Yönetim dün gece yaptığı açıkLama iLe Tayfur hoca ve Serdar AdaLının arkasında oLduğunu gösterdi. Mahkeme sonucu bekLenicek ve o zamana kadar yardımcı hoca yönetecek herhaLde takımı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eğer Beşiktaş yeni bir teknik direktör almaz ise ligde Beşiktaş'ı zor günler bekliyor. Kendş görüşüm olarak; Tayfur Hoca Beşiktaş'a yeterli bir hoca olduğunu düşünmüyordum ve Beşiktaş yardımcı hoca ile sezona girerse kafadan bir sezon kaybetmiş olacak.
dün gece şu resmi gördüm:
bu resimden sonra benim Tayfur'a güvenim tamdır. o adamlar arasında başı dik olan bir tek Tayfur. Zaten mantığım pek el vermiyordu Tayfur'un böyle bir şey yapmasına. Artık hiç inanmıyorum. Yakacaksanız birilerini, feda edecekseniz, Tayfur olmasın bari bu
Arkandayım Tayfur, yapmadığına inanıyorum.
Benim de hiç inanasım gelmiyor Tayfur Havutçu gibi birinin böyle olaylara karışacağına..
''Benim yeğenim böyLe birşey yapmaz''
SüLeyman Seba..
Ya yaptıysa Seba ?
Ben de inanmıyorum Tayfur'un yaptığına, inanmak istemiyorum. Seba'nın yeğeni yapmaz böyle şey, yapmamalı.![]()
Mustafa Denizli gelirse Beşiktaş'ın o Schuster'deyken fazla atak Tayfur hocanın elinde biraz daha arkaya destek yapılarak oynanan göze hoş gelen futbol tarzına yazık olur. Kontra atak takımı olur yine Beşiktaş.
Seba'nın adı neden kirlensin yahu? Adam sadece yeğenine olan güvenini dile getirmiş, onun böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyor ve aklanacağına olan inancını ortaya koyuyor. O'nun düşündüğü şekilde düşünen birçok kişi var Beşiktaşlısı, Fenerlisi, G.Saraylısı. Şimdi Tayfur suçlu bulunursa o adamların da mı adı kirlenecek? Şerefli 2.'likler bize yeter, kimsenin adamı olmayın, herkesi her zaman kandıramazsınız gibi topluma mal olmuş sözlerin sahibinden, bir efsaneden bahsediyoruz. Sapla samanı karıştırmayalım lütfen.!
Arkadaslar ben haber1903'e giremiyorum orada bugunki maç hakkinda haber var gol yagmuru olmus. buraya kopyalaya bilirmisiniz?
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında FC Pinzgau Saalfelden ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Ricardo Quaresma ( 2 ), Filip Holosko, Sidnei, Simao Sabrosa, Fabian Ernts, Burak Kaplan ve Hugo Almeida kaydetti.
Holosko 2'de 2 gidiyor. Forza'dan güldüren bir yorum gelmişti bununla ilgili ve ben de bu yoruma katılıyorum; #direnvegolkralıolholosko.![]()
Birincisi bende beşiktaşlıyım, ikincisi bu forumda ki hemen saldırıya geçme olaylarını bir türlü çözemiyorum nedense ?. birini azarlamadan önce oturup dinlemek daha iyi olur diye düşünüyorum
ben yapmaz desem, kimse takmaz. ama seba gibi bir adam yapmaz deyip de tayfur'un şike yaptığı açığa çıkarsa seba'ya olan güven sarsılır bence. sonuçta seba "yapmaz" dediği an tam olarak olmasa da bir nevi kefil olmuştur tayfur'a. en azından benim gözümde öyle. ve bence şike eğer yaptı çıkarsa seba içinde hoş olmayacak.
karşıt görüşlere de saygılı olmak lazım.
Serdal Adalı istifa etti.Ntvspor son dakika.
Serdal Adalı yönetim kurulundan istifa etmiş, muhtemelen Tayfur'da eder.![]()
Teknik direktörlük için yönetimin Christoph Daum'a teklif götüreceği haberleri geçiyor.
Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı yazılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:
DEĞERLİ BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ VE TÜRK SPOR CAMİASI,
Bilindiği gibi, yürütülmekte olan soruşturma kapsamında şahsım ve kulübümle ilgili bazı iddialar gündeme getirilmiştir. Soruşturmanın gizliliğine rağmen, medyada “delil” adı altında yer alan, hiç bir şekilde aslı olmayan ifade ve telefon görüşmelerinin doğruymuş gibi gösterilmesinin, hiçbir vicdana sığmayacağını, insan haklarına ve evrensel hukuka son derece aykırı ve kaygı verici olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmak isterim.
Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinin başında gelen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün, spor kültürümüzde “Beşiktaşlılık duruşu” diye bilinen özellikleri, ortak değerlerimizi oluşturur. Beşiktaşlılar; “Beşiktaşlılık duruşuyla” bağdaşmayacak tek bir hareketimin veya düşüncemin asla olmadığını, hakkımdaki “iddialarla” ilgili olarak ileri sürülen ithamların gerçeği yansıtmadığını ve isnat edilen ifade ve konuşmaların gerçekte var olmadığını iyi bilmeliler.
Bulunduğum şartlarda takip edebildiğim kadarıyla, yapmadığım görüşmeler, asla içinde olmadığım diyaloglar, sanki gerçekmiş gibi medyada yer almaktadır. Tüm bu gerçek dışı haberleri görmenin derin üzüntüsüyle belirtiyorum ki, sözü edilen diyalogların içerisinde olmadım. Bundan hiçbir Beşiktaşlının şüphesi olmasın, hiçbir Beşiktaşlı bu gerçek dışı haberler yüzünden başını eğmesin.
Soruşturmadaki gizlilik kararı nedeniyle ve bu karara saygı duyarak, akla ve vicdana sığmayan bu gerçek dışı haberlerin yalan olduğunu gösterecek belge ve bilgileri sunamıyorum. Ancak, Yüce Yargı soruşturmadaki gizlilik kararını kaldırdığında, yani günü geldiğinde tek tek bu yalanlar ortaya çıkacak, bu yalanları yaratanlar ömür boyu bunun vebalini taşırken, Kulübüm ve şahsım bu süreci aklanarak ve daha da güçlenerek tamamlayacaktır.
Spor camiası, Kulüp yönetimimizle birlikte göreve başladığımız tarihten bu yana nasıl bir ciddiyet ve titizlik içinde çalıştığımızı bilmektedir. Bu güne kadar sadece Beşiktaş’ımızın başarısı için çalıştım ve bundan sonrada nerde ve hangi şartlarda olursam olayım öncelik Beşiktaş’ım olacaktır. Söz konusu gerçek dışı haberler bana, aileme, şerefime ve itibarıma zarar verdiği kadar, bulunduğum görevler ve temsil ettiğim büyük camia nedeniyle Beşiktaş’ıma da büyük zarar vermektedir. Tüm gelişmeler ışığında; tarihi boyunca her zaman duruşu ve değerleriyle Türk sporuna örnek teşkil etmiş Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün şahsım üzerinden yıpratılmasına engel olmak amacıyla, Asbaşkanlık ve Futbol Komitesi Başkanlığı görevlerimden istifa ediyorum.
Adaletin gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkartacağına, Beşiktaş’ın ve şahsımın bu süreçten aklanarak çıkacağına ve alın terimizle aldığımız kupamızın şanlı zaferlerle dolu müzemize geri döneceğine inancım tamdır.
Saygılarımla.
SERDAL ADALI
So what?
Saike
bi Daum eksikti bu kaos'un üstüne. umarım yalandır.
Haydi bakalım yüklenin Serdal Adalı'ya , Beşiktaş'a.. Beşiktaş ağır taştır ağırlığı altında ezilirsiniz dedik dinletemedik , ama dinleyecekler.
Ben yaparım Tayfur yapmaz
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, futbolda yaşanan şike soruşturması kapsamında tutuklanan yeğeni Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun bir suç işlediğine inanmadığını söyledi.
PERPA İş Merkezi Konferans Salonu'nda, ''www.sporhayat.com'' internet sitesi tarafından düzenlenen Spora Hayat Verenler Ödül Töreni'ne katılan ve plaket alan Süleyman Seba, basın mensuplarına da açıklamada bulundu.
Futboldaki şike soruşturması ve yeğeni Tayfur Havutçu'nun tutuklanması konularıyla ilgili sorular üzerine Süleyman Seba, ''Geçenlerde yine söyledim ve söylediğime de üzüldüm. Maalesef Türk sporu iflas etmiş durumdadır. İnşallah yanılırım. Tayfur Havutçu benim yeğenim. Yarın öbür gün kısmet olursa ziyaretine de gideceğiz. Tayfur'un böyle şey yapacağına inanmam. Ben yaparım da, Tayfur yapmaz. O bir şeye kurban gitti. Adalet adaletse, gerçekler çıkar'' diye konuştu.
Yaşananlara herkesin çok üzüldüğünü vurgulayan Seba, hayırlı bir şekilde bu soruşturmanın sonuçlanması dileğinde bulunarak, esprili bir şekilde, ''Bakarsınız beni de alırlar içeri. Ama yaşım başım geçti artık, almazlar'' dedi.
NTVSPOR
Saldırıya geçme gibi bir durum yok ve azarlamıyorum da kesinlikle, estağfurullah. Ben de sadece sizin gibi görüşümü dile getirdim, ancak bu gergin ortamda size sert gelmiş olabilir yazdıklarım ya da siz hassaslaşmış olabilirsiniz. Fakat demem o ki; Seba(üstte de dediğim gibi) burada Tayfur'a olan inancını ortaya koymuş, emin olun ki yeğenini sizden benden daha iyi tanıyordur ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuş. Aklanacağına inanıyor ve onun arkasında durduğunu gösteriyor. Bunun güven sarsılacak bir tarafı yok bence. Her neyse, sonuç açıklanana kadar beklemek en iyisi.
Last edited by footballer33 : 16.Temmuz.2011 at 03:28
8-0 biten hazırLık maçında Quaresma ne goLLer atmış öyLe yahu.
Christoph Daum:Her teklife açığım.Ben Beşiktaş'ta uzun süre çalıştım ve başarılar elde ettim.Kendimi Beşiktaş ailesinden biri gibi hissediyorum.Beşiktaş başta olmak üzere Türkiye'de her kulüple iyi ilişkilerim var.Türk futbolunda tekrar yer alırsam,en iyisini yapmaya çalışacağım.
Kaynak:Radyospor
Bir kurtulamadık gitti şu adamdan.