1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Turksportal Challenge League 2011 | Ortak Kariyer

Hybrid View

Recep'i durdurmak zor olacak gibi. Ancak Adebayor transferine anlam veremedim. Forvetinde Nilmar ve Rossi var zaten Onun yerine sağ kanat alabilirdin bence.

Edit: Sayfayı refleshmeyi unutmuşum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Recep'i durdurmak zor olacak gibi. Ancak Adebayor transferine anlam veremedim. Forvetinde Nilmar ve Rossi var zaten Onun yerine sağ kanat alabilirdin bence.

Edit: Sayfayı refleshmeyi unutmuşum
    Kanatsız taktik kullanacağım için kanat transferi yapmadım.Adebayor ise ligde şampiyon olduğum sezonda 38 maçta 45-50 küsür gol atmıştı.O sezondan sonra kesinlikle vazgeçilmez oyuncum oldu.Menez de aynı şekilde o sezon takımımdaydı.Onu da forvet olarak transfer ettim.Turnuvada eğer gördüyseniz ; topa hakim olan taraf hep ben oluyorum.Topla oynama oranları neredeyse 70-30 'a kadar iniyor.Topla iyi oynayıp forvetlerle de iyi buluşturduk mu 10'da 10 yapmamız kaçınılmaz.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kadronun defans hattını yeterli gördüğüm için sistemime uygun hücum oyuncuları ile anlaşarak gücümüze güç kattık.Hedef şampiyonluk herkes iyi bakalım neler yapacağız

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Kanatsız taktik kullanacağım için kanat transferi yapmadım.Adebayor ise ligde şampiyon olduğum sezonda 38 maçta 45-50 küsür gol atmıştı.O sezondan sonra kesinlikle vazgeçilmez oyuncum oldu.Menez de aynı şekilde o sezon takımımdaydı.Onu da forvet olarak transfer ettim.Turnuvada eğer gördüyseniz ; topa hakim olan taraf hep ben oluyorum.Topla oynama oranları neredeyse 70-30 'a kadar iniyor.Topla iyi oynayıp forvetlerle de iyi buluşturduk mu 10'da 10 yapmamız kaçınılmaz.
    O zaman Cazorla'yı da kullanmayacaksın. Takas yap bari iyi para getirir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    O zaman Cazorla'yı da kullanmayacaksın. Takas yap bari iyi para getirir
    Cazorla da yeri gelecek forvet oynayacak.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Mesaj Yetkileri