1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    arkadaşlar türkçeden anlamıyor musunuz polis tffye delil vermemiş napcaktı federasyon başkanları içerde düşürelim mi diyecekti. bu konudaki tek suçlu gerçi bana göre suçlu değil ama polis ve savcılıktır. delilleri vermedikten sonra tff zanna uyarak karar veremez doğru karar alındı.

Valla ben Türkçe'den anlıyorum. Spor Enstitüsü'de çok net açıklamış. Bak ne denilmiş açıklamada;

Bu suretle Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş Ve Görevleri
    Hakkında Kanun’un 3/g; Futbol Disiplin Talimatı’nın 55.,74.,79.,80.84.,85.vd; Etik Kurulu
    Talimatı’nın 4/I,b vd. maddeleri ile sair mevzuat ışığında, iddianamenin hazırlanması, kabulü
    veya kovuşturma süreci beklenmeksizin, delillere ulaşmaya çalışmalı, elde edilen delilleri
    vicdani kanaatine göre değerlendirip hiç vakit geçirmeden ve derhal kararını açıklayarak
    2011-2012 futbol liglerini geleceği meçhul bir şekilde başlatmamalıdır.
    TFF’nin delillere ulaşma talebi, bir lütuf değil, Anayasa’nın 59. maddesi ile sahip olduğu
    yargılama yetkisinin engellenmemesi, geciktirilememesidir. Bu bakımdan TFF’yi, hakkını
    elde etmek için gerekli resmi girişimlerde bulunmaya davet ediyoruz.
    Yani TFF istediği takdirde Emniyet elindeki belgeleri vermek zorunda. Hukuk sürecinin işleyebilmesi için...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Valla ben Türkçe'den anlıyorum. Spor Enstitüsü'de çok net açıklamış. Bak ne denilmiş açıklamada;
    spor enstitüsü nedir? ne iş yapar? türk futbolundaki yeri, önemi nedir? bunu biliyor musunuz peki? ilk defa ne zaman böyle bir kurum olduğunu duydunuz?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    spor enstitüsü nedir? ne iş yapar? türk futbolundaki yeri, önemi nedir? bunu biliyor musunuz peki? ilk defa ne zaman böyle bir kurum olduğunu duydunuz?

Ya laf ebeliğini bırak Allah aşkına. Seni anlıyorum kulübün zor durumda. Benimde kulübüm zor durumda. Ama bir şey varsa bu temizlenmek zorunda anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bu. Şimdi öğrendim okuyunca. Mutlu oldun mu? Fenerbahçe aklandımı ben Spor Hukuku Enstitüsü'nü şimdi öğrenince?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Ya laf ebeliğini bırak Allah aşkına. Seni anlıyorum kulübün zor durumda. Benimde kulübüm zor durumda. Ama bir şey varsa bu temizlenmek zorunda anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bu. Şimdi öğrendim okuyunca. Mutlu oldun mu? Fenerbahçe aklandımı ben Spor Hukuku Enstitüsü'nü şimdi öğrenince?
    arkadaşım tek bir kez söyliycem anla ya da anlama.Ortada iddianame yok,deliller neler suçlamalar neler?kimse bilmiyor.medyada bi sürü haber çıktı nerdeyse hepsi patladı.

Federasyona delil göndermemiş kimse.Bak ben pislik temizlenmesin demiyorum tabiki temizlensin mümkünse hemen temizlensin ama %1 bile şüphe varsa suçsuzluğa dair kimse kimseyi küme düşüremez mahkeme sonuçlanmadan.

Mahkeme bitmeden %100 suçlu olunduğu ispat edilirse ne biliyim suç üstü anı kameraya alınmıştır falan hemen şimdi, şu dakikada düşelim.Ama sadece iddialar üzerine şu aşamada küme düşürmek gibi büyük bir kararı kimse veremez.

Üstelik dava büyüyor yeni yeni isimler tutuklandı ve daha sorgulanmaları bile yapılmadı, daha da büyüyecek gibi duruyor.

Bak ben yırtalım diye uğraşmıyorum.Ben suçlu olduğumuzun ispatlanmasını bekliyorum.Hepsi bu kadar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri