ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.
ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.
Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil![]()
Zaten Nihat Özdemir gerek normal iş hayatında gerekse Fenerbahçede bulunduğu dönemde kendini önplana atan bir isim değil pek görünmemeye çalışır.Kirli olup olmadığına dair net bir bilgim yok senin varsa paylaş ancak fazlasıyla kirli biri yerine fazlasıyla güçlü biri diye yazarsak daha doğru olacak gibi.
Zaten işlerinden dolayı önümüzdeki sene sonunda görevinden ayrılacaktı,başkanlık yapmayı isteyen biri olduğunu düşünmüyorum ancak zor durumda bu görevi mecburen üstlenecektir.Söylentiler Mayısa kadar onun başkan olacağına dair,daha sonrası muamma.