Sayfa 90 / 483 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
2,671 ile 2,700 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Var ya şu laf Aziz Yıldırım'a dense Fenerbahçeliler linç etmişti onu sanal alemde bile. Adamın şike yapıp sonra da kefaletle serbest bırakılacağına inanıyor musunuz? Hele bir durun bekleyin neyin kefaletiymiş bu.
    İyide ben suçu yoksa dedim şike yaptıysa demedim ki belli ki bir suçu var adamın,koyu olan yerle benim söylediğim arasında uzak bir bağlantı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@UEFAcom UEFA.com
    UEFA statement on Turkish clubs: UEFA has released a statement addressing the current match-fixin... http://d3w.io/plnLC9

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

http://www.uefa.com/uefa/aboutuefa/n...l?cid=PULSE_TW

uefa birseyler yazmis ingilizcesi olanlar tercuman etse

Uefa yaptığı açıklamayla TFF'ye güvendiklerini söylemiş ama Türk Devletinin TFF'ye bir an önce gereken belgeleri vermesini istiyoruz demiş.

Uefa maçlarına katılsa bile, sonradan doğacak koşullara göre Uefa o klüpleri men edebilirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu açıklamada UEFA, TFF'ye güvendiklerini bildiriyor ama aynı zamanda da delillerin TFF'ye bir an önce teslim edilmesini istiyor. Süreç hızlanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de şöyle birşey var Twitter'da gördüm burayı kaçırmışım.

Uefa maçlarına katılsa bile, sonradan doğacak koşullara göre Uefa o klüpleri men edebilirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

TFF'nin ne şiş yansın ne kebap anlaşının dayanağı da belli oldu. Kulüpler Birliği'nden gelen oy birliğiyle güvenoyu. Sen kararını söylemeyip kararla ilgili güvenoyu alırsan, istediğini yapma gücü bulursun kendinde tabi. İnşallah başkan Ünal Aysal ve yönetimi bir daha bu hataya düşmezler. Kararı beğenmeyince meydan onlara kalıyor tabii.

Bu açıklamayla Türk sporuna darbe vurduk evet sayın Cavcav, ne içtiysen bana da gönder Ankara'dan.

Aslında karar dan daha çok bir gün önce kulüpler birliğinde asbaşkanında orada bu karara uyması karşı çıkmamasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İşi bilen birilerinin olaya dahil olması güzel.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yaptığı açıklamayı kınadı.

Manisapor Kulübü Başkanı Yaralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, ''Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir'' şeklindeki açıklamasının, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliğinin dün yaptığı toplantıda alınan ortak kararların dışında bulunduğunu belirterek, Aysal'a tepki gösterdi.

Herkes galatasaray dusmani olmus vay arkadas keske adimiz sikede gecseydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu karar tartışılmamış ki dün toplantıda sadece TFF'ye alacakları kararda arkasında durduklarını söylemişler. Şu Galatasaray'a tepki gösterenlerin hiçbirinin açıklamayı okuduğuna inanmıyorum. Okuyup da şu saçmalıkları yapıyorlarsa 2 bardak soda içsinler, dışarı çıkıp bir hava alsınlar.

Bu arada yazıyı tekrar okudum şunu yazmayı atlamışım. Uefa şikenin, şikeye karışan kulüplerin ve futbolcuların farkında yazıyor. Burası çok önemli.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Manisaspor başkanın yaptığı açıklamaya anlam veremedim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ntvspor muhabiri : polis muhabiri arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre kefalet ilk kez uygulanıyor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ntvspor, Galatasarayin transfer haberlerinden sonra bu adliye olaylarindada sinifta kalmistir bence. Yerel basin bile daha iyi haber yapiyor, ve daha saglam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSpor muhabiri kefalet ilk kez uygulanıyor derken bu soruşturma için söylediyse, polis muhabirine sormasına gerek yoktu cümle alem biliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

UEFA: "Altını önemle çizmek isteriz ki bir takımın ileride şike yaptığı ortaya çıkarsa derhal turnuvalardan men edilir."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ortada tüm kulüplerin ve federasyonun birlik olup aldığı bir karar varken - üstelik kendi ekibinizden biri de karar aşamasında orada bulunmuşken - yapılan bu açıklama bence de fırsatçılıktır. Daha TFF'nin eline deliller sunulmamışken şike konusunda cezalar vermesini beklemek garip bir davranış. Heralde Ünal Aysal "düşürün hepsini de rahat rahat takılayım" düşüncesi içerisinde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Heralde Ünal Aysal "düşürün hepsini de rahat rahat takılayım" düşüncesi içerisinde.
    Unuttunuz sanırım konuyla ilgili haber yapmama kararı alan kulübün başkanı kendisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Unuttunuz sanırım konuyla ilgili haber yapmama kararı alan kulübün başkanı kendisi
    Yok Aygün unutmadım da iki açıklamayı da aynı insan mı yaptı onu anlayamadım bir türlü. Biri ortamı yumuşatmak için biri de ortamı kaynatmak için yapılmış açıklamalar belli ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    UEFA: "Altını önemle çizmek isteriz ki bir takımın ileride şike yaptığı ortaya çıkarsa derhal turnuvalardan men edilir."
    bunu fenerbahçe taraftarları da savunuyorlar zaten. İlerde kanıtlanırsa küme düşelim avrupa'dan men edilelim.Yeterki kanıtlansın,kanıtlandıktan sonra düşmeyelim diyen fenerbahçeli bulamazsınız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by byariff View Post

çıkarsa gereği yapılmasın diyenmi var?.....

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    çıkarsa gereği yapılmasın diyenmi var?.....
    hocam ben yazmadim bunlari uefa yazdi mail adreslerini vereyim gorusun istiyorsaniz bi uefa ile ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortada tüm kulüplerin ve federasyonun birlik olup aldığı bir karar varken - üstelik kendi ekibinizden biri de karar aşamasında orada bulunmuşken - yapılan bu açıklama bence de fırsatçılıktır. Daha TFF'nin eline deliller sunulmamışken şike konusunda cezalar vermesini beklemek garip bir davranış. Heralde Ünal Aysal "düşürün hepsini de rahat rahat takılayım" düşüncesi içerisinde.
    Açıklamayı ne pozisyonda, ne psikolojide ne şekilde okuduğunuzu anlamıyorum ama orada 1 paragraf var orayı herhalde atlıyorsunuz. Yok yani anlam veremiyorum şu eleştrileri. Ne fırsatçılığı yapmış Ünal Aysal, ne açıklama yapmış haberiniz bile yoktur eminim ki. Buraya kadar olandı ForsakeN arkadaşım size olan cevabım, geri kalanı üzerinize alınmayın lütfen.

Orada koskocaman şu paragraf var, açıklamayı okumayıp da sağdan soldan duyanlar iyice okusun.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.
    Şimdi bana 1 allahın kulu açıklasın neye tepki gösteriyorsunuz. Alın açıklamayı bir daha koyayım foruma, adam ne demiş de neye tepki gösteriyorsunuz. Asıl sizin bu yaptığınız fırsatçılıktır. Başkasına pislik atma isteğinizi Ünal Başkan sağolsun giderdiniz. Hatta Ünal Aysal'ı da suçluyorsunuz çok güzel. Ama Aziz Yıldırım içeri atıldığı için suçlu düşünenlere tepki gösterin linç edin tamam mı?

Açıklamayı tekrar koyuyorum ama eminim ki açıklamayı okuduktan sonra hiçbiriniz tepki göstereni kınamayacaksınız. Neden mi? Açıklama Galatasaray'ın. Neden mi? Çünkü bazıları tepki gösterdi, onlar tepki gösterip siz göstermezseniz olmaz.

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
    Başkan
    Galatasaray Spor Kulübü
    Sinirlerim acayip bozuldu kimse kusura bakmasın ama burada olayların başından beri tarafsızdım. Olunması gerek oydu ama burada başkaları benim tuttuğum takıma karşı, tuttuğum takımın yönetimindekilere, o kulübe bağlı olanlara karşı saçma sapan tavır takınırsa sonuna kadar onu çürütürüm işin peşini de bırakmam. Kalp kırdıysam affola, ama bu mesaj gerekliydi.
    Last edited by di canio : 12.Temmuz.2011 at 23:15

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

aten demiştim bu gözaltı şikeyle alakalı değil diye.Basın çok güzel eyler yayınlıyor biryerde 50 biryerde 200 milyar falan.Benim için bu haberler önemli

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7748#Icerik

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7749#Icerik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alin iste size basin

Nevzat Sakar dunden beri hastanede baska haber yok, Aziz Yildirimin sekeri 285e cikmis hemen haber oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'ın bir kulüp için "Kulübüm", bir kulüp başkanı için de "Başkanım" derken neler düşündüğünü de yorumlar mısınız acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Revolution arkadaşım, ben o paragrafı okudum fakat sen benim mesajımı tam olarak idrak edememişsin anladığım kadarıyla. TFF bu kararı kendi kafasına göre almadı aynı zamanda Galatasaray'ın onayını da alarak yaptı. Hatta tüm kulüpler söz birliği yaparak arkanızda duracağız diye de TFF'ye her koşulda destek sözü verdiler toplantıda.

Destek verdiğiniz karar açıklandıktan bir gün sonra "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez" açıklaması yaparak, Ünal Aysal'ın ve dolayısıyla Galatasaray'ın tavır değiştirmesine bu tepkiler. Çoğu kulüp de Aysal'ın bu açıklamasını o yüzden kınıyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.sporx.com/futbol/sorustur...SXHBQ239815SXQ

En altaki videoda, Zeki mazlum adli sahisinki. 0.07 de kufur var sanki. 2 gundur nasil farkedilmedi anlamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mahmut özgener de serbest.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yanlış anons değil dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ForsakeN ben de size diyorum ki orada şu şu kararı aldık onaylıyor musunuz demesine oy vermedi Galatasaray kulübü. Federasyonun alacağı karara oy verdi. Böyle birşey beklemiyorlardı. Onu da açıkladım zaten yukarıda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@ForsakeN ben de size diyorum ki orada şu şu kararı aldık onaylıyor musunuz demesine oy vermedi Galatasaray kulübü. Federasyonun alacağı karara oy verdi. Böyle birşey beklemiyorlardı. Onu da açıkladım zaten yukarıda.
    Önce " Ne karar alırsanız arkandayım" deyip sonra "Bu kararı alacağınızı beklememiştik,bu iş böyle olmaz".

Tepki çeken de bu zaten.

Mesaj Yetkileri