Valla şu lig başlayana kadar her şey belirlenir umarım.Olaki ligin ortasında felan ceza verilirse hayır gelmez o ligden.Bana öyle geliyor ki lig bu sene baya bir sıkıntılı olucak.
Valla şu lig başlayana kadar her şey belirlenir umarım.Olaki ligin ortasında felan ceza verilirse hayır gelmez o ligden.Bana öyle geliyor ki lig bu sene baya bir sıkıntılı olucak.
TFF'nin klübü ne demektir yahu, TFF mi kurdu bu kulüpleri.TFF kaç yaşında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs. kaç yaşında?
Federasyonun verdiği karar bence doğruydu, sonuçta ellerinde delil vs. yok nasıl karar vereceklerdi; onlarda en mantıklısı böyle devam dediler.Doğru da yaptılar bence.Şu andan itibaren süreç hızlı işlemeli diyorum ama Türk yargı sistemi, sonrasında TFF karar süreci, temyiz vs. süreç bayağı uzayacak gibi duruyor.Karar geç alınsa bile tamamen uygulanmaya çalışılmalı.Küme düşenler düşsün, lig sıralamaları tekrar oluşturulsun; kazançlar tekrar dağıtılsın, haketmeyenlerden alınsın vs. Olabilidği kadar tabii ki...
M.Ali Aydınlar'ın başından beri zaten TFF başkanı olmasına karşıydım ve umduklarımda çıkıyor.Benimde kulübümün başkanıdır ne demektir.Belki çok masumane duygularla söylenmiş olabilir ama yanlış bir söylem şu gergin ortamda.Fenerbahçe'liler o kadar olay çıkardı, diğer takım taraftarlarıda TFF'yi protesto edip orda olay çıkarsa ne olacak?Fenerbahçe taraftarları takımlarının suçsuz olduğunu düşünüp aklanmasını istiyor, diğer takım taraftarlarıda suçlu olduğunu düşünüp cezasını çekmesini.Şu ortamda Fenerbahçe taraftarları hiç suçu olmayan gazeticileri darp edebiliyorken, diğer takım taraftarları gitsin TFF binasını mı bassın?Yanlış zamanda çok yanlış söylenmiş bir söz, hadi diyelim birkaç delil sundular iddaa ettiğiniz gibi tam emin olunamayacak deliller, emniyet dese biz delil sunduk karar TFF'nin; TFF aynen devfam dese n'olcak?TFF Fenerbahçe'nin yanında olacak; seyret cümbüşü...
@tribundergi Belçika'nın Genk kulübü Türkiye’deki şike operasyonları nedeniyle Ş.Ligi'ne kendilerinin alınması için UEFA'ya başvurdu(RT)
Aydınlar'ın Fenerbahçe'li olduğunu bilmeyen yok, benim de başkanımdır lafını TFF ile alakalandırmak bana ilginç geldi doğrusu. Neresinden bakarsam bakayım bence bu söylem talihsiz olmuş. Evet bütün kulüplerin desteğini aldı Aydınlar, doğrudur. Ancak bu durum açıklamayı haklı göstermez. Kaldı ki bu çokta önemli bir şey değil, hayati bir yanlış değil. Bugün çıkan kararı etkileyecek bir şey kesinlikle değil zira TFF padişahlık sistemi ile yönetilmiyor, ortada çok ciddi kesin deliller olsa isterse Aydınlar tribün amigosu kadar bağlı olsun Fenerbahçe'ye yine de gerekeni yapmak durumunda olacaktır.
Ne hallere düştük vay be!
Bu operasyon bu kadar geçe kalmamalıydı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Olaylarla alakalı yorum yapmak istemiyorum, yeterince midem bulandı zaten ve sadece nihai sonucu bekliyorum. Fakat, en başından bugüne kadar ki gelişmeleri takip ederek sadece şunu söylüyorum ki; umarım sezon içerisinde maçlardan ya da hakem hatalarından ötürü veyahut futbolcuların performanslarıyla alakalı bir kıvılcım yaşanmaz ve en ufak bir durumda iş çığrından çıkılacak bir hal almaz. Yoksa, gerçekten çok kötü bir sezon bizi bekliyor olabilir.
Last edited by footballer33 : 12.Temmuz.2011 at 04:04
Iyi liverpoolda , uefa'dan bi yer istesin![]()
İbrahim Akın Gözaltında. kaynak haber1903
Sadri şener olay yatışsın diye alındı bırakırlar bugün yarın
HUKUKÇULARIN YORUMU:
Maddi hata değilse bu bir skandaldır
-Prof. Dr. Metin Feyzioğlu (Ankara Barosu Başkanı): “Ben bunun maddi bir hatadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Aksini düşünmek bile istemem. Bu kabul edilemez bir skandal olur. Bu kişi yarın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurursa bu durumu kendisi lehine bir delil olarak kullanabilir. Hakimin tarafsızlığına da gölge düşer, hukuk adına kabul edilemez bir durumdur.”
- Avukat Doğukan Özdoğan: “Gözaltındaki bir şahıs hakkında mahkeme tutuklama kararı vermeden önce düzenlenen bir evrakta adres olarak cezaevinin gösterilmesi mümkün değildir. Çünkü henüz mahkemeye çıkarılmamış bir kişinin tutuklanıp tutuklanmayacağını kimse bilemez. Polisin bu şekilde bir öngörüde bulunması da mümkün değildir. Ben hata ile ya da moda deyimle ‘sehven’ yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Aksi takdirde ortada gerçekten anlaşılması mümkün olmayan bir durum var demektir. Yani polis gözaltına aldığı kişinin henüz savcılık ve mahkeme işlemleri başlamadan tutuklanacağını öngörebiliyorsa bu hukuk adına iyiye işaret değildir.”
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şimdi gazeteler bu resmi koysunlar Aziz Yıldırıma komplo diye başlık atsınlar sıkarsa....
Taraf Beşiktaş'ın şikesinin kanıtlandığını iddia etmiş
İbrahim akın ve iskenderde göz altına alınmmış.
Nevzat Şakar yoğun bakıma alınmış.
dediğimiz gibi hiçbir kulübe bir şey olmayacak bu dava sonunda(fener dahil). olan sadece Aziz Başkan'a olacak. inşallah itiraz kabul edilir de tutuksuz yargılanır.
bu arada taraf yine başlamış. bu gazetenin iyi bir ceza alması lazım ama nerdeee.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Taraf'a ceza vermezler hiçbir şekilde
Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu göz altına alınmış. (Kanaltürk)
Fb , Ts , Bjk küme düşürülsün hepimiz rahatlayalım (:
Sizde gelin Aygün ne olcak yani
Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. İfadeleri alınan 2 Beşiktaşlı savcılık kararıyla gözaltına alındı.
Yok abi böyle iyi![]()
Yine önemli isimler gözaltında bakalım ne sonuçlar çıkacak (:
biraz daha sabir bakalim iddaname"mi neyse bakalim o cikinca ne olacak bekleyip gorcez...
Yalnız lig böyle başlatılırsa ve atıyorum BJK, FB, TS, ES-ES, Sivas hepsi birlikte küme düşürülme veya puan silinme cezası alırsa lig duman olur. Eğer böyle bir ihtimal varsa -ki var- lig ertelensin.