1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hala anlamış değilim. ne yapmalarını bekliyordunuz? gidip feneri düşürmelerini mi ? dava 2.dalga denilen şeyin yeni başladığı anda. ee ts ne olacak onun da yöneticileri içerde.. onları dinlemeden mi düşürecek yoksa yöneticileri içerde olmasına rağmen şampiyon mu ilan edecekler.

nedir bu fener düşmanlığı anlamış değilim.
    Last edited by di canio : 12.Temmuz.2011 at 22:37 Reason: Silinen mesajdan alıntı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    biri aynı kulüpler birliğine üye olan ve ortak karar aldıkları bir kulübün başkanı diğeri ise; bulunduğu ülkenin federasyonudur. daha kim olmaları gerekiyordu? tff'nin tek amacı feneri ligde tutmakmış evet evet federsayonun tek amacı feneri ligde tutmak. tff şu an sizden daha objektif.

hala anlamış değilim. ne yapmalarını bekliyordunuz? gidip feneri düşürmelerini mi ? dava 2.dalga denilen şeyin yeni başladığı anda. ee ts ne olacak onun da yöneticileri içerde.. onları dinlemeden mi düşürecek yoksa yöneticileri içerde olmasına rağmen şampiyon mu ilan edecekler.

nedir bu fener düşmanlığı anlamış değilim.
    Evet aynen öyle küme düşmesini bekliyoduk , öyle veya böyle bu dava sonucunda fener kesinlikle suçlu çıkcaktır ve dava 2-3 yıl uzarsa zaman aşımından bişey olmucak adım kadar eminim bu konuda . ayrıetten en azından dava sonuçlanana kadar liglerin tatil edilmesi avrupaya sadece soruşturmada adı geçmeyen g.antep bursa gibi kulüplerin gitmesi gerekmektedir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Evet aynen öyle küme düşmesini bekliyoduk , öyle veya böyle bu dava sonucunda fener kesinlikle suçlu çıkcaktır ve dava 2-3 yıl uzarsa zaman aşımından bişey olmucak adım kadar eminim bu konuda . ayrıetten en azından dava sonuçlanana kadar liglerin tatil edilmesi avrupaya sadece soruşturmada adı geçmeyen g.antep bursa gibi kulüplerin gitmesi gerekmektedir.
    suçlu çıkacaktır. diyorsun çıkmamıştır daha. ee adı geçiyor diye hepsini düşürelim o zaman nasıl olur. şaka mı bu ya adı geçenler düşsün diğerleri kalsın. zaten polisin ifadesini aldığı herkes kesin suçlu. hakimler, mahkemeler niye var ? süs olsun diye değildir heralde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sen F.Bahçeli olduğu için TFFnin olaylara yaklaşımını doğal karşılıyorsun ama bu süreçte verdikleri karar anormalin üstündedir. Bak spor hukuk enstitusu açıklama yapmış okudun mu bilmiyorum Süreç o şekilde işler TFFnin yaptığı açıklama gibi değil. İddaanameye gerek yok diyor. Delilleri verilmesi yeter diyorlar. TFF nin verdiği karar ligi daha kaos bir sürece götürmektedir. Ve ben bu tutuklamaların yapılmasının sonucunu sizler gibi doğal karşılamıyorum. Ayrıca şampiyon kim olmuş olacak umrumda değil. Fırsatta kollamıyorum. Adelet tecelli bu şekilde etmez. Lig düşürülmesi gereken takımlar açıklanmalı. EUFA umarım bu kondua iyi bir yaptırım uygular. Süreç yanlış işlemektedir. Kulup başkanlarını birlik çağrısı vererek bu sürece ortak olmuşlardır. Biz 2004 te yaşadığımız şike olaylarında kulupler birliği neredeydi,TFF neredeydi? Bunu bilen İbrahim Yazıcı diğer kulupler gibi yanlış bir duruş sergilemiştir. GS kendi içinde aldığı tepkilerle bence bu açıklamayı yaptılar. Ve çokta güzel bir açıklama oldu. TFF bastırmaya çalışıyor ama bu işin sonunda ne TFF kalır nede TÜrkiye Futbol Ligi... Umarım sürec buna göre ilerlemez. Yarın bir gün çıkıpta madde değişiklikleri yapmazlar..
    tff'nin günler önce bir açıklaması var elimizde delil de yok sadece duyum var diye. hangi delilden bahsediyorsun tff'nin elinde olmayanlardan mı ? Allah aşkına 2.dalga yeni başlamışken daha birilerinin sorgusuna yeni başlanmışken nasıl karar verilmesini bekliyorsunuz. yazı tura yaparak mı ?

Mesaj Yetkileri