Iguodala Takımda Kalmaya Karar Verdi

Miami serisinin 5.maçının ardından Andre Iguodala'ya şu soru soruldu: ''Gelecek sezonda bir Sixer olmaya devam edecekmisiniz?'' diye sorulduğunda Iguodala ''NBA'de olacağım'' diyerek bu soruya cevap vermek istemediğini belli etmişti.Draft günü geldiğinde takas olması en muhtemel isimlerden biri olarak görülüyordu Iguodala.

Fakat 7 yıllık Sixers veteranı takımdan ayrılmamasının pek fazla bir şey kaybettireceğini düşünmüyordu.

Iguodala ''Her ne olacaksa olsun,sezon bittiğinde ne yapacağamı açıklayacağım.Ve şunun bilinmesini isterim ki NBA'de oynamaktan çok mutluyum.Bu benim çocukluk hayalimdi ve gerçekleştirmeyi başardığım ve bağlandığım bir şeyden nasıl ayrılayım?Hayallerimi yaşamak bazen zor olduğu için karar vermekte ve kontrol etmekte güçlük çekebiliyorum.Burada olmaktan mutluyum ve sezon başladığında kendimi kadroda görmek istiyorum.Bizim için iyi bir geri dönüş olabileceğini düşünüyorum çünkü elimizde Elton Brand gibi tecrübeli bir oyuncu var,takımda genç yetenekler var ve bir serbest oyuncu alabileceğimizi düşünüyorum.Kısacası sonraki sezon ilginç olacak bence.'' dedi.

Iguodala hakkında bir kaç sezondur takas haberleri çıkıyor fakat o takımının onu takas etmeyeceğini düşündüğünü söyledi.
''Takas olmadığım için şaşırdığımı olduğunu söyleyemem,çünkü şaşırmadım.
Bunun olmayacağını da tahmin ediyordum''dedi Iguodala.

Kaynak : NBATrKy