alıyolar 5-6 Milyona satıyolar ne güzel valla...Tek sorunları hoca oluyor Fuat hoca aslında iyi gidiyor yollar ayrıldı mı bi bilgim yok ama ayrılmadıysa bu kadro Avrupaya oynayabilir...

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

auuuu adamlar turnayı gözünden vurmuş nasıl ikna etmişler şaştım kaldım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anlaşma 3 yıllık, bonservisi 1 milyon euro. Sol beke de Tosic'i almışlardı. İkisi de Sırbistan Milli takımının futbolcusu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gençlerbirliği, Malmö'nün Türk asıllı forveti Jimmy Durmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...medium=twitter

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Gençlerbirliği Cavcav'ın transfer stili ile devam ediyor

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri