Takım içinde böyle şakalaşmaların olması hayra alamet. Fatih Terim etkisi diye buna diyoruz işte![]()
Takım içinde böyle şakalaşmaların olması hayra alamet. Fatih Terim etkisi diye buna diyoruz işte![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pinomagician Juan Pablo Pino
Going to istambul !! CIMBOM hay fue hay fue
hay fue ne acabaküfür mü ediyor ne diyor
![]()
Dile bak anasını satayım![]()
Galatasaray, Avusturya kampını tamamlayıp İstanbul'a dönerken, yeni transferler performanslarıyla göz doldurdu.
Sarı-Kırmızılıların, Trabzonspor'dan transferi Selçuk İnan antrenmanlarda ve 45 dakika forma giydigi Unterhaching maçındaki futboluyla kampın yıldızı oldu.
Yeni transferlerden Ceyhun Gülselam ve Okan Derici gelecek için umut verirken, Elmander de kampa kısa süre önce katılmasına rağmen takıma çabuk uyum sağladı. İsveçli oyuncu sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
Atletico Madrid'ten transfer edilen Tomas Ujfalusi de savunmada güven verirken, Çek futbolcu teknik heyetten olumlu not aldı.
Kamp sonunda teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği isimler de netleşmeye başladı. Geçen sezonun ikinci yarısında Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen iki genç oyuncu Mehmet Batdal ve Musa Çağıran tecrübeli teknik adamdan geçer not alamadığı ifade edildi.
Bu iki ismin yanı sıra Mustafa Sarp da, Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramadı. Mustafa Sarp ile de yolların ayrılacağı belirtilirken, genç Serdar'ın da kiralanacağı öğrenildi.
Galatasaray'da bekleneni veremeyen bir başka isim de Pino oldu. Kolombiyalı futbolcunun da takımdan gönderileceği ifade edildi.
Öte yandan Galatasaray'ın yeni sezonda çok şey beklediği Selçuk İnan'ın performans uzmanı Adam Rochstein'la ayrı olarak çalıştığı belirtildi.
Rochstein'ın, Selçuk'u özel olarak fitness çalışmalarına tabii tuttuğu ifade edildi.
Galatasaray, İstanbul'da 2 gün izin yaptıktan sonra ikinci etap yurt dışı kamp çalışmaları için 18 Temmuz'da Almanya'ya gidecek. Sarı - Kırmızılılar, Almanya'da Hollanda Ligi ekiplerinden Twente ile İtalya'nın güçlü ekibi İnter'le hazırlık maçı yapacak.
Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte kamp raporu
Pino'yu severdim yahu.
Mustafa Sarp giderse küme düşmüşüz gibi üzülürümPino kalsa iyi olur, Selçuk İnan'dan da daha teknik bi Barış Özbek yaratacak galiba Fatih Hoca
Screw you guys, I'm goin' home
"Orta sahaya iki transfer..."
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, GS TV'ye verdiği röpörtajda birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Transferle de ilgili net konuşan Terim, orta sahaya iki oyuncu istediğini söyledi.
12 Temmuz 2011 Salı - 09:34
AA
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekipteki yeni döneminde takımına 1996 ve 2000 yılları arasında oluşan Galatasaraylılık ruhunu getirmeye çalıştığını ifade etti.
Avusturya kampında Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Terim, kamp döneminin bir anlamda yeni transferlerin tanışma, dayanışma, paylaşma kampı şeklinde geçtiğini anlatarak, yavaş yavaş istedikleri şeylerin kıpırdanmaya başladığını vurguladı.
Paylaşımın, arkadaşlığın başarıdaki en önemli faktörlerden birkaçı olduğunu vurgulayan Fatih Terim, "Bunlar olmazsa ekip olmaz. Başarı çok zor gelir. Bir noktaya bir hedefe odaklanmış bunun etrafında sıralanmış birbirine bağlı bir ekip olması lazım. Birbiri için yaşayan birbiri için düşünen bir ekip olması lazım. Öbür türlüsü başarımızı geciktirir veya gelmez. Daha açıkçası bizim bir 1996-2000'de bir Galatasaray ruhumuz vardı veya daha önce hep bahsedilen bir Galatasaray ruhu vardı. Benim bütün derdim niyetim onu getirebilmek. O Galatasararay ruhunu getirebilen veya getirmeye çalışan bir tavır sergilemeye çalışıyorum. Onu getirdiğimiz an futbolcular sahanın içine sahanın dışından hazırlanır. Tüm paydaşların birbiri için düşünmesi, yaşaması ve fedakarlık yapması gereken bir ortamdır takım. Galatasaray ailesi her türlü sevgiyi başarıyı, başarısızlığı paylaşırsa sorun yok. İşin temeli orada yatıyor" şeklinde konuştu.
Pino yerine Keita geri dönsün![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barış'da potansiyel var, Şenol hoca onu adam eder
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Selçuk'tan ben de çok şey bekliyorum. Arda Turan - Selçuk İnan ikilisi çok can yakacak bu sene. Eğer iki orta saha da alınırsa süper bir orta sahamız olur. Alınacak oyunculardan birinin sağ kanat diğerinin defansif orta saha olacağını düşünüyorum. Sarp'ın gidecek olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Dediğim gibi Pino'nun yerine sağ kanat alınacaktır diye düşünüyorum. Bana göre en başından Keita'yı satmak hataydı.
Benim aklım hala Gio'da asıl o dönsün.
Aysal'dan TFF'nin kararına eleştiri!
"Lig bir süre ertelenebilir!" Ünal Aysal'ın bu açıklamaları çok konuşulacağa benziyor. Aysal, şike soruşturmasıyla ilgili kararın uzatılmaması gerektiğini belirtti.
12 Temmuz 2011 Salı - 16:13
Sporx.com
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan çok konuşulacak bir çıkış. Aysal, şike soruşturmasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrını eleştirdi.
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
"Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.
Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.
Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.
Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü"
Pino'nun Kazım'dan iyi olmadığını düşündüğüm için gitmesini mantıklı bulurum. Ama gitmezse iyi bir yedek olabilir.
hay fue ne demek onu deyin hele![]()
Pinomagician Juan Pablo Pino
Airport http://yfrog.com/khzperuj
17 Temmuz Pazar günü saat 14.00 Taksim'de yürüyüş var . Yeşil sahalarda temiz kramponlar istiyoruz.
Gereksiz bir yürüyüş ve oldukça olay çıkar gibi. Hem daha ortada kanıtlanmış bir suç yok.
Arama yaptım ama yürüyüşe dair herhangi resmi bir açıklama bulamadım. Konuyla alakasız ama 17 Temmuz saat 14:00 Taksimde Şehitler için yürüyüş olacakmış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
13.07.2011 14:43
Büyük Birliktelik ile Yeni Zaferlere Yolculuk Başlıyor
Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Nike arasındaki büyük birliktelik 17 Temmuz 2011 Pazar günü saat 14:30’da Galatasaray Lisesi’nde yapılacak lansman ile başlayacak.
Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Profesyonel Futbol ve A2 Takımı oyuncularımızın da katılımı ile gerçekleştirilecek lansmanda yeni sezon forma, antrenman ekipmanları ve günlük kullanım için tasarlanan koleksiyonun tanıtımı futbolcularımız tarafından yapılacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
Formalar tanıtımdan 2 saat sonra store'larda.
Başarı geliyo bu sene.
Galatsaray R.Madridle S.Bernabau Kupasında Maç Yapacak Madridi Eleyip Kupayı İlk Defa Ülkemize getirirsiniz inşAllah orda Türkiye'yi temsil edeceksiniz sonuçta
Ben iki tane kaliteli orta saha gelirse uçabileceğimizi düşünüyorumBu sezondan umutluyum
Söylentilere göre bir kadro oluşturduğumda şöyle bir kadro kurulması taraftarıyım. (Azıcık hayal gücü var tabii
)
DM: Cambiasso
MC: Muntari - Selçuk İnan
AML: Arda Turan
AMR: Kazım
Cambiasso gelmez derseniz Lucho Gonzales gelebilir.
cambiasso gelirse muntariye gerek yok muntari gelirse cambiassoya gerek yok
4-4-2 oynucaz galiba
orta saha bole olcak galiba
Amr; Kazim
Aml: arda
DMc : cambiasso
Mc : Selcuk inan
Forvet ise transfer yapilcak diyorlar yapilmazsa eger baros - elmander ikilisi olcak stancu ise yedek forvet
sabrinin real madrid maçında gaza gelip mourinho nun gözüne girmesini bekliyorum![]()
Real maçından sonra görürüz zaten. Mou, Arda'yı çok beğendi, Sabri Ramos'u kesebilir falan filan![]()