1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Birincisi bende beşiktaşlıyım, ikincisi bu forumda ki hemen saldırıya geçme olaylarını bir türlü çözemiyorum nedense ?. birini azarlamadan önce oturup dinlemek daha iyi olur diye düşünüyorum

ben yapmaz desem, kimse takmaz. ama seba gibi bir adam yapmaz deyip de tayfur'un şike yaptığı açığa çıkarsa seba'ya olan güven sarsılır bence. sonuçta seba "yapmaz" dediği an tam olarak olmasa da bir nevi kefil olmuştur tayfur'a. en azından benim gözümde öyle. ve bence şike eğer yaptı çıkarsa seba içinde hoş olmayacak.

karşıt görüşlere de saygılı olmak lazım.
    Saldırıya geçme gibi bir durum yok ve azarlamıyorum da kesinlikle, estağfurullah. Ben de sadece sizin gibi görüşümü dile getirdim, ancak bu gergin ortamda size sert gelmiş olabilir yazdıklarım ya da siz hassaslaşmış olabilirsiniz. Fakat demem o ki; Seba(üstte de dediğim gibi) burada Tayfur'a olan inancını ortaya koymuş, emin olun ki yeğenini sizden benden daha iyi tanıyordur ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuş. Aklanacağına inanıyor ve onun arkasında durduğunu gösteriyor. Bunun güven sarsılacak bir tarafı yok bence. Her neyse, sonuç açıklanana kadar beklemek en iyisi.
    Last edited by footballer33 : 16.Temmuz.2011 at 03:28

Mesaj Yetkileri