Sayfa 99 / 483 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
2,941 ile 2,970 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Diğer isimler hakkında yorum yapamam ama en başından beri Tayfur Havutçu'nun adının geçmesi bile şok etmişti beni. Fenerbahçe yıllarından kalma bir sempatim var kendisine. Mahkeme sonunda aklanacağına inanıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkes durumun ciddiyetinde oLsun. FenerbahçeLi arkadaşLarda, BeşiktaşLı arkadaşLar da artık bundan sonrasının çok farkLı oLacağını anLasınLAr. İyi bari geLecek yıL TRT de izLeriz takımımızı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Abi ben bu 2 futbolcuya şaşıyorum hemen itiraf ettiler hiçmi inkar etmediler acaba !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim yaşım belli geçmişi bilmem yani Cemil Turan gibi bir efsane varken aynı konuda suçlanan bu konuda yorum yapamam,tanımıyorum çünkü anlatılanlar dışında ama Tayfur Havutçu'nun bu işlere karışacağına ihtimal vermiyor beynim de kalbim de.Umarım bizim camiamız ve diğer tüm camialardaki herkes aklanır dava sonucunda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İbrahim Akın ın Serdar AdaLı dan 150 bin doLar ve transfer garantisi aLdığını açıkLAdığı söyLeniyor. Kıytırık bir Kupa ve ne oLursa oLsun her türLü kazanabiLeceğimiz bir Türkiye Kupası için 100 küsür yıLLık kuLübü yakmak bu demek oLsa gerek.
    kesinmi bu? eger böyle olsaydi neden gol atti anlamiyorum yoksa suc teklif ettigi içinmi?

Ciddi şekilde 4-5 klübün düşürülmesini bekliyorum BJK-FB-SİVAS-ESES

Arkadaşlar öncelikle şunu da belirtelim bu isimler de aynı şu an içeridekiler gibi tutuklu yargılanıcaklar.Dolayısıyla aklanma ihtimalleri var.Ortada daha kesin bilgiler yokken kendi değerlerimizi birden harcamayalım.Tekrar belirtmek gerekirse Tayfur Havutçu'nun hiçbir hukuksuz iş yapabileceğine inanmıyorum.Umarım aklanır.Beşiktaş için de çok kötü oldu bu tam da yeni sezon öncesi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    kesinmi bu? eger böyle olsaydi neden gol atti anlamiyorum yoksa suc teklif ettigi içinmi?

Yahu kesin oLmasa hepsinin ne işi var içeride. Sonuçta futboLcu itiraf eder. Neden etmesin ki ? İçeride yatar 3-5 ay, çıkar ondan sonra zaten FutboL oynamasına gerek yok, bu zamana kadar kazandıkLarı yeter zaten kendisine. OLan Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kuLüpLere oLur. Birde bunLara sorgu sırasında suçu itiraf edersen, doLayLı yoLdan destekçi oLursan suçun iyice hafifLer dediLerse ki demişLerdir ve zaten destek oLan şüpheLiLerin her zaman suçu daha az oLur. OnLarda konuşmuşLardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Herkes durumun ciddiyetinde oLsun. FenerbahçeLi arkadaşLarda, BeşiktaşLı arkadaşLar da artık bundan sonrasının çok farkLı oLacağını anLasınLAr. İyi bari geLecek yıL TRT de izLeriz takımımızı
    Öyle bir durumda 1. Lig maçlarına da şifre koyarlar, rahat rahat izletmezler
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

suçlularsa çeksinler cezalarını zerre üzülmem.ama anlayamadığım gerçekten şu i.akın kupa finalinde canavar gibi oynamıştı bize karşı her zaman ki gibi penaltı yı niye atsın ki o zaman.i.alin nasıldı pek hatırlayamıyorum ama son yıllarda izlediğim en zorlu kupa finaliydi bizim için.sadece aklım almıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Abi ben bu 2 futbolcuya şaşıyorum hemen itiraf ettiler hiçmi inkar etmediler acaba !
    Eğer apaçık soruşturma içerisinde delil varsa nasıl inkar edebilirler ki?

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post

Ya gol attıyı geç İbrahim Akın kimki sen koskoca Beşiktaş Kulübü bir adama mı boyun eğiyorsun yahu.!

Akıl alıcak gibi değil, umarım hepsi haklı çıkarlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tayfur Hoca'dan kişilik olarak böyle birşey beklemem ve tutuklanacağını hiç sanmıyordum fakat tip yapmaya müsait gibi duruyor.

Ayrıca soruşturmada tutuklu yargılananların sayısı 31'e yükselmiş.

Biz son hafta sendromları ile Sivas maçını ayarlamış olsak ki ihtimal vermiyorum ama Beşiktaş'ın kupa maçını ayarlamasına anlam veremedim. Her türlü kazanabilirdi. Kazanamasaydıda pek birşey kaybetmezdi.

Ayrıca bu şike olayında Beşiktaş karıştıysa Demirören'e olay hiç deymeden nasıl ilerledi. Hiç mi alakası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bank Asya ile süper ligi yer değiştirsinler.

Yalnız tutuklu yargılanıyolar evet ama ortada itiraf var işin rengi değişiyo 2 klüp içinde hiç delilsiz düşürülme olmasını bekliyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Arkadaşlar öncelikle şunu da belirtelim bu isimler de aynı şu an içeridekiler gibi tutuklu yargılanıcaklar.Dolayısıyla aklanma ihtimalleri var.Ortada daha kesin bilgiler yokken kendi değerlerimizi birden harcamayalım.Tekrar belirtmek gerekirse Tayfur Havutçu'nun hiçbir hukuksuz iş yapabileceğine inanmıyorum.Umarım aklanır.Beşiktaş için de çok kötü oldu bu tam da yeni sezon öncesi.

En başından beri söyLüyorum ve bu fikrimin de arkasındayım. İnanıLmaz sağLam deLiLLer var, ve bu yüzden inkar ettikçe şüpheLiLere gösteriLiyor ve cezaevine gönderebiLiyorLar hatta bu işe karışan futboLcuLara biLe bunu teyitLiyorLar. İbrahim Akın itiraf ederek sadece Beşiktaş ı değiL Fenerbahçe yi de bitirmiştir. İki takımda bu işten yırtamaz. Artık deLiL ve beLgeLerin yanında itirafta var. Durumun farkında değiLsin sanırım haLa ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lig bir 10 yıl değil de 20 yıl geriye gidecek bu gidişle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kendi değerlerimiz diyorsun da böyle bişeyle gündeme gelmesi bile BEŞİKTAŞ için leke bana göre.Ne tayfur ne q7 ne de bir başkası kulübün adını bu şekilde gündeme getirmemeliydi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yalnız bu dalgalar devam edecek gibi. Futbolcu, teknik direktör ve yönetici... Sıra hakemlerde gibi geliyor bana. Tayfur Havutçu'nun da isminin geçmesi üzücü. Fakat en başından beri dediğim gibi suçları kesinleşinceye kadar beklemek lazım. Ya da bu kadar tutuklamayı gerektiren delilleri...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yahu Beşiktaş o takımıda yenemeyeceğini düşünüp şikeye başvuruyorsa siz o koltuklarda niye varsınız anlamıyorum ben.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    suçlularsa çeksinler cezalarını zerre üzülmem.ama anlayamadığım gerçekten şu i.akın kupa finalinde canavar gibi oynamıştı bize karşı her zaman ki gibi penaltı yı niye atsın ki o zaman.i.alin nasıldı pek hatırlayamıyorum ama son yıllarda izlediğim en zorlu kupa finaliydi bizim için.sadece aklım almıyor.

İskender ofsayt tam net oLmayan bir pozisyonda hatta goL de attı ama demek yeterLi değiL. Başka beLgeLer ve deLiLLer oLabiLir. Sonuçta tam oLarak suçLamaLarı ve sorguda geçenLeri biLmiyoruz. O yüzden tam net yorum yapamayız ama oLacakLar beLLi artık.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yahu kesin oLmasa hepsinin ne işi var içeride. Sonuçta futboLcu itiraf eder. Neden etmesin ki ? İçeride yatar 3-5 ay, çıkar ondan sonra zaten FutboL oynamasına gerek yok, bu zamana kadar kazandıkLarı yeter zaten kendisine. OLan Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kuLüpLere oLur. Birde bunLara sorgu sırasında suçu itiraf edersen, doLayLı yoLdan destekçi oLursan suçun iyice hafifLer dediLerse ki demişLerdir ve zaten destek oLan şüpheLiLerin her zaman suçu daha az oLur. OnLarda konuşmuşLardır.
    elbetteki birseyler vardir ellerinde, medya okadar çok seneryo yaziyor hangi birine inanalim.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yahu Beşiktaş o takımıda yenemeyeceğini düşünüp şikeye başvuruyorsa siz o koltuklarda niye varsınız anlamıyorum ben.
    Tam da bunu söyleyecektim.Sonuçta İBB ve İbrahim Akın yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tayfur hocanın içerde olacak olması üzücü gerçekten,inş davalar biran önce ve olumlu sonuçlanır bir futbol keyfimiz vardı içine ....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tam doğum günüme girdiğim saatLerde hayatımın anLamı takımımın bana verdiği hediye yi de ömür boyu unutmayacağım yani. 28 yıLLık hayatımda aLdığım en iyi hediye. Teşekkür ederim !

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

İlk başta TFF'ye kızmıştım hatalı karar verdi diye ama şimdi işin beşiktaşa da sıçradığı ve başka klüplere de sıçrayabileceği düşünüldüğünde kızmamak gerekiyor... Ama yine de karar verilmeli gerekirse lig geç başlatılmalı
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Doğum günün kutlu olsun abi, hakkımızda hayırlısı olsun, ben sadece kabullenemiyorum yapılmışsa öyle bişey ne hakettiysek onu çekelim ama cidden mantığımı sığmıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Tam doğum günüme girdiğim saatLerde hayatımın anLamı takımımın bana verdiği hediye yi de ömür boyu unutmayacağım yani. 28 yıLLık hayatımda aLdığım en iyi hediye. Teşekkür ederim !
    Doğum günün kutlu olsun abi
    turksportal...

Herkesin fikri ortak suçu olan cezasını en ağır şekilde çeksin düzgün,hakkedenin şampiyon olduğu bir lig izlemek istiyo herkes.Ama Beşiktaş ve Fenerbahçe'siz bir ligde ne kadar keyfli,eğlenceli olur bilemiyorum tabi düşerlerse.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aziz YıLdırım tutukLandığında şu şu sebepten doLayı cezaevine gönderiLiyor demişLerdi. BizimkiLer hakkında böyLE bir açıkLama yapmadıLar. Sadece şike mi acep.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ama şundan eminim eğer bu iki kulübede bi yaptırım gelsin aziz yıldırımda demirörende eteğindeki taşları bir bir döker.olaylar 92/93 e kadar gidebilir.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri