Sayfa 92 / 483 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Fenerbahçeli arkadaşlar açıklamayı anlamamakla itham edildi, paylaşma gereği duydum

Ünal Aysal'ın açıklamasından sonraki gelişmeler;

Orduspor TFF'ye destek verdi
    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararın arkasında olduklarını belirtti.
    AA

Gaziantepspor'dan TFF'ye destek
    Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı açıklamada TFF'nin aldığı kararların kulüp olarak arkasında olacaklarını söyledi.
    DHA

Rize'den TFF'ye destek
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, TFF'nin şike soruşturmasıyla ilgili aldığı kararın doğru ve yerinde bir karar olduğuna inanıyor.
    AA

Bursaspor'dan TFF'ye destek
    Bursaspor, resmi internet sitesiden yaptığı açıklamayla TFF'ye destek verdi.
    Resmi site

Cavcav, Aysal'a sert çıktı!
    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamaları kınadığını belirtti.
    AA

Manisaspor'dan Galatasaray'a tepki
    Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, yaptığı açıklamada Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a tepki gösterdi.
    AA

"Federasyona güvenimiz tam"
    Antalyaspor yaşanan gelişmelerle ilgili olarak TFF'ye destek verdi.
    AA

Aysal'a bir kınama da TFF'den
    Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı yaptığı açıklamalardan sonra kınadı.
    Resmi site
    17'e 1 di hani.Kutsal İttifak falan yokmuş değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sadri Şener tutuksuz yargılanmak üzere kefalet ile serbest bırakılmış.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    17'e 1 di hani.Kutsal İttifak falan yokmuş değil mi?

1-eğer bugün bu açıklamayı yapacaksa başbakanınız kulüpler birliği kararının altında galatasaray spor kulübünün imzası olmayacaktı.

2-Fenerbahçeliler 17'ye 1 dediklerinde diyorsunuzki " bu iyi bi şey mi diğer takımlar neden sizin karşınızda bunu düşüneceğinize bize laf yetiştiriyorsunuz" ama konu sizle alakalı olduğunda hemde daha dün kulüpler birliğinin kararının altında sizin kulübünüzünde imzası varken özeleştiri yapmak yerine suçlamanız ilginç gerçekten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sadri Şener tutuksuz yargılanmak üzere kefalet ile serbest bırakılmış.

tutuksuz yargılanma bilgisine nereden ulaştın?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

fenerbahçe'nin tek sorunu rıdvan dilmenin açıklama yapmaması zaten. haklısın dostum. keşke çıkıp bi açıklama yapsada bu kötü dönemi atlatsak.. töbe töbe millet ne konuda tartışma çıkaracaqını şaşırmış ya
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    kefalet varsa tutuksuz yargılanma kesin olmak zorundaymış. yani tamamen serbest bırakılmamış. ben ntvspor dan izledim heralde ya da başka bir spor kanalında.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ntvspor...aynı zamanda yurt dışına çıkış yasağı konulmuş.

benim şahsi görüşüm ki mantıken de öyle oluyo şike ile alakalı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sadri şener yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı. ntvspor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yurtdisi yasagi neden acaba bi aciklama geldimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yurtdisi yasagi neden acaba bi aciklama geldimi ?
    kefalet ile tutuksuz yargılama ilk defa uygulandı ülkemizde, onun içinde bulunan bir prosedürdür muhtemelen diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yurt dışına çıkma tedbiri olabilir. ama tutuklama yada tutuksuz yargılamaya mahkeme karar vermiyormu? mahkemeye çıkmadan tutuksuz yargılanma kararı olamaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yurt dışına çıkma tedbiri olabilir. ama tutuklama yada tutuksuz yargılamaya mahkeme karar vermiyormu? mahkemeye çıkmadan tutuksuz yargılanma kararı olamaz diye düşünüyorum.
    haber kanallarını gezerken şey duymuştum savcı kefaletle serbest bırakmak üzere mahkemeye sevk etti Sadri Başkanı.Zaten Mahmut Özgener gibi direkt serbest kalmadı mahkemeye gitti diye biliyorum.Hakim karşısına çıktı mı çıkmadı mı emin değilim ama bildiğim bunlar bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post

1-eğer bugün bu açıklamayı yapacaksa başbakanınız kulüpler birliği kararının altında galatasaray spor kulübünün imzası olmayacaktı.

2-Fenerbahçeliler 17'ye 1 dediklerinde diyorsunuzki " bu iyi bi şey mi diğer takımlar neden sizin karşınızda bunu düşüneceğinize bize laf yetiştiriyorsunuz" ama konu sizle alakalı olduğunda hemde daha dün kulüpler birliğinin kararının altında sizin kulübünüzünde imzası varken özeleştiri yapmak yerine suçlamanız ilginç gerçekten.
    1-Başkanımız Ünal Aysal o görüşmeye katılmamış.Ali Dürüst ile Ünal Aysal arasında bir kopukluk yaşanmış anlaşılan.Ali Dürüst'ün tavrı saçma.
    2-Siz yıllardır özeleştiri yaptınız mı acaba bizden bunu bekliyorsunuz sormak istiyorum önce ?Özeleştri yapacak olursam da Ali Dürüst Ünal Aysal'a fikrini sormadan o toplantıya gitmişse yanlış sadece o kadar.Ünal Başkanın tavrında bir sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

1-Başkanımız Ünal Aysal o görüşmeye katılmamış.Ali Dürüst ile Ünal Aysal arasında bir kopukluk yaşanmış anlaşılan.Ali Dürüst'ün tavrı saçma.
    2-Siz yıllardır özeleştiri yaptınız mı acaba bizden bunu bekliyorsunuz sormak istiyorum önce ?Özeleştri yapacak olursam da Ali Dürüst Ünal Aysal'a fikrini sormadan o toplantıya gitmişse yanlış sadece o kadar.Ünal Başkanın tavrında bir sorun yok.
    şahsım adına konuşuyorum 17'ye 1 olayından hiç şikayetçi olmadım ve o yüzden özeleştiri yapmadım.Ama siz eleştirdiğiniz bir konuyu kendiniz için olduğunda savunursanız bu hatadır.

Diğer konuda Ali Dürüst hata yapmıştır o halde detayını bilmediğim için yorum yapma şansım yok daha fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ali Dürüst hata yapmışsa galatasaray hata yapmıştır. kendi içinizde çözün probleminizi. şu an çıkıp farklı açıklama yapmaya hakkı yok. oradaki görüşmeye galatasaray katılmış ve onaylamıştır. hala nasıl savunuluyor anlamıyorum ...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sadece Sadri Şener'in neden kefaletle serbest bırakıldığını, işin içinde başka neler olabileceğini merak etmeye başladım. Mesela diğer 2 Trabzon yöneticisi ya da Mahmut Özgener değil de, neden Sadri Şener için bu kefalet?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kimsenin hata yaptığı falan yok . Biz federasyona güvendik , fakat boşuna güvenmişiz.

---------------------------------------------------------

" Devam eden bir soruşturma ile ilgili yorum yapmak yanlış olur. Her hangi bir mahkeme kararı çıkmış değil. O yüzden bu konu hakkında yorum yapmamız yanlış olur.
    Bunun ötesinde sayın Aydınlar ligin normal tarihinde başlayacağını söyledi. Onunla ilgili kafamda çok soru işareti var. Karara bağlanmamış bir olayda ligin normal tarihinde başlaması ne kadar doğru. Eğer takımlarımız Avrupa kupalarında mücadele ederken ceza alırsa UEFA'ya pardon mu diyeceğiz. Adamlar neticede sen bu takımları buraya yolladın ama şimdi geri çekiyorsun olur mu böyle bir şey diyecek. İşler tamamen arapsaçına dönecek. Hak kazanmayı bekleyen Bursa ve Kayseri gibi takımların süreç devam ederken oluşabilecek ceza sonrası hak kazandıklar takdirde mağduriyeti nasıl önlenecek. O kadar çok soru çıkıyor ki ortaya bence ligin bir kaç hafta ertelenip bazı şeylerin şekillenmesi beklenebilirdi. Çünkü ligin bu şekilde başlaması ilerde telafisi olmayan şeyleri meydana getirebilir."

Güntekin Onay

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sadece Sadri Şener'in neden kefaletle serbest bırakıldığını, işin içinde başka neler olabileceğini merak etmeye başladım. Mesela diğer 2 Trabzon yöneticisi ya da Mahmut Özgener değil de, neden Sadri Şener için bu kefalet?
    Diğerlerinin şikeyle alakası Sadri Şener'in şikeden başka bir konuyla alakası olduğu konuşuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Kimsenin hata yaptığı falan yok . Biz federasyona güvendik , fakat boşuna güvenmişiz.
    ya bu bir savunma değil. yöneticiniz gitti oraya ve onay verdi. o onayı verirken deseydi o zaman biz bunu bunu istiyoruz bunu bunu istemiyoruz. nasıl hata yok denir. evet federasyon hata yapmamıştır ama galatasarayın son açıklaması vahim hatadır. bu kadar mı zor iletişim kurmak. ben senin kararını onaylıyorum diyorsun. sonra yok boyle şey mi olur diyorsun.. evet böyle şey mi olur?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Diğerlerinin şikeyle alakası Sadri Şener'in şikeden başka bir konuyla alakası olduğu konuşuluyor.
    İşte ben de acaba o başka konunun ne olabileceğini düşünüyorum da bulamadım şimdiye kadar. Enteresan şeyler oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

aziz yıldırıma sorulan sorular her yerde yazıyordu ben de merak ediyorum sadri şenere ne sormuşlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

---------------------------------------------------------

" Devam eden bir soruşturma ile ilgili yorum yapmak yanlış olur. Her hangi bir mahkeme kararı çıkmış değil. O yüzden bu konu hakkında yorum yapmamız yanlış olur.
    Bunun ötesinde sayın Aydınlar ligin normal tarihinde başlayacağını söyledi. Onunla ilgili kafamda çok soru işareti var. Karara bağlanmamış bir olayda ligin normal tarihinde başlaması ne kadar doğru. Eğer takımlarımız Avrupa kupalarında mücadele ederken ceza alırsa UEFA'ya pardon mu diyeceğiz. Adamlar neticede sen bu takımları buraya yolladın ama şimdi geri çekiyorsun olur mu böyle bir şey diyecek. İşler tamamen arapsaçına dönecek. Hak kazanmayı bekleyen Bursa ve Kayseri gibi takımların süreç devam ederken oluşabilecek ceza sonrası hak kazandıklar takdirde mağduriyeti nasıl önlenecek. O kadar çok soru çıkıyor ki ortaya bence ligin bir kaç hafta ertelenip bazı şeylerin şekillenmesi beklenebilirdi. Çünkü ligin bu şekilde başlaması ilerde telafisi olmayan şeyleri meydana getirebilir."

Güntekin Onay
    Marsilya ŞL kazandı ve davası sona erdiğinde sezon geride kalmıştı, yargılandı, küme düşürüldü.
    Ancak ŞL Kupası UEFA tarafından geri alınmadı, şampiyon ilan edildi.

Ligin devam etmesi doğru olandır.
    Suçlu olduğu kanıtlanana kadar herkes masumdur.
    Ünal Aysal yanlış yapıyor, sezon durdurulamaz, eğer yargılanırsa Fenerbahçe sezonu kapatır.

Marsilya Şike Davası
    Fransa’da 1992-1993 yılında patlak veren şike skandalı sadece ülkede değil bütün Avrupa’da ses getirmişti. O dönem Valenciennes kulübünde oynayan Jacques Glassmann, Marsilya takımından Jean Jacques Eydelie ile yapılan maç bağlama olayını afişe etti. Yapılan inceleme sonucunda mahkeme 1992-1993 sezonunda şampiyon olan Marsilya’nın kupası geri alındı. Ceza bununla da sınırlı değildi. Şike yaptığı kesinleşen Marsilya ikinci lige düşürüldü ve 1996’da yeniden 1. Lig’e çıkabildi. Marsilya’nın o sezon kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasına ise dokunulmadı. Kulüp başkanı Bernard Tapie hapis cezasına çarptırıldı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Marsilya ŞL kazandı ve davası sona erdiğinde sezon geride kalmıştı, yargılandı, küme düşürüldü.
    Ancak ŞL Kupası UEFA tarafından geri alınmadı, şampiyon ilan edildi.

Ligin devam etmesi doğru olandır.
    Suçlu olduğu kanıtlanana kadar herkes masumdur.
    Ünal Aysal yanlış yapıyor, sezon durdurulamaz, eğer yargılanırsa Fenerbahçe sezonu kapatır.

Marsilya Şike Davası
    Fransa’da 1992-1993 yılında patlak veren şike skandalı sadece ülkede değil bütün Avrupa’da ses getirmişti. O dönem Valenciennes kulübünde oynayan Jacques Glassmann, Marsilya takımından Jean Jacques Eydelie ile yapılan maç bağlama olayını afişe etti. Yapılan inceleme sonucunda mahkeme 1992-1993 sezonunda şampiyon olan Marsilya’nın kupası geri alındı. Ceza bununla da sınırlı değildi. Şike yaptığı kesinleşen Marsilya ikinci lige düşürüldü ve 1996’da yeniden 1. Lig’e çıkabildi. Marsilya’nın o sezon kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasına ise dokunulmadı. Kulüp başkanı Bernard Tapie hapis cezasına çarptırıldı.
    ancak şuan uefa eğer bi takım ın kupalara katılım hakkını şike ile kazandığı ortaya çıkarsa o sene ve ondan sonraki seneler o takımın avrupa kupalarına katılım hakkını alırız diyor açık ve net

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

size dert olmasın. alacaksa bizim hakkımızı alacak...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ancak şuan uefa eğer bi takım ın kupalara katılım hakkını şike ile kazandığı ortaya çıkarsa o sene ve ondan sonraki seneler o takımın avrupa kupalarına katılım hakkını alırız diyor açık ve net
    UEFA böyle bir şey söylemiyor.

Mahkeme sonucu ile kesin olarak yargılandı ise şu şekilde bu şekilde karışanlar bla bla şu şekilde düşürülmeli, cezalandırılmalı bla bla bla. Uygulanmadığı taktirde ülke federasyonları FIFA'dan süresiz men edilirler.

Tam manası bu şekilde.

Suçu kesinleşmeden yargılarsan esas o zaman Türkiye'yi men edebilirler.

Davası devam ederken Marsilya ŞL'ni kazandı ve geri alınmadı. 1992-1993 Resmi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Marsilya.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    UEFA böyle bir şey söylemiyor.

Mahkeme sonucu ile kesin olarak yargılandı ise şu şekilde bu şekilde karışanlar bla bla şu şekilde düşürülmeli, cezalandırılmalı bla bla bla. Uygulanmadığı taktirde ülke federasyonları FIFA'dan süresiz men edilirler.

Tam manası bu şekilde.

Suçu kesinleşmeden yargılarsan esas o zaman Türkiye'yi men edebilirler.

Davası devam ederken Marsilya ŞL'ni kazandı ve geri alınmadı. 1992-1993 Resmi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Marsilya.

UEFA, Türk takımlarının Avrupa kupalarına katılıp katılamaması yönündeki kararını verdi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), şu anki bilgiler doğrultusunda, soruşturmada adı geçen kulüplerin kupalara katılmasının reddedilmesini gerektirecek bir şey olmadığını belirtti.

Gelişmeleri her gün takip ettiklerini ve TFF ile yakın temasta olduklarını vurgulayan UEFA, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de belli kulüpler, kişiler ve oyuncularla ilgili devam eden şike iddialarının farkındayız. Türkiye'deki şike soruşturmasını günlük olarak TFF ile yakın temasta olarak takip ediyoruz. Türkiye'deki şike operasyonu, sportif olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun, adli olarak da Türk mahkemelerinin konusudur. Bizim bu konu veya sonuçları ile ilgili yorum yapmamız mümkün değildir. Şu anki bilgiler doğrultusunda, soruşturmada adı geçen herhangi bir kulübün Avrupa kupalarına katılmasının reddedilmesini gerektirecek UEFA yönetmeliğine aykırı hiçbir şey yoktur. Türk kulüplerinin UEFA kupalarına katılması hususunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun sportif başarı ekseninde doğru isimleri göndereceğine güvenimiz tamdır. UEFA kupalarına katılan takımlar, UEFA'ya şikeye karışmadıkları hususunda yazılı güvence vermekle yükümlüdür. UEFA olarak Türk devlet otoritelerinden ellerindeki bilgi ve belgeleri en kısa zamanda Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşmalarını talep ediyoruz. Böylece sportif yargı da en adil şekilde karar verebilir. UEFA'nın düzenlediği kupalara katılan bir takım, kupaya katılma hakkını şike yaparak elde ettiğinin belirlenmesi halinde hem o kupadan ihraç edilebilir, hem de sonraki yıllarda düzenlenecek kupalara katılamayabilir."

http://www.sporbucks.com/haber/9247/uefa-kararini-verdi

bi çok yerde vardı bu zaten ben burdan yola çıkarak öyle bişey demiştim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    UEFA, Türk takımlarının Avrupa kupalarına katılıp katılamaması yönündeki kararını verdi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), şu anki bilgiler doğrultusunda, soruşturmada adı geçen kulüplerin kupalara katılmasının reddedilmesini gerektirecek bir şey olmadığını belirtti.

Gelişmeleri her gün takip ettiklerini ve TFF ile yakın temasta olduklarını vurgulayan UEFA, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de belli kulüpler, kişiler ve oyuncularla ilgili devam eden şike iddialarının farkındayız. Türkiye'deki şike soruşturmasını günlük olarak TFF ile yakın temasta olarak takip ediyoruz. Türkiye'deki şike operasyonu, sportif olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun, adli olarak da Türk mahkemelerinin konusudur. Bizim bu konu veya sonuçları ile ilgili yorum yapmamız mümkün değildir. Şu anki bilgiler doğrultusunda, soruşturmada adı geçen herhangi bir kulübün Avrupa kupalarına katılmasının reddedilmesini gerektirecek UEFA yönetmeliğine aykırı hiçbir şey yoktur. Türk kulüplerinin UEFA kupalarına katılması hususunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun sportif başarı ekseninde doğru isimleri göndereceğine güvenimiz tamdır. UEFA kupalarına katılan takımlar, UEFA'ya şikeye karışmadıkları hususunda yazılı güvence vermekle yükümlüdür. UEFA olarak Türk devlet otoritelerinden ellerindeki bilgi ve belgeleri en kısa zamanda Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşmalarını talep ediyoruz. Böylece sportif yargı da en adil şekilde karar verebilir. UEFA'nın düzenlediği kupalara katılan bir takım, kupaya katılma hakkını şike yaparak elde ettiğinin belirlenmesi halinde hem o kupadan ihraç edilebilir, hem de sonraki yıllarda düzenlenecek kupalara katılamayabilir."

http://www.sporbucks.com/haber/9247/uefa-kararini-verdi

bi çok yerde vardı bu zaten ben burdan yola çıkarak öyle bişey demiştim.
    FIFA şikeden dolayı devam eden sezon içinde bir takımı kupadan ihraç edebilir.
    Bu ligi ve federasyonu etkilemez.

Marsilya gerçeği var önümüzde.

Resmi belge mahkeme yargısıdır, delil sadece mahkeme tarafından kabul edilirse delil olur.

"Suçu sabit görülmediği sürece kimse suçlu değildir."
    Last edited by Cengo : 13.Temmuz.2011 at 01:52

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3 cu dalga kesin medya ve hakemler olacak gibi Tabi olursa. Medyanin medyaya saldirmasida daha bi acimasiz olurya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son dönemdeki gelişmeleri müteakiben Türk futbolunun içine girdiği kaos ortamı tüm kamuoyunca malumdur.

Futbolu temizleme adına yapılan bu operasyonları başlatan Büyük Türk Yargısı'nın kararlılığı, olayların üzerine gidişi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün " Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim." deyişiyle son derece örtüşmektedir.

Hakedenlerin hakettikleri cezaları çekmeleri anlamında Türk Adaleti'ne olan inancımız tamdır ve bu sürecin Turk futbolunun temizlenmesi adına büyük bir fırsat ve milat olduğunu düşünmekteyiz.

Ancak, olayların başladığı gün " ivedi karar vereceğiz, yargıyı beklemeyeceğiz " diyen Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 6 gün sonra karar değiştirip "acele karar vermeyeceğiz" demesi de son derece manidardır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun elinde kanıt olmadan harekete geçememesi ne kadar normalse, basına sızan belgeleri önemsememesi, böyle kritik bir ortamda ligin sağlıklı ve hakedenlerle başlatılması adına harekete geçmemesi ve geciken adaletle daha alt sıradaki takımların hakkının yenecek olması gerçeğiyle belgelerin bir an evvel temin edilebilmesi için uğraşı içinde olmamak ve bekleyeceğiz demekte bir o kadar anormaldir.

Türk futbolunda eşi ve benzeri görülmemiş böyle özel bir durum oluşmuşken sadece gerekenlere cezaları vermek ve adaleti hemen sağlamak adına kamuya yansımış yani gizliliği kalmamış delilleri talep edip, bir an önce gereğini yapma kararını veremezken, Galatasaray Spor Kulübü başkanının açıklamasına yakışmıyor diye karar verebilmek ne kadar doğrudur.

Ayrıca unutulmamalıdır ki, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği olmuş Anlı, Şanlı Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanına neyin yakışıp neyin yakışmadığını karar verecek tek merci sadece ve sadece yine Galatasaraylıların ta kendisidir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, sadece gecikmeyen adalet isteyen Sayın Başkanımız Ünal Aysal'ı disiplin kurallarını uygularım diye tehdit etmekte gösterdiği aceleciliği adaletin yerini bulması için göstereceğine inanmak ve Türk futbolunun üstündeki bu kara bulutların bir an önce kaldırıldığını görmek istiyoruz.

ultrAslan olarak, kulübümüzün, başkanımızın ve bugüne kadar sarı kırmızıyı temsil etmiş herkesin yanında olduğumuz gibi, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla

ultrAslan

Bu iş yıllarca sürücek gibi duruyo vallaha ilerleyen zamanlarda şimdiki kadar konuşulmasada hala devam edicek iddaalar vs. vs.

Mesaj Yetkileri