Sayfa 104 / 483 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204 ... SonSon
3,091 ile 3,120 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Kupayı teslim etmenin teknik direktöre güvenle ne alakası var acaba . AKSİ İSPATLANANA kadar herkes masumdur. Ne Alaka kupayı teslim eetmek şu an herkes masum zaten. Ortada bir şey yok. Ayrıca avukat şikeyi kabul etme diye bir şey yok diyor. Demirören de gelmiş basının gazına kupa götürüyor. Ne alaka.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    hukuk derki suç ispatlanana kadar herkes suçsuzdur ve biz buna göre hareket ediyoruz.

siz ise kupayı iade etmeyi teklif ediyorsunuz ona rağmen süper kupa maçına çıkmayı düşünüyorsunuz.Bahsettiğiniz turşunun tarifi budur
    Görüşmeye şahit olmuş gibisin , kendinden emin. Demirören finali oynamak koşuluyla mı vermiş kupayı ? Federasyon buna karar verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

geçiniz bunları geçiniz bakalım süper kupa maçına çıkacak mı yada uefa hakkından vz geçecek mi sayın demirören kupa neymiş ki madem iade ediyosun tüm haklarını iade et
    demirören şova devam ediyor bakalım ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Görüşmeye şahit olmuş gibisin , kendinden emin. Demirören finali oynamak koşuluyla mı vermiş kupayı ? Federasyon buna karar verecek.
    tamam unut süper kupa finalini ben bi önceki örnek ordan olduğu için söyledim.BJK avrupa kupalarına katılacak mı? Katılacak.Siz kupayı iade ediyorsanız bu kararınızın arkasında durun da avrupaya da katılmıyoruz suçsuzluğumuz ispatlanana kadar deyin.Öyle metal parçasını vermekle olmuyor bu işler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kupayı veriyorlarsa finali de oynayamazlar avrupa ya da gidemezler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tamam unut süper kupa finalini ben bi önceki örnek ordan olduğu için söyledim.BJK avrupa kupalarına katılacak mı? Katılacak.Siz kupayı iade ediyorsanız bu kararınızın arkasında durun da avrupaya da katılmıyoruz suçsuzluğumuz ispatlanana kadar deyin.Öyle metal parçasını vermekle olmuyor bu işler.
    Federasyon karar verecek cümlesinden ne anladığını merak etmekle birlikte susuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Arkadaşlar şurda dürüst olalım ortada hiç istemediğimiz (en azından bizim istemediğimiz)olaylar olmuştur bu konudada en doğal hakkımız olan kendimizi savunma hakkını kullanmak istiyoruz sonucunda mahkemedeki hakimler kararı verecektir bizim adalelete güvenimiz tam suçlu bulursak(inş. bulunmayız) cezamızı çekeriz yani işin sonucunda ya şampiyonlar liginde şampiyon gibi ülkemiziz temsil ederiz ya kaldırımları tribün yaparız bu arada da varsa şuçlular en ağır cezayıda biz fenerliler veririz merak etmeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Helal olsun Beşiktaş'a.Niyetleri ne olursa olsun bu yürekliliği gösterdiler.Onurlu bir davranış gerçekten.Kupayı aklanırlarsa gidip omuzlarda taşınarak geri alırlar.Eğer aklanamazlarsa kendi elleriyle teslim ettikleri kupa doğru adrese gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Helal olsun Beşiktaş'a.Niyetleri ne olursa olsun bu yürekliliği gösterdiler.Onurlu bir davranış gerçekten.Kupayı aklanırlarsa gidip omuzlarda taşınarak geri alırlar.Eğer aklanamazlarsa kendi elleriyle teslim ettikleri kupa doğru adrese gider.

Bunu yazacaktım.

Nesil
    2010
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    çok doğru...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sağolun arkadaşlar

Serdar Kulbilge de tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Merak ettiğim bir konu var.Şimdi Beşiktaş bu kupayı iade ederek Uefa kupasına katılma hakkından da mı çekilmiş oluyor?

Böyle birşey olursa işler daha da çok karışır.Uefa ile sorun yaşarız diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    O kupa sadece sembol. Kupa hala Beşiktaş'ın üzerinde sadece yeri değişti. O kupanın olanaklarını kullanıp kupayı geri iade bence reklamdan öte birşey değil. He deselerdi ki kupayı iade ediyoruz ve bize sağladığı olanakları da kullanmayacağız. Derdimki mantıklı bir açıklaması olabilir. 17 gün sonra Süper Kupa maçına çıkacan ama iade ettiğin Kupa sayesinde çıkacan. Enteresan...

Senin dediğin gibi oLursa takım şikeyi de kabuL etmiş oLuyor. Beşiktaş kuLübü şikeyi kabuL etmiyor, sadece tamamen akLanana kadar, madem üzerimizde böyLe bir iddaa var o zaman kupa yı da bu oLay netLeşene kadar aLın kardeşim diyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007

Bende bu olaydan bunu anladım; biz Fenerbahçe gibi zorluk çıkarmayacağız.Üstümüzde bir şaibe var dediler verdiler kupayı sembolik olarak aklanana kadar.Suçlu çıkarlarsa alacaklardı, şimdiden verdiler.Suçlu çıkarlarsa zaten diğer haklarıda ellerinden alınır, onunda endişesi olmasın.
    Hem klüp bazında hem taraftar bazında görünen o.Bu konuda taraftarıda kutlamak lazım(gerçi sadece bu foruma ve haberlere bakıyorum), bu kadar sakin oldukları için...

Ayrıca sanki Türkiye Kupası'nın, Türkiye Süper Kupası'nın çok büyük maddi değeri var, çok büyük prestiji varda Beşiktaş trübüne oynuyor oluyor.Bu iki kupayıda almak/almamak Beşiktaş'ın çokta derdinde değil bence, zaten onlarcası müzesinde var.Dediğim gibi maddi getiriside çok büyük olmadığı için eğer suçu ispat edilirse çıkarır geri verir parasını.

Tek getirisi UEFA'dır bu kupanın oda vazgeçilmeyecek birşey değil, Şampiyonlar Ligi değil sonuçta.Bu sene gitmesse seneye gider, Beşiktaş'tan bahsediyoruz.Eğer suçlu bulunursa heralde Türkiye Kupası için küme düşürmezler takımı, TSL'de yapılmamış şike iddaalara göre...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Merak ettiğim bir konu var.Şimdi Beşiktaş bu kupayı iade ederek Uefa kupasına katılma hakkından da mı çekilmiş oluyor?

Böyle birşey olursa işler daha da çok karışır.Uefa ile sorun yaşarız diye düşünüyorum.

ne oldu şimdi biranda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

aynen katılıyorum. avrupa kupalarından çekilmese bile sorun yaşarız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    ne oldu şimdi biranda
    Nasıl ne oldu merak ettim sordum.Birşey mi olması lazım?

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kupayı veriyorlarsa finali de oynayamazlar avrupa ya da gidemezler.
    Eğer aklanmazlarsa merak etmeyin bizim taraftar ne süper kupa finali ister ne de uefa.Yönetiminde buna göre davranacağını düşünüyorum.Bizim kazandığımız kupada şike falan da yok bana göre.Ama teşebbüs olmuş ve buna bağlı olarak yönetim kupayı vererek en güzel kararı vermiş.Keşke Fenerbahçeli taraftarlarda sürekli suçu reddedeceğine böyle bir davranışta bulunabilseler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

14 Temmuz - 17:08 - Savcılık tarafından sorguları tamamlanan Serdar Kulbilge (A.Gücü kalecisi) , Seyit Kalender (TFF çalışanı) ve Zeki Mazlum (TS Stadı'nın güvenlik işlerini yapan firmanın sahibi) tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

14 Temmuz - 15:27 - Yılmaz Vural'ın ardından Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya da serbest bırakıldı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bir fenerbahçeli olarak yönetimin şampiyonluk kupasını vermesi beni gerçekten üzerdi. çünkü bu durumda suçlamaları kısmen de olsa kabul etmiş durumda oluyorsun. tamamen güveniyor yönetim ki.kupayı falan verme gibi gündem oluşturma teşebbüsünde bulunmadılar.
    aklanırlarsa diyor bazıları bu aklanma işi belki yıllar sürecek e ne olacak şimdi tffden de rica edelim süper kupayıda transit olarak fenerbahçeye göndersin.
    hem kupayı iade et hemde avantajşlarından yararlan samimiyetsizliktir bu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Nasıl ne oldu merak ettim sordum.Birşey mi olması lazım?

düşünmeden hareket etmemk gerikor demek ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Verilen karar hosuma gitti, Besiktas yonetimi dogru olani yapmis.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu işin bir anda gaza gelmeyle yapıldığını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demirören yapmış şovunu. Helal olsun.
    Last edited by Walter Sakana : 14.Temmuz.2011 at 19:26 Reason: Türkçe'yi düzgün kullanalım

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Efkans1903 View Post
    Eğer aklanmazlarsa merak etmeyin bizim taraftar ne süper kupa finali ister ne de uefa.Yönetiminde buna göre davranacağını düşünüyorum.Bizim kazandığımız kupada şike falan da yok bana göre.Ama teşebbüs olmuş ve buna bağlı olarak yönetim kupayı vererek en güzel kararı vermiş.Keşke Fenerbahçeli taraftarlarda sürekli suçu reddedeceğine böyle bir davranışta bulunabilseler.

peki kupayı boşverde avrupaya gitmediniz sonunda da suçşuz olduğunuz ortaya çıktı ne olacak o zaman daha kötü değilmi?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Tribüne oynamak işte böyle oluyor sen kulüp olarak hocanın ve idarecine inanmıyorsan destek vermiyorsan onlara inanmadığını ve şike yaptıklarından şüphelendiğini gösterir. bunun cezasıda kupayı vermek değil küme düşmektir. O kadar dürüstlerse 2 hayali şampiyonluğu da geri versin bakalım. Aile dostu ulusoy'un hediyesi olan... Lig 1959'da başlamış; 59 öncesine ait 2 şampiyonluk Beşiktaş'a veriliyor.
    Asıl sorum şu: KUPAYI İADE ETMEK YETMEZ. BEŞİKTAŞ SAMİMİYSE UEFA'YA KATILMA HAKKINI DA İADE ETSİN.
    Bize gelince. Göz nurumuz, alın terimiz şampiyonluğumuza kimse dokunamaz. Emeğe ve tarihe ihanet olur; şampiyonluğumuza sahip çıkacağız. Çünkü onu savaşarak kazandık. İnsanoğlu kendisinin hakkı olan, ter akıttığı değerden niye vazgeçsin?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

peki kupayı boşverde avrupaya gitmediniz sonunda da suçşuz olduğunuz ortaya çıktı ne olacak o zaman daha kötü değilmi?
    Avrupa umrumuzdami adimiz temize çiktigi için sampiyon oldugumuz gibi seviniriz.

Elbetteki daha kötü ama bu şekilde Avrupada oynayacağımıza 1 sene gitmeyiz Avrupa'ya.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun şuan ki durumlardan dolayı görevine devam edip etmeyeceği kafalarda ki en büyük soru işareti.

HABER1903 olarak sizler için bu konuyu araştırdık. Bilgilerine başvurduğumuz Beşiktaşlı yöneticiler yaptıkları açıklamada;

" Biz Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun bu işte suçsuz olduğuna inanıyoruz. Şuan için Tayfur Havutçu'nun avukatları bir üst mahkemeye başvuruyorlar. Bir üst mahkemeden çıkacak karar doğrultusunda hareket etmeyi düşünüyoruz. Şuanda hocamızın bu olaydan aklanarak görevinin başına geri geleceğini ümid ediyoruz. Bu yüzden şuan için teknik direktör arayışı içinde değiliz. Üst mahkemenin olası bir red kararında oturur bu konuyu tekrar değerlendiririz. " diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Tribüne oynamak işte böyle oluyor sen kulüp olarak hocanın ve idarecine inanmıyorsan destek vermiyorsan onlara inanmadığını ve şike yaptıklarından şüphelendiğini gösterir. bunun cezasıda kupayı vermek değil küme düşmektir. O kadar dürüstlerse 2 hayali şampiyonluğu da geri versin bakalım. Aile dostu ulusoy'un hediyesi olan... Lig 1959'da başlamış; 59 öncesine ait 2 şampiyonluk Beşiktaş'a veriliyor.
    Asıl sorum şu: KUPAYI İADE ETMEK YETMEZ. BEŞİKTAŞ SAMİMİYSE UEFA'YA KATILMA HAKKINI DA İADE ETSİN.
    Bize gelince. Göz nurumuz, alın terimiz şampiyonluğumuza kimse dokunamaz. Emeğe ve tarihe ihanet olur; şampiyonluğumuza sahip çıkacağız. Çünkü onu savaşarak kazandık. İnsanoğlu kendisinin hakkı olan, ter akıttığı değerden niye vazgeçsin?
    Kupayı iade etmek, bütün hakLarı iade etmek demektir zaten. Beşiktaş yönetimi de aksini söyLemiyor ki. Biz kupayı verdik ama süper kupa da da oynarız, UEFA maçLarına da çıkacağız demiyor, hatta kupayı iade ederken bu soruLarın soruLması üzerine artık kupa bizde oLmadığına göre bundan sonrası Federasyonun kararıdır ve bize saygı duymak düşer demişLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri