1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: İlkel bir kabilenin ilk defa beyaz bir insan görmesi ve teknolojik aletle tanışması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kameradan korkmaması banada garip geldi aslında Ama bu video zamanında baya ünlü bir videoymuş. Ne tam kurgu diyebiliyorum ne tam gerçek

Bu arada o karınlarındaki şişkinliğin sebebi açlıktan oluyormuş. Bilimsel açıklamasını tam olarak bilmiyorum ama afrikada yaşayan aç insanların durumu hep o şekildeymiş. Bu da o insanların durumunu doğruluyor.

Saç kesimi konusu diğer videolar arasında vardı. Orda 1 tane berber abi var o kesiyordu hepsini
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kameradan korkmaması banada garip geldi aslında Ama bu video zamanında baya ünlü bir videoymuş. Ne tam kurgu diyebiliyorum ne tam gerçek

Bu arada o karınlarındaki şişkinliğin sebebi açlıktan oluyormuş. Bilimsel açıklamasını tam olarak bilmiyorum ama afrikada yaşayan aç insanların durumu hep o şekildeymiş. Bu da o insanların durumunu doğruluyor.

Saç kesimi konusu diğer videolar arasında vardı. Orda 1 tane berber abi var o kesiyordu hepsini

Evet kesim için keskin bir şeylerin lazım olması gerekmekte. Videoyu izlyince bıçağı garipsemeleri çok saçma. =)) Keskin aletlere aşina olmaları lazım bu insanların. Ok ve yay icadını yapabilmişler. Fakat insanın en büyük zaaflarından olan "merak" konusunu zihinlerinde hiç perçinlememişler galiba. =)) Başka yerlerde neler var hiç bakmamışlar. Kendi teknolojilerini yıllardır kurmamışlar. Bu videonun vermek istediği mesaj çok açık ama burada söylemek site kurallarına aykırı tabi ki.

Diyelim ki bu insanlar hiç medeniyetle karşılaşmamış olsunlar. Ki bunu da bir deneye bağlarım. Yıllar önce o insanların oraya deney amacıyla atıldığını düşünürüm. Diğer türlüsüne imkan vermem çok güç. Piramitler zamanında elektrik gücü kullanabilen insanın bu denli geride kalması mümkün mü ? Hadi diyelim mümkün. Bizlere tarih tarafından yutturulan. Taş devirleri, metal devirleri.. Bunlar ne olacak ? Bu insanlar ya bir kurgunun parçaları, ya da bir deneyin başka hiç bir açıklaması yok. Videoyu tekrar izleyip mekanın da neresi olduğunu öğrendiğimde yeni bulgular ile dönerim. =)

Mesaj Yetkileri