1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Merak ettiğim bir şey var. Yeni bir taktik yapıyorsunuz ve player instructionsları ayarlıyosunuz. Mentaliye olarak olsun creative freedom olarak olsun bütün oyunculara ayrı ayrıl özellik mi veriyosunuz yoksa bir kısmına mı?
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Merak ettiğim bir şey var. Yeni bir taktik yapıyorsunuz ve player instructionsları ayarlıyosunuz. Mentaliye olarak olsun creative freedom olarak olsun bütün oyunculara ayrı ayrıl özellik mi veriyosunuz yoksa bir kısmına mı?
    Kendi adıma konuşayım eğer tümünü ayarlamak istersem klasik taktik modunu kullanırım.Yeni taktik ekranını kullanmak istersem takım komutlarını ayarladıktan sonra oyuncu komutlarında sadece gereken yerleri ayarlarım.Geri kalan yerleri taktik modunun ayarladığı şekilde bırakırım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Bende Ümit giibi uyguluyorum.Önceden çok uğraşırdım bu taktikler ile her komutu kendim ayarlardım ama artık bu otomatik sistem gelince bazı komutlarle oynuyorum oyuncularda.

Mesaj Yetkileri